bubka написа:realno написа:bubka написа:realno написа:Казано под друг начин, дрехите не променят твоята самоличност, нито новия дом, а си оставаш с нея докато си жив. Ако толкова лесно се сменяше самоличност, всеки избягал от затвора убиец или предател след преобличане щеше да бъде друг човек. Да ама, не. Но вашата логика е точно такава.
Значи в крайна сметка напипваш нещата, но ги насочваш умишлено или не към грешни изводи. "Дрехите" под формата на сменено АД, което е само и единствено лист хартия не променят истинската ни самоличност на армейци, при все, че сме си и в нашия си дом, а именно на Армията.
Ти като личност каквото и да смениш, дори и личната си карта или акта за раждане /лист хартия/ с цел да скриеш истинската си самоличност, си оставаш ти. Това е логиката. Всяка друга логика е логика на престъпник, който иска да се скрие от правосъдието. Литекс каквото и да смени си остава Литекс. И факта на вашето предателство ще си остане дори всички емблеми на предишните клубове да купите.
Усещаш ли се, че говориш веднъж за самоличност като такава на човешко същество, а вторият път за самоличност в преносен смисъл - такава на даден клуб и смесваш двете понятия, като придаваш на едното чертите на другото?
На практика се опитваш да ми обясниш, че щом като "самоличността" на даден клуб е сменена, то това променя и човешката ми самоличност(същност), т.е аз видиш ли от армеец, ти изведнъж почваш да ме определяш като някой друг, само защото някаква изкуствена, хартиена "самоличност" е променена. Ти осъзнаваш ли, че досега обясняваш точно коренно противоположното на товаИ друго, кой си ТИ, за да определяш МОЯТА същност каква е? Какъв си ти, за да ми даваш наклон, аз какъв съм, как се чувствам и как виждам нещата?
Говоря нещата принципно и не визирам никого. Дрехите, личната карта или каквото и да подмениш, не променя твоята самоличност т.е. автентичност или самоличността, на който и да е по лицето на земята. Това са принципни неща, които не зависят от нашето желания, усещания, разбирания и всякакви чувства. Ако кажа нещо друго от установения факт, аз заблуждавам другите, но и себе си.
Аз не определя твоята същност, защото тя ти е определена по рождение и нямам амбицията и способността да я променя както вие се опитвате да промените автентичността на Литекс като се опитвате да го направите ЦСКА.