Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hydetoshi
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот hydetoshi » 24 юни 2020 18:39

dreben23 написа:
hydetoshi написа:
dreben23 написа:Не знам, не помня. То това за финалисти в купи не го ли махнаха още преди един два сезона?
Щото пък си спомням, че така взе една промоция някъв чешки отбор един път. Ще питаме. :)

Да ама казусът е различен.Хипотетично Купата се печели от отбор, който няма лиценз за ЕКТ и то това се знае предварително. Значи купата се превръща в тенеке, щом никой нищо не печели от финалния мач?

То нищо не им пречи да бутнат и седми или осми в Европа. Лошото е, че няма как да стигнат до десетия, ще трябва да гърмят много отбори за финансов феърплей. :mrgreen: :lol:

Аз пък ти казвам,че ей така,както ни гледаш, по-долу от 6-то място няма да сме.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юли 2020 19:20

Нищо ново - Колашинката и къдравия тролейбус творят :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 юли 2020 08:43

Днес за 229-ти път ще се се изправят един срещу друг Арсенал и Ливърпул. Ще имаме честта да посрещнем и покажем нужния респект към заслужилият шампион на Англия!
В досегашните мачове Арсенал има 78 победи, 61 ремита и 89 загуби. За съжаление нямаме победа от 10 поредни мача срещу съперника, последният датира от 4ти април 2015!
Е какво по-хубаво от това да се мотивираме и победим шампиона. Все пак няма какво да се лъжем и макар лошия точков актив играем по-добре при Аретета спрямо Емери. Схемата и систава за мен вече е напипан. Малко повече концентрация в защита и ще започнем да се поздравяваме с повечко победи!
Събудих се с настроение и обляках любимата фланелка, да свършва пустата смяната и да се насладим на мача.
Време е, 2:1!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юли 2020 09:05

Зависи как ще подходят Ливърпул. Все пак в последния мач се издъниха и ако решат да се стегнат, ясно е, че падаме. Ако играят лежерно, нещо може да вземем. То се е видяло, че каквито и да било евротурнири няма да играем, но поне да покажем сериозно отношение в оставащите срещи. Артета се вижда, че още е неопитен и че в последните 2 двубоя също допусна някои грешки (точно тези 2 двубоя вероятно ще ни костват участието в ЛЕ), но все пак в повечето срещи под негово ръководство отборът играе по-добре, отколкото очаквах. Немалко играчи също така си подобриха представянето при него.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 15 юли 2020 11:44

Поне за мен всичко, различно от победа с поне 2 гола разлика за гостите, би било изненада. След издънката с Бърнли у дома, Ливърпул със сигурност ще искат отново да се върнат на победния път и какъв по-подходящ съперник за това от Арсенал. В последните години сме им абонати, особено що се касае до гостуванията, като домакини в повечето случаи май стигаме до Х, но този път не мисля, че е реално да се надяваме на такъв изход. Вратарят ни не ми вдъхва голямо доверие; защитата ни е фрапантно ама фрапантно зле - всеки мач се допускат повече от груби индивидуални грешки, които водят до голове за съперника; халфовете ни меко казано не са от най-бързите и се огъват при преса...така че според мен това са все предпоставки да загубим със сериозен резултат. От мен 1:4.
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 юли 2020 11:58

Дано Роб Холдинг започне титуляр!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 юли 2020 12:20

Сега видях, че последните два мача са срещу Вила и Уотфорд. Надявам се да ги бием, но да не изпаднат. Симпатични отбори!
Малък успех ще е да сме пред Тотнъм все пак! ;)
Изображение

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 15 юли 2020 18:34

miro_rz написа:Дано Роб Холдинг започне титуляр!

То всичко хубаво ама накъде сме без Луиз и Колашинац. :lol: :) Все пак мачовете трябва да са интересни за гледане. :P Мустафи и него го забравих. :)
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 юли 2020 22:11

Защо излизаме без Себайос и Абумеянг?
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юли 2020 00:16

Не знам как е възможно да го кажа, но играхме слабо и победихме шампиона с 2:1!
Нека да си честитим победата, победителите не се съдят в крайна сметка. Доста солидно си седяхме дефанзивно, Луйс обра всичко, което можа, Джака безгрешен и той.
За една ситуация 1:1 с тази от мача с Лестър пилучихме ЧК, днес мълчание!
Изображение

Върни се в “Арсенал”