efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот doktora25 » 28 юни 2020 23:31

Честита да ни е победата, сладка е, футболистите се раздадоха, ще става и по-трудно. Играта обаче дава ясен сигнал че трябва да се мисли не само с кого и как ще се разделяме, а кого ще привличаме за новия сезон, защото само с юноши не ми се струва че ще станат работите, въпреки че играчи като Мартин Петков заслужават много повече минути на терена. За чужденци изобщо не бива да се мисли в момента, но бивши левскари и футболисти с дълъг стаж в А група са ни крайно необходими, а и не мисля че биха били скъпи или бихме ги привлекли трудно. Мислех си за един Владо Гаджев например колко полезен можеше да ни бъде конкретно за мача, може би е и свободен агент, на чудесна възраст, но не знам в каква форма и здравословно състояние е.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 28 юни 2020 23:34

Играхме умно и като колектив. Тактиката бе според конкретните възможности и противника. Берое не са някакква извънземна класа, но са най-малкото по-добре физически и на някои постове имат категорично по-силни изпълнители. С оглед на това, браво за подхода на Г. Тодоров. Не споделям мнението на Херо, че е несправедливост, когато си отправил 22 удара, а имаш само един гол. Това не са зарчета. Статистиката говори за неумение пред гола, съответно за липса на достатъчно класа.
Юруков ми хареса. Той, Стаси и Мартин Петков трябва да се подготвят да носят повече отговорност през новия сезон, защото на тях очевидно ще се разчита. Аз съм оптимист! Само Левски!!!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 28 юни 2020 23:42

koisa написа:Представете си, ако нещата в Левски бяха добре и имахме нормално направена селекция и треньор, който практикува атакуващ футбол и надъхва играчите да дават всичко от себе си всеки мач? Щом с този слаб отбор и сбъркана селекция сме втори. :oops:

Не бях си давал сметка за това, но не можеш да си представиш колко си прав! И същевременно колко зловещо звучат думите ти.
Явно синята фланелка на пук на всичко има някаква неуловима харизма, която покрива чутовната управленска гавра през последните 10 години.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 юни 2020 23:42

Много приятна изненада днес. Трите точки са много ценни и могат да се окажат решаващи. Поздравления за момчетата, кусури имаха всичките, но няма да ги коментирам. Победителите не се съдят!
Колкото до стария приятел на покойния ми баща, бате Жоро-ами явно е дошло времето този човек да застане на мостика. Не временно, а за постоянно. Когато от десетилетия животът ти е футбол и си с децата, занимаващи се с футбол, тази игра просто ти е ясна. И този няма да се спре да налага младите ни таланти, дори и да се провалят по няколко пъти. А те ще се провалят, защото и Роналдо и Меси са преживели своите провали, докато тръгнат в мъжкия футбол. Хубавите неща бавно и трудно стават...
Мъчно ми е за Доктора, но такъв е животът. Раздаде се, днес с капитанската лента изведе куп хлапета и си тръгва с победа. Успех му желая !
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 28 юни 2020 23:51

sin4ec написа:Много приятна изненада днес. Трите точки са много ценни и могат да се окажат решаващи. Поздравления за момчетата, кусури имаха всичките, но няма да ги коментирам. Победителите не се съдят!
Колкото до стария приятел на покойния ми баща, бате Жоро-ами явно е дошло времето този човек да застане на мостика. Не временно, а за постоянно. Когато от десетилетия животът ти е футбол и си с децата, занимаващи се с футбол, тази игра просто ти е ясна. И този няма да се спре да налага младите ни таланти, дори и да се провалят по няколко пъти. А те ще се провалят, защото и Роналдо и Меси са преживели своите провали, докато тръгнат в мъжкия футбол. Хубавите неща бавно и трудно стават...
Мъчно ми е за Доктора, но такъв е животът. Раздаде се, днес с капитанската лента изведе куп хлапета и си тръгва с победа. Успех му желая !

Бате Жоро е на първо място смирен и скромен човек, а това са толкова ценни и дефицитни качества в днешно време. Струва ми се, че под негово ръководство младите ще са по-смели и уверени, защото за повечето той им е като баща. Ще грешат, но по-малко ще се притесняват от смели отигравания и няма да се сковават. Това може да се окаже ключов детайл, но само времето ще покаже.
Иначе за всичко си прав!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 юни 2020 23:53

Ооооо, следваме светинята
Ооооо, символ на победата,
Ооооо, и сърцата ни туптят,
Ооооо, а стадионите кънтят...

С Левски докрая, теб обичам и желая

С Левски докрая! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла... 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 юни 2020 23:54

koisa написа:Представете си, ако нещата в Левски бяха добре и имахме нормално направена селекция и треньор, който практикува атакуващ футбол и надъхва играчите да дават всичко от себе си всеки мач? Щом с този слаб отбор и сбъркана селекция сме втори. :oops:

Тия неща ги слушаме всеки път, като бием, а като паднем - вън всички бездарници.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юни 2020 01:15

модоре,
Не заключвай темата, остави ни да се порадваме!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 29 юни 2020 03:28

Определено предпочитам тия мачове да ги взимаме, вместо да ги губим :D
Другата седмица мачът със Славия е на практика с цената на Европа, определено ще е сложно без напускащите.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 юни 2020 06:58

Г. Тодоров за пореден мач ми прави добро впечатление с умението си да променя събитията с правилните смени. Винаги второто полувреме му е по-добро от първото за разлика от Хубчев. Това показва тактическа грамотност и добро познаване на футболистите, а може би и успява хем да обясни какво иска от тях хем да го разберат. При Хубчев това нещо изобщо е се получаваше. Вторите полувремена бяха катастрофални, а смените или бяха по никое време - 85-6-та минута, или объркваха играта. Направо ме беше отказал да гледам отбора.

Върни се в “Левски”