Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 26 юни 2020 23:11

vvessel написа:Баси, вместо да се оправят, нещата на все по-зле вървят. Няма управленска мисъл, идея, пари. Нищо няма. Батака в клуба е пълен. Отстрани изглежда, че някакви самодейци се навряха там като в дядовата ръкавичка с идея да стоят на топло и нещата да се оправят от самосебе си, иначе цари хаос и безхаберие. Никой нищо не казва, не взима отношение, не дава перспективи...
Взеха акциите и чакат върху тях да се изсипват нощни шкафчета.
Междувременно, временния ни треньор взима дългосрочни решения да се освободи от голмайстора ни, поради засегнато его, според така наречените медии. Преди това се освободиха от добър защитник, който успешно се справяше и като халф. Останаха 3-4 читави и плява. Ще заминат и читавите. Най-вероятно без пари. И ако имаме късмет, догодина ще атакуваме бараж през втората осмица. Ако не - В група и нови надежди.

На това му се вика прозрачност и висок морал. Пари няма, но важното е, че има желание и мнооого морал. А и Титито си каза - шиткам моите 35% на тоя дет ми даде 10 милки. Нещо със Сирака щяха и кастинг на милионери да провеждат :lol: :lol: :lol:

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 26 юни 2020 23:42

krumeto написа:
Warped написа:КАкви 5 милиона са тв правата, като са 32 за 5 години.
Левски е най гледания отбор. Никой не му пука за ла*новозите от Лудогорец, даже и при 20 титли

Ъхъ, 32 милиона за 5 години, 6,5 милиона на година. ;)
Може да откажете Домусчиев и да дадете правата на оня, дето е предложил 300 000 лева на година! :)

Гледам, смятам, калкулатори ползвам и не се получават сметките, с ДДС и без ДДС.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 26 юни 2020 23:55

kostko написа:
krumeto написа:
Warped написа:КАкви 5 милиона са тв правата, като са 32 за 5 години.
Левски е най гледания отбор. Никой не му пука за ла*новозите от Лудогорец, даже и при 20 титли

Ъхъ, 32 милиона за 5 години, 6,5 милиона на година. ;)
Може да откажете Домусчиев и да дадете правата на оня, дето е предложил 300 000 лева на година! :)

Гледам, смятам, калкулатори ползвам и не се получават сметките, с ДДС и без ДДС.

От друга страна 300 хиляди за правата + PPV за всеки отбор, може и да се окаже, че някои печелят, а други си плащат да са в лигата.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 юни 2020 01:11

metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:Ако това за Слави е вярно, то една моя теория на конспирацията ще се опровергае. Не е нарочно. Съсипването на тази институция. Некадърник, галфон, парашутист. Некадърник, галфон, парашутист. Резултатът няма как да е друг.
Това е както на някои им се привиждат някакви ранът, раъндъп ли, какво беше за България и съсипията в последните десетилетия. Не. Просто безродник, улигофрен, идиот. Безродник, улигофрен, идиот - начело и повсеместно. И резултатът - voila!

Лично аз предлагам президент на "Левски" - пожизнен - Титката, ПК си остава, а треньор - не знам, Матеус. В тандем с Лаптопа.

Айде да беше Русев, Красимир Иванов, П.Колев или Ивайло Петков да гонят Костов да приемем, че си прав. Ама нали Сираков, това онова. Ако някой от по-горе изброените бе казал, че господин Ганчев му е дал пари в труден момент и му е приятел съм сигурен, че веднага щеше да свържеш нещата в някаква конспирация.

Опита се да направиш изречение, нали познах? Това е много хубаво.

Пишейки, че съм амбразурчик на Сираков беше така популярния в този форум сарказъм. Или ирония. Ма не схвана, нали? Трябваше малко да изчакаш, не се прави така. Да ме засечеш как пиша: е, то Слави па нищо особено не беше. Жик-так. Само дето си се объркал, пич. За мен няма амбразури. Освен самия клуб. А сега те очаквам на поправителен. Поздрави.

Ами ти си по конспирациите. Предвид, че и до ден днешен твърдиш, че на Роман не му бил предложен договор и са го изгонили, а не, че той предпочете да отиде другаде, реакцията ми е съвсем адекватна.
Ако друг бе начело щеше веднага да пишеш умишленото разбиване на отбора.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 юни 2020 01:11

Двоен пост.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2020 08:10

Serafim написа:
Ами ти си по конспирациите. Предвид, че и до ден днешен твърдиш, че на Роман не му бил предложен договор и са го изгонили, а не, че той предпочете да отиде другаде, реакцията ми е съвсем адекватна.
Ако друг бе начело щеше веднага да пишеш умишленото разбиване на отбора.

