Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 06 юли 2020 23:46

Много са ми интересни такива запъртъци като Мартинчо ефбета, дето си мислят, че от тях почва летоброенето. Ходи при Цеката да си играйкате с Бочи и да си хортувате на тема Литекс. Може да се харесате.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 07 юли 2020 04:22

Ozzimozzi написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:[

Вие сте Литекс - Оригинал ...че ви бием за Осмицата... нали не си забравил, че сте преименуван Литекс ? А ? Що не се лекуваш ?

Требич, ти се лекувай! Бъркаш търговски операции със съществуването на клуб, който не може да умре , поне докато феновете ги има.

Кви фенове бе ... че ви вземем всички фенове скоро... че ви оставим само с платените такива... тва да го помниш добре!

Ха-ха, вие сменихте емблемата, скоро няма да се казвате ЦСКА, "че ни вземете" на кукуво лято. Единственият ви шанс да се върнете на Армията бе да се покаете и потърсите обединение с ЦСКА, но го пропиляхте. Сори, но вие самите си избрахте тази съдба.

Винаги ще се казваме ЦСКА, това си го избий от главата...хахахаха ... ще ви оставим с толкова публика, колкото бяхте вчера с Лудогорец .... даже и това няма да ви оставя... ще ви оставя с 20 платени и 10 с интереси по стадиона ....

Спокойно, скоро ще имаме възможност да се броим и сравняваме. Не очаквам да сте повече от публиката на Царско село, а гостуването ви на Армията ще е забавно. Всички 20 обелки в сектор Б. :)

Роденият в Микре, неслучайно се е изплашил и иска содомисткото си магаре да ми го пробутва на мен ...че ви бием по всички параграфи... че ви бием на футбол така както и Киро Домусчиев не ви е бил.... ловешки пришълци .

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 07 юли 2020 04:36

Ozzimozzi написа:Много са ми интересни такива запъртъци като Мартинчо ефбета, дето си мислят, че от тях почва летоброенето. Ходи при Цеката да си играйкате с Бочи и да си хортувате на тема Литекс. Може да се харесате.

Тръгнахме от А окръжна и показахме на всички, че преименуването на Литекс на ЦСКА - София е една Свинщина .... евала Роскоооо , добре го формулира ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юли 2020 08:59

Tsetsochisloto написа:
Ozzimozzi написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Требич, ти се лекувай! Бъркаш търговски операции със съществуването на клуб, който не може да умре , поне докато феновете ги има.

Кви фенове бе ... че ви вземем всички фенове скоро... че ви оставим само с платените такива... тва да го помниш добре!

Ха-ха, вие сменихте емблемата, скоро няма да се казвате ЦСКА, "че ни вземете" на кукуво лято. Единственият ви шанс да се върнете на Армията бе да се покаете и потърсите обединение с ЦСКА, но го пропиляхте. Сори, но вие самите си избрахте тази съдба.

Винаги ще се казваме ЦСКА, това си го избий от главата...хахахаха ... ще ви оставим с толкова публика, колкото бяхте вчера с Лудогорец .... даже и това няма да ви оставя... ще ви оставя с 20 платени и 10 с интереси по стадиона ....

Спокойно, скоро ще имаме възможност да се броим и сравняваме. Не очаквам да сте повече от публиката на Царско село, а гостуването ви на Армията ще е забавно. Всички 20 обелки в сектор Б. :)

Роденият в Микре, неслучайно се е изплашил и иска содомисткото си магаре да ми го пробутва на мен ...че ви бием по всички параграфи... че ви бием на футбол така както и Киро Домусчиев не ви е бил.... ловешки пришълци .

Откакто Росен ти обеща да ти направи паметник, ти се е замаЯла глъвътъ нещо.
Делиормански ибрикчия! :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 юли 2020 10:23

delqnski47 написа:Re: КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч.

Martinez1948 написа:Имаше аванти и за нас и за вас.. който трябва е на финала. Много много готин и емоционален мач при 3:2 паднах на колене и се разревах...

Е ,Богу, Мартине, тоя коментар ме удари в емоциити... :lol:
И ся ми обясни как да ти се дразним :lol:

Че какво лошо е направил човека? Макар и късно се осъзнал и разбрал, че оранжевото не е червено. Браво, че е имал честа и смелостта да го направи за разлика от вас, които всеки ден с припознаваческите си обяснения в любов на ГГ и Литекс, продължавате да "убивате" ПФК ЦСКА. Трудно е да застенеш срещу заблудената тълпата и да имаш противно на тяхното мнение, но той го направи. Вместо да го "изобличавате" може само да се поучите и постъпите като него.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2020 10:56

realno написа:

Martinez1948 написа:Имаше аванти и за нас и за вас.. който трябва е на финала. Много много готин и емоционален мач при 3:2 паднах на колене и се разревах...

Че какво лошо е направил човека? Макар и късно се осъзнал и разбрал, че оранжевото не е червено. Браво, че е имал честа и смелостта да го направи за разлика от вас, които всеки ден с припознаваческите си обяснения в любов на ГГ и Литекс, продължавате да "убивате" ПФК ЦСКА. Трудно е да застенеш срещу заблудената тълпата и да имаш противно на тяхното мнение, но той го направи. Вместо да го "изобличавате" може само да се поучите и постъпите като него.

[offtopic]На предишната страница ''Осещам'', направих се на улав. Ся ''чесТа''....айде стига де.
Барам си ушите и не правим забележка, ама... :roll: Не че аз съм професор по български, но все пак.Преглеждай ги тея мнения.Мани го тоя форум ще ти се смеят някъде.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юли 2020 12:59

realno написа:

Aбе на тия мое ли да им се верва? Единия първо плаче на КОЛЕНЕ
от радост, че Литекс им зел местото, после ги плюва и им вика микренски селяни, другите първо се кълнат, че никога нема да припознаят Литекс и кой да е друг отбор, после се кълнат в тех, едно време, като беха комбина целиха Лупи с бутилка у главата, после му се молиха - Бате Саше, спаси ни, Абе изобщо...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 07 юли 2020 15:28

djd написа:
Tsetsochisloto написа:
Ozzimozzi написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:

Откакто Росен ти обеща да ти направи паметник, ти се е замаЯла глъвътъ нещо.
Делиормански ибрикчия! :mrgreen:

Роско вече е от наште...готов е да забие ножа в малкото микренско гръбче...само чака да му кажа, че може да си ползва същите аванти като при Гришока и ще чуем познатия рефрен : Гришаааа, курвоооо .... хахахахах

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 юли 2020 16:10

damyanov1963 написа:
realno написа:

Aбе на тия мое ли да им се верва? Единия първо плаче на КОЛЕНЕ
от радост, че Литекс им зел местото, после ги плюва и им вика микренски селяни, другите първо се кълнат, че никога нема да припознаят Литекс и кой да е друг отбор, после се кълнат в тех, едно време, като беха комбина целиха Лупи с бутилка у главата, после му се молиха - Бате Саше, спаси ни, Абе изобщо...

На един човек съм склонен да повярвам, че се е осъзнал, но на цяла група трудно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 07 юли 2020 16:19

Левскито ще успее ли да свърши поне в тройката? :roll:

Върни се в “Левски”