Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Jürgen » 18 юни 2020 10:22

Никой: като не искаш да говориш не говори
Баце: прави брифинг да говори за спалнята си, за която не иска да се говори :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юни 2020 21:05

https://m.fakti.bg/mnenia/484698-geshev ... arestuvame

Гешев към Бойко: Шефе, дай да те арестувамe

Стенограма от спешна среща между премиера и главния прокурор, на която се уточнява кой да е следващият арестуван за отвличане на вниманието след скандалния запис и снимките от покоите на премиера

Гешев към Бойко: Шефе, дай да те арестуваме

-Иване, казвай кво да праиме, че виде кво стана...

-Емииии, знаеш, че нема грижа, само да уточниме кой.

-То не остана кой бе...

-Златев може да...

-Мани го Вальо! Валери Симеонов пре.ба изненадата. Що го обяви?! Щехме да зарадваме народа. Егати човека...

-Братя Диневи?

-Мани ги. Сега нали са Бобокови. Да не досадим с братя. Един да е. Хората се влияят.

-Ковачки?

-Всички го очакват, нема смисъл.

-Оня от Уолтопия, дето падна със самолета?

-Що па него?

-За всеки случай. Страничен шум да се вдига, да четат хората.

-Недей бе, грехота е. Претрепа се момчето...

-Ами, началник, вече наистина става тегаво...

-Мисли, мисли. Мисли, че майчицата си такова...

-Краси Свилозата?

-Ти па - само убави работи говори по телевизора за мене. Мани го.

-А може ли да не е бизнесмен?

-Какво имаш напредвид?

-Тити Папазов. Феновете се срамуват от него. Хем може да ти джироса акциите, пък ще го мислиш после.

-Жал ми е, наеш кво реване ше падне...

-Астор?

-Кой?

-Оня, фокусникът.

-Що па него? Яли сме и сме пили толко пъти.

-Е, ти и с други си ял и пил. Нали има един номер с махане на глави. Може да стане инцидент некоя вечер и...

-Не, не...

-Минчо Празников?

-Какво той?

-Да го арестуваме. Даже съм го формулирал: "За системно въвеждане в заблуждение на населението за реалната климатична обстановка в страната с произтичащи от това огромни загуби за народното стопанство".

-Интересно е, ама пак е дребна риба.

-Отчайваш ме, шефе...

-Не знам, мисли...

-Добре, един последен коз.

-Казвай.

-Да те арестуваме тебе...

-Кво?! Що мене бе?!

-Чакай де, не се ядосвай....

-Иване, не ми е до ебавки!

-Хората те обичат. Като чуят, ще се надигнат. Ти трябва да направиш революцията, не ония.

-Хм...Наеш ли, че има хлеб в тая работа, момче. Севдалино-о-о-о...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юни 2020 17:10

Куриер на знойко се е разсеял

Мистерията, която обгръщаща златните кюлчета, открити в една швейцарска железница си остава. Те са оценени на 182 000 шв. франка (191 000 щ. долара), намерени са през октомври 2019 г. в пакет, забравен в обикновен пътнически влак за Люцерн, а собственикът им все още е неизвестен. Което повдига още по-важният въпрос "Що са човек трябва да си, че да разнасяш торба злато по влаковете, да я забравиш и да не си я потърсиш?"

Теглото на скъпоценната находка не се споменава в официалната информация по случая, но изчисленията - през текущите цени на златото - "издават", че кюлчетата тежат около 3.45 килограма. Притежателят им не е открит въпреки "щателните и повсеместни разследвания". Това изобщо не е учудващо, като се има предвид, че Швейцария, където местните жители понякога плащат за всекидневните си покупки с банкноти от по 1000 франка, е притегателен център за любителите на анонимността.

Забравените златни кюлчета са конфискувани от прокуратурата на кантона. Местното законодателство дава 5 години срок на собственика им да докаже правата си над тях. Досега обаче, според последната информация, огласена от прокуратурата на 15 юни, все още никой не се е престрашил да признае титаничната си "разсеяност".

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 24 юни 2020 20:41

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fvM9HIGnJI4[/youtube]

Интересно видео. Не предполагах, че нещата в родината са такива ... :(
#Баце_нанка
Последна промяна от TodorT на 24 юни 2020 21:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 юни 2020 21:07

Наистина ли не знаеше? Първата голяма жертва беше Вълка. Не, че ми пука за него и подобни, но тези са най-отвратителтото случило се на България. С всичките милиарди от ЕС имахме шанс да дръпнем, но ни управлява хунта. С Бобокови историята е същата. Предложили са им да прехвърлят 50% от бизнеса, но са отказали. В България можеш да отвориш 5-6 магазина, заведения или пекарни, но дръпнеш ли с милиони в някаква сфера и да не си престъпник ще те закрият.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 юни 2020 21:20

TodorT написа:Не предполагах, че нещата в родината са такива ... :(
#Баце_нанка

E, ти къде живееш в последните 30 години :?:
Тука е така. Мутренска клоака с много "демокрация", италиански боклук и банани.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1944

Мнениеот Drunken_Master » 24 юни 2020 21:24

Помиярче, комунистите са виновни за всичко...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 24 юни 2020 21:31

Шегувам се, разбира се. ;) Близък приятел живее в района и имаше един период, в който често ходех до тях. Правеше ми впечатление, че там винаги имаше патрулна кола. Веднъж го питах дали тук не живее някой под домашен арест/свидетел, който налага да бъде под охрана. Сега връщам лентата и всичко ми става ясно.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 юни 2020 21:32

Знойко си е чист комунист.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

1989

Мнениеот Drunken_Master » 25 юни 2020 07:49

Ама те всички са комунисти, бе... Софиянски, Костов, Бойко, Корнелия, Папата, Светият Синод, Барозо, Джордж Буш и Спагетеното чудовище са мръсни комуняги. Даже админите на ГОНГ и те са комунисти.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”