В смисъл като го написах това за "галфон, некадърник", не разбра, че визирам и сегашните, така ли? И че подлагам на критика това, което се случва в момента? "Изгонили", колега, има много измерения. Аз ако искам да изгоня някой от някъде мога да го направя и без да му казвам "Къш". Иначе това действие - ако е вярно - относно Слави, ми прилича на по-предното царуване на Наско и отношението му към Гонзо. Домо компенсира донякъде липсата му, но Домо никога не стана Гонзо. А сега даже и Домо нямаме. Дали - пак подчертавам, ако е вярно - това е решение на Тодоров, или на Наско? Няма да разберем. Както и да е, явно повтаряме упражнението, което се повтаря вече толкова години и се връщаме на нулата. Сакън да не застрашим каузЪтъ. Няма такава опасност. А, да и още една критика за Тодоров. Пак заговори за височина. Човекът, ако е тренер на Барса, Меси първи ще е натирен сигурно.

Серафиме, няма конспирация, човек. Върни лентата назад. Върни и за Давид и ще разбереш. Използването на определението "Конспирация" за твърдение на опонента, често е опит да бъде засегнат някой, който проявява критично мислене, от някой, който отказва да прояви такова. Та в този смисъл, е. нека е такова.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2020 10:07

vvessel написа:... Преди това се освободиха от добър защитник, който успешно се справяше и като халф...

Добрият защитник и успешен халф сам пожела да си събере багажа по никое време, не е като да са го изритали с шут отзад. При това положение какво трябваше да направим - да го вържем с окови на Герена, екскурзия в багажник до Витоша, да му вдигнем тройно заплатата, да питаме привържениците във ФБ дали го искат, какво?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 юни 2020 11:54

Синя Приказка
20 мин.
Към днешна дата договора с Макрон за екипировката не е прекратен, но е много вероятно да бъде в даден момент. В дългодрочен финансов план има по изгодни оферти на марки от него спрямо задаващата се нова финансова реалност в Левски. Относно Костов - вярна е версията на медиите за скандал с треньора. На една от тренировките Костов е отвърнал на някакво искане на Тодоров и от там се е тръгнало, след тва и в съблекалнята. Поради това е нарочен сега за гонене. Тук е мястото да се каже, че Левски към днешна дата не е водил преговори за нов треньор и дори са обсъждали да оставят Тодоров за по дълго. Относно телевзионите права - там клубът възнамерява да води битка с Бфс и Домусчиев. Кога и по какъв начин ще разберете скоро...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юни 2020 13:51

Треньорът на Левски Георги Тодоров говори пред медиите преди гостуването на Берое в неделя от 21:00 часа. Тодоров сподели, че няма голям избор относно групата на "сините" за двубоя. Специалистът разкри, че всичко между него и Станислав Костов е изгладено и нападателят няма да напуска отбора.

"Аз нямам много избор за групата. Имам точно 19 футболисти с юношите. Симеон Славчев е контузен, Насиру Мохамед и Дени Алар също. Янис Каргас е наказан заради картони. Ще бъде заместен от Мартин Райнов", сподели Тодоров преди гостуването в Стара Загора.

"Какъв конфликт да имам със Станислав Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Извини се на мен, както и на момчетата в отбора. Не ми харесва, че излизат такива неща в медиите. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужно да вкара гол – за самочувствие. Простих му, ако на него не простя на кого. Добър футболист – българин", каза временният наставник на "сините" относно информациите, че Станислав Костов ще бъде освободен от Левски.

"Нямам иформация за лиценза. Толкова проблеми имам, че това трябва да е последното, за което да се притеснявам. Имам си мои грижи – как да сглобя състава. Моето бъдеще? Не мога да си причиня това, което беше в последните дни на тези години. Не са водени разговори, а и аз нямам желанието да си причиня това на моята възраст. Не е все едно как ще минат тези четири мача. Никой не прощава негативен резултат. Трябва да търсим добри игри. Млади футболисти ще влязат в следващите мачове. Първо трябва да се види финансирането на клуба, после да се начертае план за бъдещето", сподели още Тодоров.

"Искрено благодаря на Тиам, той можеше да не играе, защото беше доста изморен, имаше и някакви болки. Трябва да му се отдаде заслуженото на този играч.

С Димитър Димитров сме работили заедно. Първите кръгове, които минаха – отборът, който играеше най-добре бе Берое. Направиха и селекция, но селекция – хора, които влизат и играят. Няма да ни бъде лесно. Камбуров традиционно вкарва на Левски, надявам се този път да не успее. Но не е до късмет, той има доста голове срещу нас. Това не е късмет, а майсторство. Това му прави чест – на тези години, как пресира, как играе", каза още наставникът на "сините".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2020 14:25

1914.1902 написа:

"Какъв конфликт да имам със Станислав Костов? Аз съм треньор, той е състезател. Извини се на мен, както и на момчетата в отбора. Не ми харесва, че излизат такива неща в медиите. Проблемът е решен. Пожелавам му успех, защото му е нужно да вкара гол – за самочувствие. Простих му, ако на него не простя на кого. Добър футболист – българин", каза временният наставник на "сините" относно информациите, че Станислав Костов ще бъде освободен от Левски.

Браво. Това исках да прочета.

Върни се в “Левски”