Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот terata » 24 юни 2020 18:50

Мрън мрън, иронийки, все сериозни доводи в негова защита. :) Инак да се чуди човек как до сега го е имало Левски без ПК. А под негово ръководство цъфтим и връзваме.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юни 2020 19:24

Нито мрънкаме, нито му искаме оставката на П.Колев . Но не е справедливо да се изкарва герой или строи паметник при положение, че след "златния дъжд" при Божков сега се чудим как да се освободим от Хубчев и куп ментета така, че да не бъдем ощетени финансово. Фактите са си факти и трябва да се казват често, защото другото е тирейска слепота.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юни 2020 19:45

Интересно дали Райнов ще си тръгне. Помня, че преди да дойде трансферът му пропадни се коментираше, че искал много пари. Ако не ме лъже паметта той дойде след като Божков бе поел клуба, та ако не се навие на драстично намаление вероятно ще си ходи. Иначе колкото и да съм го плюл мисля, че все ще е полезен. Ама и Хубчев има вина за негативизма към Райнов, защото стартовия му състав започваше с него, без значение в каква форма е и не го вадеше, въпреки, че грешеше и се измаряше.
Сега ако и той си тръгне, заедно с Тиам, Нашименто опциите остават Славчев и Юруков. :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 юни 2020 19:47

modor написа:Нека най-после Павел Колев подаде оставка, та да спре цялата истерия у форумчето. После ще пребъдем! Амин 8-)

Че той не каза ли, че заедно с Хубчев и другите от щаба с падане на карантината ще депозират оставки? И какво стана - карантината падна, а оставки няма. Павел Колев е най-честният човек, който познавам. Той никога, ама никога не лъже. И е изключително компетентен. За това говорят огромните успехи които постигнахме.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 юни 2020 19:50

Serafim написа:Интересно дали Райнов ще си тръгне. Помня, че преди да дойде трансферът му пропадни се коментираше, че искал много пари. Ако не ме лъже паметта той дойде след като Божков бе поел клуба, та ако не се навие на драстично намаление вероятно ще си ходи. Иначе колкото и да съм го плюл мисля, че все ще е полезен. Ама и Хубчев има вина за негативизма към Райнов, защото стартовия му състав започваше с него, без значение в каква форма е и не го вадеше, въпреки, че грешеше и се измаряше.
Сега ако и той си тръгне, заедно с Тиам, Нашименто опциите остават Славчев и Юруков. :)

Ами твърди се, че си отива. По последни данни след мача с Берое си тръгват Тиам, Миатович, Алар, Фалшименто и Райнов. Явно класирането за ЕКТ е повече от нежелателно щом ще доиграваме и ще ходим на евентуален бараж с Найденов, Юруков и още някоя и друга надежда от младите ни таланти.
Но то и за какво ни е да играем в Европа при положение, че то не е ясно докога ще играем и в България.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 юни 2020 19:50

Да връщаме Краси Усмивката за изп. директор, Боримиров за шеф на школата, Вангелов за главен скаут и Иво Тонев Козирката за президент. Магазинът пак да се даде на наркоманите.

Мисля, че тогава форумчето най-сетне ще миряса.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 юни 2020 19:52

terata написа:Мрън мрън, иронийки, все сериозни доводи в негова защита. :) Инак да се чуди човек как до сега го е имало Левски без ПК. А под негово ръководство цъфтим и връзваме.

Много шефове малко индианец, а още по-малко футболери. Ерата Сираков също започва впечатляващо. Пари няма, но на мястото на старите директори веднага търсят нови :lol:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 юни 2020 19:53

bilyaletdinov написа:Да връщаме Краси Усмивката за изп. директор, Боримиров за шеф на школата, Вангелов за главен скаут и Иво Тонев Козирката за президент. Магазинът пак да се даде на наркоманите.

Мисля, че тогава форумчето най-сетне ще миряса.

Боримирката не го ли върнаха?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 юни 2020 19:59

Чудесно. Ред е и на останалите. Може да върнем и Валеканото. Харесван е от феновете на Левски, удобен за Разград.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 юни 2020 20:00

terata написа:Мрън мрън, иронийки, все сериозни доводи в негова защита. :) Инак да се чуди човек как до сега го е имало Левски без ПК. А под негово ръководство цъфтим и връзваме.

Бате, зле ли си ? Всички му отчитаме грешките, като най-голямата е треньорското менте ПХ. След това анонимния заплатаджия Ивайло Петков. Но да отричаш и всичко, което направи докато кораба потъваше си е направо ловешка диагноза.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”