Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2020 01:35

vvessel написа:Това със школата ясно, ама Спийрингс, който не е от школата що влиза в 90-та минута? И що играем 30 мин без кьорав халф, тва на бате Жоро ясно ли му е? Щото на мен вече ми е ясно защо е треньор само на юношите. Експериментите не винаги са сполучливи и само на късмет не може да се разчита.

Аз също нямам никакво обяснение защо холандецът не играе. А игра лайното с име Мазурек, дето осра всичко. Нямам идея...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 юли 2020 02:06

sin4ec написа:
alexdb написа:Гледам вторият гол на Славия и се чудя това пишлеме Найденов къде са го учили да играе футбол, че подтичква наблюдавайки какво ще се случи и не прави нищо?

Този гол тръгна от безобразията ни в центъра . А истината е, че момчето в бяло изигра ситуацията по начин, който не се коментира. Това се гледа и му се ръкопляска!
Нашите деца от нашата школа играят със страх. Страхът сковава разума и забавя реакциите, а 18 годишно цигане ни направи смешни . Да е жив и здрав, да играе там и да стане голям играч, дано!

Всеки играе колкото му позволява противника. А за страха вероятно си прав, но сериозен футболист със страх не се става. А и като изключим Петков другите Найденов, Юруков и Ст. Иванов изобщо не са в детска възраст за го играят плашливи.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юли 2020 03:11

alexdb написа:
sin4ec написа:
alexdb написа:Гледам вторият гол на Славия и се чудя това пишлеме Найденов къде са го учили да играе футбол, че подтичква наблюдавайки какво ще се случи и не прави нищо?

Този гол тръгна от безобразията ни в центъра . А истината е, че момчето в бяло изигра ситуацията по начин, който не се коментира. Това се гледа и му се ръкопляска!
Нашите деца от нашата школа играят със страх. Страхът сковава разума и забавя реакциите, а 18 годишно цигане ни направи смешни . Да е жив и здрав, да играе там и да стане голям играч, дано!

Всеки играе колкото му позволява противника. А за страха вероятно си прав, но сериозен футболист със страх не се става. А и като изключим Петков другите Найденов, Юруков и Ст. Иванов изобщо не са в детска възраст за го играят плашливи.

Именно. Но те не са виновни. Имат техника и скорост, но не се надиграват ек н аек, щото тренерите им са им набивали да не го правят, а да разиграват. И никой не поема отговорност...
Когато С2 беше не Герена, в един мач детето прави пробив по левия фланг, затварят го и то с пета я връща на дузпата, където съотборник я вкарва зрелищно. След мача тренерът заявява, че не му трябват циркаджии и квартални играчи, за което евалла! :)
Голяма услуга направи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2020 07:00

Биха ни и ни надиграха. Заслужено. Очаквано. Не само защото тренерът почна да пази резултата от началото на второто полувреме. Малоумен час за футбол.
Бих отличил единствено Юруков и Найденов. Тъпа загуба.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 юли 2020 07:24

Браво на Хубчев, много добър треньор, въобще не е менте, много добре е тренирал отбора и в ъобще не е довел ментета
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 юли 2020 09:18

И на Славия им станахме абонати и то на Герена. После защо Венци се бъзика с Левски.
Ами ето защо!
Левски ми прилича на някаква експериментална лаборатория в която се събират алхимици да правят безумните си опити, които струват много пари, обаче понеже въпросните алхимици, като всички такива са чалдисани(изпердашени, както казваше един мой колега), вместо да ги прекратят, продължават отново, докато добият злато от ла*на!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юли 2020 10:09

metodito написа:Биха ни и ни надиграха. Заслужено. Очаквано. Не само защото тренерът почна да пази резултата от началото на второто полувреме. Малоумен час за футбол.

Чак пък да са ни надиграли , па заслужено , па незнам си какво. Освен двата гола , втория почти в 90тата минута. Колко още положения имаха белите ?
Холмар е с херния , втори ЦЗ нямаме , на Георгиев няма да е това мача с който ще се хвали , Стаси по думите на Тодоров е с "един крак". Докато имаха въздух в този идиотски час за футбол бяхме по-добрите па макар и с Мазурек на терена.
И пак Тодоров го каза - Не съм им казвал да се прибират , схванаха им се краката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2020 10:22

LoveAndPeace написа:
metodito написа:Биха ни и ни надиграха. Заслужено. Очаквано. Не само защото тренерът почна да пази резултата от началото на второто полувреме. Малоумен час за футбол.

Чак пък да са ни надиграли , па заслужено , па незнам си какво. Освен двата гола , втория почти в 90тата минута. Колко още положения имаха белите ?
Холмар е с херния , втори ЦЗ нямаме , на Георгиев няма да е това мача с който ще се хвали , Стаси по думите на Тодоров е с "един крак". Докато имаха въздух в този идиотски час за футбол бяхме по-добрите па макар и с Мазурек на терена.
И пак Тодоров го каза - Не съм им казвал да се прибират , схванаха им се краката.

Георгиев изварди стопроцентов гол, Мартин Райнов предотврати опасност за вкарването на още един (и сбърка за единия от головете). Е, не ни ли надиграха второто?
Що се отнася до оправдания, айде сега, човек, няма нужда. Мисля, че Загорчич вкара в капан Тодоров.
Много съм разочарован от Паулиньо за пореден мач. Все още е футболист, на който без фал не могат да му вземат топката, и в този мач беше така, но... дотам.
Предвид размененото надмощие първото и второто, хиксът нямаше да е несправедлив, де.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 юли 2020 10:27

Синчец, браво че казваш къде се крие зародиша на всички проблеми. Тия работи за школата, без да ги знам съм ги предполагал, общо взето доказваш моето мнение за работата там. Когато основата е гнила, няма как нагоре да е стабилно или с други думи посредствената игра, която обикновените хора наблюдаваме е просто върха на айсберга. Проблемите са много по-дълбоки и общо взето нерешими. Почвата за будната кома, която да завърши със закриване евентуално се подготвя още от Тонев. Султана скоро ще завърши своето дело и ще прибави поредния убит отбор към сметката си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юли 2020 10:44

metodito написа:
LoveAndPeace написа:

Георгиев изварди стопроцентов гол, Мартин Райнов предотврати опасност за вкарването на още един (и сбърка за единия от головете). Е, не ни ли надиграха второто?
Що се отнася до оправдания, айде сега, човек, няма нужда. Мисля, че Загорчич вкара в капан Тодоров.
Много съм разочарован от Паулиньо за пореден мач. Все още е футболист, на който без фал не могат да му вземат топката, и в този мач беше така, но... дотам.
Предвид размененото надмощие първото и второто, хиксът нямаше да е несправедлив, де.

Второто полувреме ни надиграха една идея повече , от колкото ние тях първото.
Славия си има една компактна група от 13-14 играчи на които разчита цял сезон и са си налични.
В предишния мач ни надиграха тотално , Локо в Пл ни надигра тотално , Берое ни надигра тотално , но не и Славия вчера.

Върни се в “Левски”