Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2020 14:53

И в интернет не трябва да се "влиза" и от там може да го хване с тези пипала : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юни 2020 16:08

Кажи ся коя е най-новата кон спирация, че много ме интересува! :lol:

ПП Хора, които вярват в конспирациите са:

а) Най-умните хора в света.
б) Най-глупавите и най-отритнатите от обществото, даже повече от мангалите у нас.
в) Най-глупавите, най-отритнатите от обществото, но и мислещи се за най-умните.

Всеки нормален човек знае кой е верният отговор! ;)

ПП Коментарът ми не се отнася за Thsmith! Знам, че той не вярва в конспирациите! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2020 16:23

Между другото, това е много изнервящо. Постоянното смесване на някакви глупости за Бил Гейтс и какви ли не дивотии с разбирането на мащабите на този вирус и оценяването им като нищожни и незаслужаващи да се жертва икономиката.

п.с.

Хлъзгавия Уили даже с такъв слоган спечели президентските избори през 90 те. ""It’s the economy, stupid"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юни 2020 16:30

Няма ли да затварят държавата, кой пореден ден сме 100+ случая :roll:
Плажовете вчера и днес са фул, апокалипсиса идва тия дни 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юни 2020 01:25

Предлагам на всички колеги да спрем да пишем 1 седмица в тая тема.Освен Данаил Джи,Ковид 78 и техните клонинги-психопати-паникьори и прочие платени тролове.Кои бяха още там ?! Инсейн бой,бубето,сещате се горе-долу.Да ги оставим да се ПАНИКИРАТ :lol:
400 страници се опитват едни да ни кажат как ще омрем,ние им казваме че сме Ок и няма да омрем от тва :lol:
Темата е безумно безмислена и глупава.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юни 2020 01:37

ivan56 написа:Няма ли да затварят държавата, кой пореден ден сме 100+ случая :roll:
Плажовете вчера и днес са фул, апокалипсиса идва тия дни 8-)

Четвърти ден.
Прави впечатление, че в неделя тоя месец имаме 2-3 пъти по-малко от делничните дни заразени, но и тестовете явно са по-малко.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2020 07:56

bubka написа:
metodito написа:Та думите на Мангъра, на които се присмива bubka засягат традиционна коронавирусна/вирусна епидемия.
........................................................
Та да видим. Значи, ООН, разбирай СЗО, казва: Ние това чудо не го знаем какво е, но ще направим така и ще стане това. Ъъъъ, чакайте ся. Хем не знаете какво е, хем...
Още февруари-март, СЗО написа колко ще трае тая простотия - 18 месеца. Ама, моля-моля, чакайте пак малко, нали уж не знаехте?

Ами виждаш ли, в мнението ти се крие и отговора защо се присмивам на Мангъров. Защото още когато беше само в Китай вируса, а и след това, той го играеше непрекъснато все едно, че знае точно какво ще стане, как ще се развие, как ще реагира и т.н, сякаш е 100% сигурен. Ами виждаме, че греши. Каза, че ще изчезне до юни, не изчезна. Каза, че вероятно стотици хиляди, може би над милион сме се заразили, 10-20-30% и нагоре без да разберем - ами пак сгреши, масовото тестване в Банско, Пловдив, Бургас го доказа. Представи си една теоретична ситуация, в която той взима решенията и в която по някаква причина вирусът тръгне с голяма степен на разпространение, например нещо подобно на Италия, това негово уж "знаене" можеше да се окаже доста опасно. Та затова най-малкото, което му се полага е присмиване.

Иначе незнанието е основната причина да се предприеме изолация на толкова много места по света в началото. Представи си, че си ръководител и седиш пред лист хартия, който трябва да подпишеш или не, но си изправен пред ситуация, в която не знаеш, буквално нямаш никаква идея какво ще стане след седмица-две напред - дали ще имаш 100 или 100 000 заразени, дали ако е второто 1-2-5-10% или повече процента може да починат и всеки ти дава противоречиви мнения, дори лекари. Съвсем честно, как ще постъпиш? На 1000000 на степен 10-та съм сигурен, че няколкото неграмотни трола тук, като фавава8888 и прочее, тотално ще нас*рат в такава ситуация, ако те трябва да взимат това решение, не само ще наложат изолация, ами мега тотална карантина в стил Китай :lol: . Сега ще наскачат отдолу, ама колкото и да се пънат са си просто хартиени мишки :lol: .

