Абе докога ще го търпим тоя Мартин да ни обижда?
Еби му майката! Уж правила имало някакви, казват.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без цензура!
delqnski47 написа:Според вас Тарзан бил ли е девствен преди да срещне Джейн или е пляскал женски горили преди нея
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- soulfly1948
Martinez1948 написа:CaptainBertorelli написа:Мартинчо си го написа тук, че когато бяхме във В група, не е стъпил на мач. Чест, достойнство... Не, доста са му далечни!
Кой не бил бе ла*нар ! Аз съм част от Офанзива още от времето когато създадохме фракцията след един мач срещу вашият Литекс за купата на България... Бихме ви с 2:1 Спас Делев и Платини ви развинтиха , а Любо Пенев ви беше треньор.
Освен, че си припок си и голям демагог явно.
туй хубаво,ама Офанзива се превърна в efbetзива-фирмичката на цеката бочева,дето е главна спонсорка на вторият отбор на шефа....****1948,пълен с "истински" цесекари от Герена и долината на дълбоките гащи....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
-
Martinez1948
- Контакти:
soulfly1948 написа:Martinez1948 написа:Мартинчо си го написа тук, че когато бяхме във В група, не е стъпил на мач. Чест, достойнство... Не, доста са му далечни!
Кой не бил бе ла*нар ! Аз съм част от Офанзива още от времето когато създадохме фракцията след един мач срещу вашият Литекс за купата на България... Бихме ви с 2:1 Спас Делев и Платини ви развинтиха , а Любо Пенев ви беше треньор.
туй хубаво,ама Офанзива се превърна в efbetзива-фирмичката на цеката бочева,дето е главна спонсорка на вторият отбор на шефа....****1948,пълен с "истински" цесекари от Герена и долината на дълбоките гащи....[/quote]
А Енималс какво е ? Тези дето викаха на Лупи евала бат Саше само така..... преди това на Титаните.. а след това на Божков и сега на ГГ...

Аз не ви обиждам
Защо не питате Анималс как може да ви наричат така, а ?
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
-
Martinez1948
- Контакти:
delqnski47 написа:delqnski47 написа:Според вас Тарзан бил ли е девствен преди да срещне Джейн или е пляскал женски горили преди нея
Отмести темата ама срамната ви история не може да отместиш или забравиш ! Би било голяма ла*нарщина !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
- delqnski47
- Контакти:
Martinez1948 написа:delqnski47 написа:delqnski47 написа:Според вас Тарзан бил ли е девствен преди да срещне Джейн или е пляскал женски горили преди нея
Отмести темата ама срамната ви история не може да отместиш или забравиш ! Би било голяма ла*нарщина !
Martinez1948 написа:Имам чуството, че само аз имам симпатии към Звяра ( макарче Евандро и Али Соу никак не са лоши ). А до Жеферсон да не се беше връщал ..... още миналата година в мача с Лудогорец заради тъпотията си го ,, задрасках с дебелия флумастер''.
Припозна ли се
Последна промяна от delqnski47 на 06 юли 2020 23:44, променено общо 1 път.
Sofia.
Sofia.
- soulfly1948
Martinez1948 написа:soulfly1948 написа:Martinez1948 написа:Мартинчо си го написа тук, че когато бяхме във В група, не е стъпил на мач. Чест, достойнство... Не, доста са му далечни!
туй хубаво,ама Офанзива се превърна в efbetзива-фирмичката на цеката бочева,дето е главна спонсорка на вторият отбор на шефа....****1948,пълен с "истински" цесекари от Герена и долината на дълбоките гащи....
А Енималс какво е ? Тези дето викаха на Лупи евала бат Саше само така..... преди това на Титаните.. а след това на Божков и сега на ГГ...

Аз не ви обиждам
Защо не питате Анималс как може да ви наричат така, а ?[/quote]
а сега постни и състава на вторият о(т)бор на шефа....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- damyanov1963
delqnski47 написа:delqnski47 написа:Според вас Тарзан бил ли е девствен преди да срещне Джейн или е пляскал женски горили преди нея
Първия Тарзан(Джони Вайсмюлер), беше джентълмен, винаги подстриган, гладко избръснат и с чиста и изгладена препаска, за това маймуните го харесваха, а следващите не съм ги гледал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- delqnski47
- Контакти:
damyanov1963 написа:delqnski47 написа:delqnski47 написа:Според вас Тарзан бил ли е девствен преди да срещне Джейн или е пляскал женски горили преди нея
Първия Тарзан(Джони Вайсмюлер), беше джентълмен, винаги подстриган, гладко избръснат и с чиста и изгладена препаска, за това маймуните го харесваха, а следващите не съм ги гледал.
Sofia.
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Re: КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч.
Е ,Богу, Мартине, тоя коментар ме удари в емоциити...
И ся ми обясни как да ти се дразним
Martinez1948 написа:Имаше аванти и за нас и за вас.. който трябва е на финала. Много много готин и емоционален мач при 3:2 паднах на колене и се разревах...
Е ,Богу, Мартине, тоя коментар ме удари в емоциити...
И ся ми обясни как да ти се дразним
Sofia.
Sofia.