Купа на България 2019/20 ФИНАЛ 1 юли 2020 г. 19:15 ч. / ЦСКА-Локомотив Пловдив
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България 2019/20 ФИНАЛ 1 юли 2020 г. 19:15 ч. / ЦСКА-Локомотив Пловдив
Не може ли да направим някакъв промоционален пакет - Али + Круша + още някой по избор + да дадем някой лев отгоре и да се отървем?
Re: Купа на България 2019/20 ФИНАЛ 1 юли 2020 г. 19:15 ч. / ЦСКА-Локомотив Пловдив
goshev написа:Не може ли да направим някакъв промоционален пакет - Али + Круша + още някой по избор + да дадем някой лев отгоре и да се отървем?
Докато Стойкас дърпа конците в ЦСКА нищо добро не ни очаква.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Купата отиде на майната си.
Луков спаси мача, Пиргов спечели купата.
Луков спаси мача, Пиргов спечели купата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Сръбското менте заедно с черното му протеже да си стягат куфарите и да не се вясват повече, ако може и селяндура Стойкас да вземат с тях. Колко ключови дузпи в най-важните мачове трябва да изтърве ментето от Слънчака с тъмния тен, че да го разкарат..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
j0rka7aa написа:Сръбското менте заедно с черното му протеже да си стягат куфарите и да не се вясват повече, ако може и селяндура Стойкас да вземат с тях. Колко ключови дузпи в най-важните мачове трябва да изтърве ментето от Слънчака с тъмния тен, че да го разкарат..
Стойкас трябва да е пръв в списъка.
Чак пък да режем вени, няма нужда. Преспете спокойно, майната и на купаа и без това никога не съм и бил фен на тая теникия. Освен титлата останалото е без значение. Нов треньор, но Любо или Стойчо, ако ще връщат Белчев пак ще е същата мъка. А Али Соу ни е най-класния играч, как не го виждате, не знам 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Mitata написа:j0rka7aa написа:Сръбското менте заедно с черното му протеже да си стягат куфарите и да не се вясват повече, ако може и селяндура Стойкас да вземат с тях. Колко ключови дузпи в най-важните мачове трябва да изтърве ментето от Слънчака с тъмния тен, че да го разкарат..
Стойкас трябва да е пръв в списъка.
Усещам, че тук има фенове на Стойкас.

шивача написа:Чак пък да режем вени, няма нужда. Преспете спокойно, майната и на купаа и без това никога не съм и бил фен на тая теникия. Освен титлата останалото е без значение. Нов треньор, но Любо или Стойчо, ако ще връщат Белчев пак ще е същата мъка. А Али Соу ни е най-класния играч, как не го виждате, не знам
Тя купата си отиде на майната(при теб

шивача написа:Чак пък да режем вени, няма нужда. Преспете спокойно, майната и на купаа и без това никога не съм и бил фен на тая теникия. Освен титлата останалото е без значение. Нов треньор, но Любо или Стойчо, ако ще връщат Белчев пак ще е същата мъка. А Али Соу ни е най-класния играч, как не го виждате, не знам
Споко, няма да режем вени. Проблемът не в загубения финал, а в това, че сме далеч от истината като игра.
Последна промяна от Mitata на 01 юли 2020 23:49, променено общо 1 път.
Между другото феновете и на двата отбора създадоха много приятна атмосфера за игра, въпреки ограничението в бройката. Жалко, че качеството на игра не отговаряше на тази атмосфера.
Аз също смятам, че Али Соу в момента ни е един от най-класните играчи. Обаче ако искаме да се борим с Лудогорец, си трябва сериозно надграждане - както на управленско ниво, така и на спортно-техническо.
Аз също смятам, че Али Соу в момента ни е един от най-класните играчи. Обаче ако искаме да се борим с Лудогорец, си трябва сериозно надграждане - както на управленско ниво, така и на спортно-техническо.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов