Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 30 юни 2020 18:37

Круме, ЦСКА е от София, от другаде не може да е. Не е задължително изрично да се упоменава чрез емблемата на София. Комплексарско е.
Последна промяна от Mitata на 30 юни 2020 18:54, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 30 юни 2020 18:39

Mitata написа:Круме, ЦСКА е от София, от другаде не може да е. Не е задължително изрично да се упоменава в емблема. Комплексарско е.

Не го казвам аз, оня Найденов го повтаря, та ми влезе вече в главата!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 юни 2020 18:39

krumeto написа:
Old_death написа:
5 декември 2018
От БФС още бавят писмото до УЕФА във връзка с историята на ЦСКА

От Българският футболен съюз все още бавят изпращането на информация до УЕФА, свързана със статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни турнири.

От "червените" сигнализираха на 30 ноември, че в средата на месеца международният им адвокат Първан Първанов е получил уведомление от европейската централа, свързано с поместването на въпросните данни в сайта на УЕФА.

От УЕФА уведомяват, че промени по профила на ЦСКА ще бъдат направени само след изпращането на данните от страна на БФС. От клуба са изпратили данните на изпълнителния директор Борислав Попов, но изтъкнаха, че той не отвръща на обажданията и имейлите към него, заради което промяната в сайта на УЕФА все още не е факт.

Самият Борислав Попов призна, че все още не е изпратил информацията на УЕФА. "Не, още не сме. Работим, трябва да се уточнят някои детайли с клуба. Когато сме готови - ще публикуваме становище на сайта на БФС. Аз комуникирам с техния адвокат Първан Първанов. Даже и вчера се чухме. А и с други хора от клуба. Естествено, че не се крия. Както казах - продължаваме да работим. Когато приключим, ще обявим какво сме постигнали, защото много хора се вълнуват. В БФС не сме имали друг такъв случай", каза Попов пред Топспорт

Това поддържа опорката на сините за историята на ЦСКА и докато не бъде изхвърлена цялата синя утайка от БФС, ще е така.

Дали левскари или други, но по-приемливо е да е от София:

"Цветомир Найденов: Важното е да си ЦСКА от София, а не от Ловеч

Novsport
Бизнесменът Цветомир Найденов, който е основен спонсор на ЦСКА 1948, сподели в социалната мрежа новата клубна емблема.

"ЦСКА от София, няма Ловеч, няма Етрополе...", написа собственикът на efbet, а малко по-късно добави:

"Важното е да си ЦСКА от София, а не от Ловеч"."

Novsport

Никой не го интересува дали Цеката е от София или Разград.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юни 2020 18:40

krumeto написа:
Mitata написа:Круме, ЦСКА е от София, от другаде не може да е. Не е задължително изрично да се упоменава в емблема. Комплексарско е.

Не го казвам аз, оня Найденов го повтаря, та ми влезе вече в главата!

Щом го цитираш без да го опровергаваш означава, че си съгласен с него.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 юли 2020 13:54

Два билета отнякъде могат ли да се намерят?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 юли 2020 11:37

https://dsport.bg/cvetomir-naidenov-pol ... k6iKTnxGU0

Найденов сериозно взе да издиша вече. Психолог му трябва.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 02 юли 2020 12:03

Не е само Найденов.
То не бяха изпълнителни дуректори, собственици, 20тте им фена.
Всичко налита, като хиени на мърша.
Надяват се сега да има една камара разочаровани лаици, които да се откъснат от "тирето" и да бъдат прилапани от тях.
Губили сме титли и финали и друг път.
Не може да си намерим място, 2-3 дни, не спим не ядем нямаме желание за нищо и следващата седмица отново на Армията, това е нашата съдба.

Важно е да стоим плътно зад клуба, зад нашия ЦСКА.
Всички сме преходни ние и те (шефовете в клуба), клуба трябва да е вечен, за внуците и правнуците ни..

Аз ако бях на маясото на Али и имах лошия шанс да пропусна онази дузпа от миналата година в мача срещу Лудогорец, щях 3 меесца да бия дузпи на празна врата докато тялото ми не запомнин начина за биене, вкарване в страничните мрежи, ъглите и т.н.
После щях да помоля Черни или Бусато да останем 10тина пъти след тренитовки за изпълнение на дузпи и за 6 месеца щях да достигна прилично ниво в биенето на дузпи.

Този обаче не се е сетил. Много щети нанесе и ще е мега жалко да си тръгне без пари.
Да си тръгне ама за добра сума....

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 юли 2020 12:20

SLAP написа:Не е само Найденов.
То не бяха изпълнителни дуректори, собственици, 20тте им фена.
Надяват се сега да има една камара разочаровани лаици, които да се откъснат от "тирето" и да бъдат прилапани от тях.
Не може да си намерим място, 2-3 дни, не спим не ядем нямаме желание за нищо и следващата седмица отново на Армията, това е нашата съдба.

Всички сме преходни ние и те (шефовете в клуба), клуба трябва да е вечен, за внуците и правнуците ни..

Аз ако бях на маясото на Али и имах лошия шанс да пропусна онази дузпа от миналата година в мача срещу Лудогорец, щях 3 меесца да бия дузпи на празна врата докато тялото ми не запомнин начина за биене, вкарване в страничните мрежи, ъглите и т.н.
После щях да помоля Черни или Бусато да останем 10тина пъти след тренитовки за изпълнение на дузпи и за 6 месеца щях да достигна прилично ниво в биенето на дузпи.

Този обаче не се е сетил. Много щети нанесе и ще е мега жалко да си тръгне без пари.

Алито има проблем с психиката. Иначе дава вид на нахакано копеле, но вътрешно не е така. Каквото и да тренира, треперят ли му краката, страх ли го е да бие силно в ъглите, няма как да стане работата. Това е до самочувствие и хладнокръвие. Качества, които трябва да има всеки нападател с претенции. Психолог трябва тук според мен. За тренировките си прав де. Без тях няма да мине също.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юли 2020 13:11

[offtopic]
djd написа:
SLAP написа:Не е само Найденов, това е цялата паплач от служебното отборче.
То не бяха изпълнителни дуректори, собственици, 20тте им т.

Аз ако бях на маясото на Али и имах лошия шанс да пропусна онази дузпа от миналата година в мача срещу рязаните, щях 3 меесца да бия дузпи на празна врата докато тялото ми не запомнин начина за биене, вкарване в страничните мрежи, ъглите и т.н.

Алито има проблем с психиката. Иначе дава вид на нахакано копеле, но вътрешно не е така. Каквото и да тренира, треперят ли му краката, страх ли го е да бие силно в ъглите, няма как да стане работата. Това е до самочувствие и хладнокръвие. Качества, които трябва да има всеки нападател с претенции. Психолог трябва тук според мен. За тренировките си прав де. Без тях няма да мине също.
[/offtopic]

Когато загубим някои мач, какво се случва? Имаме нужда от психолог. Какво става, какво става? Просто е - не са достатъчно добри. Нищо друго.

Преди много години едно момиче ме попита защо правя тази грешка. Казах ѝ че се случва, защото не съм достатъчно добър. Но днес, не. Днес, когато изгубим някой мач, отивам на психолог и психологът казва: О, трябва да си представиш това и онова, и само тези неща". Невероятно. Тенисът е прост. Когато направя грешка, отивам и тренирам повече .
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юли 2020 15:49

Това със Стамен си е чиста гавра! Джуджето ако има малко акъл, ще остави Занев, Антов, Малинов и Турицов, ще върне преотстъпените юноши, ще добави още двама-трима Българи с опит, може и от Б група и пак ще сме втори с три пъти по-нисък бюджет :!: Сега взимат нови цигани и един послушен физкултурник да им реди конусите. Ходи им гледай мъката после...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”