ВЛ: Ливърпул - Бърнли 11.07.2020 |17:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Бърнли Ливърпул 11.07.2020 |17:00| 1-1 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 12 юли 2020 01:45

smoothc написа:
Както и като видях потока на чоловците за ШЛ,още повече ме хвана яд,че тоя адриан осра мача,иначе пак бяхме на финал,а там нищо не се знаеше.

Вие Наполи не можахте да биете, че сложихте тигана срещу Аталанта, които са в сериозен подем.
Срещу ПСЖ също наскоро играхте, като спечелихте трудно на Анфлид и загубихте в Париж.
Лайцпиг пък този сезон нямат загуба като гост в Шампионската лига, което е показател за устойчивост, а вие се провалихте в двете ви по-сериозни гостувания в турнира.

Срещу Наполи и Атлетико се издънихме, ама повечето други второстепенни отбори си ги отстранихме - Дортмунд, Виляреал, Рома, Ман Юнтд, Порто 2 пъти, Сити, Тотнъм. Не знам защо се придържаш, към изключенията, а не към правилото. Освен това сега ще се играе по 1 мач на неутрален терен и твоите демагогии за силни гостуващи и средняци в подем нямат грам отношение. Пак си показа, колко си неориентиран с футбола :lol: Айде напиши няколко тройни мача и Може би-та и подчертай после с фулмастера, как си познал всичко :lol: :lol: :lol:

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 12 юли 2020 10:20

smoothc написа:
Рекордите(моите прогнози)
Най-много домакински победи в един сезон - 19? НЕ
Най-много победи при гостувания в един сезон - 17? НЕ
Най-много победи през един сезон - 33? НЕ
Най-много спечелени точки за един сезон - 101(минимум)? НЕ
Най-много поредни победи у дома - Може би
Най-много поредни победи - Може би
Най-малко загуби за един сезон - 0? НЕ
Най-дълга серия без загуба - 50? НЕ
Най-дълго време без загуба - 538 дни? НЕ

Останаха само т. 3 и т. 4, за да позная всичко 8-)

Шампион на Англия с близо 50т. разлика пред Юнайтед...ДА!Повече значими купи от Юнайтед..ДА!По-красива и вълнуваща игра от Юнайтед...ДА!Уникално представяне в Европа и повече финали от всички английски отбори накуп...ДА!Има и още много,но това ти стига!Айде гледай си посредствения отбор и мечтай следващите 10-на години да надградите над топ 6!
Формата е временна,класата е вечна!

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 13 юли 2020 10:55

smoothc написа:
Както и като видях потока на чоловците за ШЛ,още повече ме хвана яд,че тоя адриан осра мача,иначе пак бяхме на финал,а там нищо не се знаеше.

Вие Наполи не можахте да биете, че сложихте тигана срещу Аталанта, които са в сериозен подем.
Срещу ПСЖ също наскоро играхте, като спечелихте трудно на Анфлид и загубихте в Париж.
Лайцпиг пък този сезон нямат загуба като гост в Шампионската лига, което е показател за устойчивост, а вие се провалихте в двете ви по-сериозни гостувания в турнира.

Интересно как според теб всичко, което Ливърпул постигне е плод на късмет.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юли 2020 21:56

Първо, не съм казал, че всичко е на късмет и второ, да, някои от успехите ви са/бяха плод на огромни дози спортен шанс!
Илюстративно: Не толкова да загубите мач, а по-скоро немалка част от победите ви, трябваше да бъдат равенства.
С други думи: Липсват ми равенствата на Ливърпул, за да е нормално всичко.
Не съм казал, че ако имате 5 загуби, то видиш ли е трябвало да са 10 или 15, напротив!
Загубите ви са толкова чисти, че просто е нямало съмнение, че е трябвало да се случи нещо различно.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Бърнли 11.07.2020 |17:00| 1-1 FT

Мнениеот slash1912 » 13 юли 2020 22:25

Тоя сезон още ли го коментираме?
Давайте смело прогнози за следващия,да видим кой е разбирач :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”