Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 09 юли 2020 12:36

Нема ви стъпим в Софията :twisted:
Ах, ако си бях отворил вчера форума сутринта. :twisted:
Качих се от магистралата като пич на околовръстното в посока Перник, обаче кОр, пътя за Перник в ремонт, от там шибаната навигация ме набута на майната си райна и ме изкара, под автокъщите и отново на цариградско, хладилника, евлоги и на България, и общо взето загуба на един час.
Но филма беше на излизане, щото съм тъп и упорит :lol:
Забих и Пловдив на навигацията и почна голямото въртене, като ме качи горе към Бояна по някаква даскал еди кой си, там пак адското задръстване, после ме качи пак на околовръстния викам се еврика, друг път, адско задръстване, верижна катастрофа и табела пътя за Пловдив затворен, аре през Младост, да ме качи на цариградско 5 и 30 тръгване от България, 7 и 45 качване на магистралата. А хубаво си мислех да си оставя колата на Експо Центъра и с Метрото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 юли 2020 15:15

ivan56 написа:Нема ви стъпим в Софията :twisted:
Ах, ако си бях отворил вчера форума сутринта. :twisted:
Качих се от магистралата като пич на околовръстното в посока Перник, обаче кОр, пътя за Перник в ремонт, от там шибаната навигация ме набута на майната си райна и ме изкара, под автокъщите и отново на цариградско, хладилника, евлоги и на България, и общо взето загуба на един час.
Но филма беше на излизане, щото съм тъп и упорит :lol:
Забих и Пловдив на навигацията и почна голямото въртене, като ме качи горе към Бояна по някаква даскал еди кой си, там пак адското задръстване, после ме качи пак на околовръстния викам се еврика, друг път, адско задръстване, верижна катастрофа и табела пътя за Пловдив затворен, аре през Младост, да ме качи на цариградско 5 и 30 тръгване от България, 7 и 45 качване на магистралата. А хубаво си мислех да си оставя колата на Експо Центъра и с Метрото.

Поне написа ли "Кур" на някоя стена :?: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юли 2020 15:18

Ако му проследиш маршрута по GPS-a, всичко е един кур.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

10 ноември

Мнениеот Drunken_Master » 09 юли 2020 17:16

Комунистите са виновни за всичко!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 юли 2020 17:24

Кметица член на бкп и родители активни борци против фашизма и капитализма, кой да е виновен?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Real
Контакти:

Re: 10 ноември

Мнениеот Real » 09 юли 2020 18:46

Drunken_Master написа:Комунистите са виновни за всичко!

Факт! Не са си тръгвали, мръсниците! :twisted:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 юли 2020 18:49

ivan56 написа:Нема ви стъпим в Софията :twisted:

Ела, бе! Само се обади другия път и ш'тъ закарам до която точка ти трябва за 30 минути. Ама после обличаш червения екип и пееш You'll never walk alone. От терасата на мола на Цариградско. :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 09 юли 2020 18:50

Помиярчето си имал и своите последователи... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 юли 2020 18:33

Президент да води простести :( :shock: Това е абсолютното дъно в тая държава!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юли 2020 18:57

MuFc1878 написа:Президент да води простести :( :shock: Това е абсолютното дъно в тая държава!

Чак да води. Човекът излезе, каза "мутрите вън" и си влезе. Което по принцип не е лоша идея.

Въпреки че не виждам как ще изметем Боце, освен ако не му спретнат някакъв вътрешен пуч и да се обърнат към Цвъ Цвъ. Което е същото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”