Иначе аз ЗНАМ, че това си е театро, в смисъл изкуствено създаден и пуснат, с цел социален експеримент как ще реагират и доколко послушни ще са хората. К*рът тук е, че освен, че беше изкуствено създаден, беше и real, т.е не някаква парлама, която бързо да бъде разобличена и да не и мине номерът. Т.е в началният си вариант, който се появи зимата, беше доста кофти и наистина налагаше по-специфични мерки по такъв начин, че правителствата да са принудени наистина да наложат изолация. Дали Баце, Маце, премиерите на Конго, Монго , Словакия, Италия, Перу и т.н, която и да е по-второстепенни страни са част от конспирацията и си имат идея - абсолютно не. Вероятно дори и доста от лидерите на големи държави не са наясно - като Германия например, или онзи на Великобритания. Елитите, които стоят над тях, Баце специално дори и сервитьор не биха го взели да им прислужва на някаква тяхна сбирка :lol: , камо ли да е част от нещо повече :lol: . Просто добре беше изиграно, доста добре измислено със сигурност и с голяма доза fake news и насаждане на страх от конкретни медии за по-сигурно. Ама да се повторя, че заедно с това к*рът беше, че си беше наистина опасен, не прекалено, но достатъчно, за да се налагат наистина по-строги мерки, дори и без да има скрита agenda за д всичко това. Абе хитро измислено.

Така. Поред. За кое греши? Че сега в момента следваме модела на Швеция, който те избраха - полу-либералния? Да не си съсипваме икономиката, но да има нужните мерки. Понеже, ако слушаш медиите, Швеция не са предприели нищо? Продължавай да четеш медиите.
Не знам защо обиждаш хората и поначало, хора, недейте се кара за глупости. Ако зависеше от мен... Бих се допитал до инфекционисти, до епидемиолози и хора били на терен и това, което им е работата. Нямаше да гледам на сляпо какво прави някой си и да правя копи-пейст. ;) А последният, който ще питам е коремен хирург. И то военен. Тези не са за такива ситуации. Ако отивам на война, ще питам генерал. Ако се задава инфекция "със страшна сила" - инфекционист.

Това, какво е, аз поне, както ти казах, нямам убеждение. Нещо, като това, което посочих по-горе - вируса на Шрьодингер. Знам само, че ако за това - има ли го-няма ли го, няма значение, се обявява пандемия и се затваря света, бих предложил да се обяви пандемия от гъбички, пандемия от псориазис и още какво ли не. Самите тестове, дявол ги знае какво ловят - подсказка - Танзания. :lol: Много теории имамм, и си остават някакви мъгляви предположения. И много неща бих приел. Но това, светът да се шутне по този начин - не. Това е перверзия, пeдерастия някаква, брат.
Споменавайки Баце.... Тук ми дойде едно притеснение... Помниш ли в началото, тоя дебил изпусна ли се, обърка ли се, като каза нещо от рода на "Не знам коя гад го пусна това нещо"... Баце, официалната версия е че никой го е не пускал, брат. Ако го напишеш на английски (AI ботовете на Марк не говорят по нашему), ще те баннат от Фейсбук.
Има доста любопитни измерения на тази т.нар. "пандемия", които дават храна за тонове томове по социология, психология и какви ли не науки да се изпишат. Ако някой някъде вземе решение утре да речем, да каже: "Аре живейте бе, тулупи, лабаво" и се свърши с тая дивотия (не знам как да ти го обясня, че хора постоянно умират, гадости постоянно се случват, вируси и какво ли не циркулира постоянно и това с политически решения няма как да се спре), ще има И много позитиви от всичко случило се. Но не вярвам, защото множество сектори, множество страни, множество корумпирани политици и въобще много, нямат никаква изгода тая кретения да свърши. Та, доста хора ще си направят лично за себе си правилните избори. За това къде са, какво са, накъде отиват и защо трябва да действат, а не да мислят само. Определено е доста интересно от различни гледни точки тая простотия. Но при положение, че плановете са тази лъжа да продЪлжи поне десетина години (може и повече - поразрови се в Интернет и виж какво се пише вече), очаквам по-скоро обратното - не просветление, а мрак. Зависи от хората като едно цяло и човек като рационално същество. Ако човек - пак го пиша - е достигнал това състояние на деволюция, че не може да седне и да каже "Абе, тея що ме цакат с топла бира, БЕЕЕЕ?!", еми, това си заслужава, брат.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 юни 2020 09:33

CSKA 78 написа:Вчера установените заразени случаи в света станаха 10 000 000, а жeртвите на вируса станаха 500 000!!! За вчера в света има нов рекорд от новозоразени - над 176 000 за едно денонощие! Има увеличение на случаите от новозаразени в САЩ, като установените за вчера бяха над 43 000!! Което ги поставя отново на първо място в света, изпреварвайки Бразилия!

Яко ще измрем!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 юни 2020 09:36

Между впрочем ако оставим настрана кой прав, кой крив, чудесен коментар на Харалан, че цялата истерия се трансформира в два лагера, враждуващи помежду си. Даже ако го превърнем в спортна стилистика, кърваво дерби, с истерични фенове в двата противоположни сектора:
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... visti.html

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2020 10:13

Thsmith написа:Между другото, това е много изнервящо. Постоянното смесване на някакви глупости за Бил Гейтс и какви ли не дивотии с разбирането на мащабите на този вирус и оценяването им като нищожни и незаслужаващи да се жертва икономиката.

Това е умишлено. Нарича се информационен шум. Пълниш ефира с шум и нормалните гласове не се чуват.

Върни се в “Свободна зона”