Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Не знам. Странно ми е. Нека има протести платени ли неплатени 
MuFc1878 написа:Президент да води простести![]()
Това е абсолютното дъно в тая държава!
Особено ако е това пилотче
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
MuFc1878 написа:Президент да води простести![]()
E, ko треа прави според теб, че да не е дъно
Да обединява нацията
А, бе, оная любовница ли, жена ли на дебелия Крадлив министър много уплашено гледа в студиото на битиви. Докъде я докараха - да ме принудят да гледам битиви, а не новата домустиви!
Последна промяна от NOMER14 на 10 юли 2020 21:25, променено общо 1 път.
Тези с автобусите следващия път ще се позамислят да ходят до София.
Да подкрепяш руския президент под чехъл или мафиотския премиер. Бах го избора.

Да подкрепяш руския президент под чехъл или мафиотския премиер. Бах го избора.
Последна промяна от pomiqrat на 10 юли 2020 21:17, променено общо 2 пъти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Groucho написа:MuFc1878 написа:Президент да води простести![]()
E, ko треа прави според теб, че да не е дъно
Да обединява нацията![]()
Тръмп да мета павета по Белия дом? Seriously
MuFc1878 написа:Тръмп да мета павета по Белия дом? Seriously
E, Тръмп ли ще даваш за пример
Той каза съвсем сериозно на неговите да пият белина за здраве
Демокрация в действие имаш. Опозиция и управляващи спорят. Нали това е демокрацията?
И сме далече от дъното все още. След 20-30 години ще е дъното. Когато селфи-поколението ще трябва да крепи нацията, ако въобще останат тук, а не си бият камшика нанякъде.
Питах какви според теб са адекватните действия на един президент в случая? Държавата е раздирана от големи скандали не от месец-два насам. В смисъл, не съм за Радев. През оная работа са ми всички, само за другаря Костов излизам на барикадата
pomiqrat написа:Тези с автобусите следващия път ще се позамислят да ходят до София.
Преди години един възрастен човечец от малкия ни град се похвали, че ходил на митинг в София на Атака, макар че никога не е гласувал за тях. Давали кебапчета (не кренвирши), пари на ръка и 2-3 часа свободна разходка в центъра на София. Момче, кога друг път в живота си ще отида в столицата, ме попита.
Няма да забравя как с испанец проведохме дълъг разговор на майчините си езици и приятелката му българка се втрещи, като ни чу как говорим по една и съща тема и си отговаряме
https://www.facebook.com/Vitalyzdtv/vid ... =null&vh=e
https://www.facebook.com/Vitalyzdtv/vid ... =null&vh=e
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Лютчика ми става все по симпатичен, няколко дена им сипва с големият черпак.
Платени, агитки са само зрънце на тия протести. На повечето хора им писна да ги правят на маймуни и са там и съм сигурен, че не са привърженици на Радев и лявото(както се опитват да ги изкарат вечните кОрви на управляващите).
Платени, агитки са само зрънце на тия протести. На повечето хора им писна да ги правят на маймуни и са там и съм сигурен, че не са привърженици на Радев и лявото(както се опитват да ги изкарат вечните кОрви на управляващите).
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...