Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 24 юни 2020 14:33

[offtopic]
CaMo_CuHuTe написа:Вчера бях афектиран и не ми се пишеше - то и днес мисля да пиша К*р и да не се занимавам, но някак ми е мъчно и болно.
Просто ние сме олицетворение на целия български народ - търпим до последно... ножа отдавна е опрял до кокала и ние продължаваме да си търпим и да се примиряваме.
Ето Павел Колев - човека който взима решенията в клуба от около година и половина. Попов и Черепа не ги броя - първия е поставено лице а втория даваше парите и едва ли е взимал някакви оперативни решения... още повече че не стъпи на стадиона до последно.
За мен в Колев е била съсредоточена цялата власт и тук въпроса е какво направи той? Мислех да анализирам на дълго и нашироко, но на всички е пределно ясно. Дори "Пари хвърлени на вятъра" е много погрешно да се каже, защото тия пари сега са дългове... и накрая никаква, ама абсолютно никаква възвръщаемост а точно обратното - затъване в блатото от, което е възможно да няма вече измъкване :( И никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...
Сега нито играчи ще може да продадем, нито вече ще има толкова постъпления от посещение (дори да махнат мерките) нито ще има Европа и турнири, даренията почти замряха - а вчера по дарик Тити каза, че и положението със спонсорите върви към провал...

ПК е небутваем Някой го беше "предложил" на Срас и хоп, изборът на Чери остава. За мен той е виновен за проваления сезон. Шуробаджанащината с Хубчев, неразбориите около Дерменджиев, неизвестността със сърбина. Безпринципното освобождаване на Давид, което оказа пряко влияние според мен на резултатите. Значи, ако се беше процедирало, както с Кабрал: освобождаване на холандеца, а на негово място застава юноша бледен и спестяваш едни доста пари, ок, но да вземеш друг скъпоплатен чужденец, не го схващам. Плюс Насиру и Чандъра, Мазурек, Алар, чието привличане е скандално. В същото време да отбележа, че Спиро и Роби са попадения и инвестиция за бъдещето. Назначаването на свои хора по безпринципен начин и откровените лъжи. Аз пак да попитам, къде е Иванков??? Не знам до каква степен, но Хубчев трябва да се сърди за провала си в "Левски" и на ПК. Яко връзкарче е този младеж и помни ми думата, един ден ще е шеф на БФС или нещо подобно. Не знам кой му е гръб, но е доста нависоко.[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 юни 2020 14:43

Не искам да излиза все едно, че мрънкам или съм нетърпелив, ама защо беше това натискане за акциите като излиза Тити и казва, че няма желаещи да стават спонсори на клуба и ще се търсят пари от чужбина?! :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 24 юни 2020 14:59

realno написа:Моралния глобен с 3200 лв за безразсъдно шофиране. А можеше да ги даде на клуба. ;)

3200лв е тотал сума от невръчени актове. За червения светофар са 100лв и 8 точки(смешна работа). В един форум, жена сподели, че го виждала едновременно да шофира и държи малко дете в скута си.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 юни 2020 15:20

baltimore написа:
realno написа:Моралния глобен с 3200 лв за безразсъдно шофиране. А можеше да ги даде на клуба. ;)

3200лв е тотал сума от невръчени актове. За червения светофар са 100лв и 8 точки(смешна работа). В един форум, жена сподели, че го виждала едновременно да шофира и държи малко дете в скута си.

Този боклук още ли е с книжка ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2020 15:24

Казусът пред шефовете на Левски е утежнен от факта, че Хубчев е подписал договора като германски гражданин, което изключва компетентността на родните трудови разпоредби.

:lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юни 2020 16:34

CaMo_CuHuTe написа:
realno написа:
CaMo_CuHuTe написа:Вчера бях афектиран и не ми се пишеше - то и днес мисля да пиша К*р и да не се занимавам, но някак ми е мъчно и болно.
Просто ние сме олицетворение на целия български народ - търпим до последно... ножа отдавна е опрял до кокала и ние продължаваме да си търпим и да се примиряваме.
Ето Павел Колев - човека който взима решенията в клуба от около година и половина. Попов и Черепа не ги броя - първия е поставено лице а втория даваше парите и едва ли е взимал някакви оперативни решения... още повече че не стъпи на стадиона до последно.
За мен в Колев е била съсредоточена цялата власт и тук въпроса е какво направи той? Мислех да анализирам на дълго и нашироко, но на всички е пределно ясно. Дори "Пари хвърлени на вятъра" е много погрешно да се каже, защото тия пари сега са дългове... и накрая никаква, ама абсолютно никаква възвръщаемост а точно обратното - затъване в блатото от, което е възможно да няма вече измъкване :( И никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...
Сега нито играчи ще може да продадем, нито вече ще има толкова постъпления от посещение (дори да махнат мерките) нито ще има Европа и турнири, даренията почти замряха - а вчера по дарик Тити каза, че и положението със спонсорите върви към провал...

Според мен ако трябва да обвиняваме в нещо Павел Колев то това е за назначаването на П. Хубчев, който би трябвало да носи пълната отговорност за селекцията и спортно - техническото състояние на отбора. Самото назначаване на П. Хубчев беше предпоставка за провал. Каквито и футболисти да имаше Левски щеше да ги "скопи" и нямаше да покажат пълния си потенциал. Още ме е яд, че ПК се подигра с Дерменджиев за да назначи "най - добрия" български треньор. И друг път съм казвал, и пак ще го кажа, по- важна е инвестицията в треньор от колкото в скъпи играчи. Ако ще се прави нещо в Левски според мен трябва да се започне от там, а не със самодейци като ПХ.

Няма как да му бъдат "измити ръцете" с П. Хубчев. Трньора може да ти поиска всякакви играчи, да не говорим, че по-скоро треньора иска типове играчи с определени параметри. А Колев нали той подписва договорите? Нали той се снима с новите попълнения? Нали той трябва да се грижи за финансовата стабилност на клуба? Нали той трябва да гледа в перспектива? Нали той си организира екипа и знае, кой за какво отговаря? Е да, ама явно той може само да харчи парите а за другото е невинен...

Павел Колев какво разбира от футболисти. Той разбира от правила, закони, наредби, но не и от спортни качества на футболисти, тактики или тренировки. П. Колев е одобрявал и се е снимал с футболисти, които са според спуснатия му бюджет, но чисто футболно тези футболисти са харесвани и водени от други хора. Ако те са пасвали на бюджета му, подписвал е договор и после фото. Не искам да "измивам ръцете" на ПК, защото той носи отговорността за назначените от него хора, които отговарят за спорните качества на футболистите, а там се провали. Но ако говорим конкретно за футболистите по - голяма вина има П. Хубчев, който пък е бил избран от П.Колев. Нещата са свързани.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юни 2020 16:48

От друга страна пък някои трансфери сякаш не бяха на Хубчев, а на Петков и Колев. Насити, Здравко, Георгиев, Алар...
От друга страна Колев не напусна кораба, а си остана. И да ви кажа, че като изпълнител директор и той носи съдебна отговорност, ако не обяви фалит, а се опита да потули нещата.
Последна промяна от Serafim на 24 юни 2020 16:51, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 юни 2020 16:49

CaMo_CuHuTe написа:....И никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...

Ти сериозно ли? Май не влизаш често във форума. Няколко човека ревем срещу ПК и Хубчев от поне година и ни изкараха най-големите мрънкачи. Да се говори срещу ПК и Хубчев беше едва ли не някакво кощунство и все едно плюем по клуба. Няколко пъти обяснявах че тия двамата не са "Левски", а служители на клуба, но оставам с впечатлението, че който и да сложат шеф на Левски се развива култ към личността. Сега очаквам и със Сираков да стане нещо такова въпреки доста спорните му действия последните години, а и преди това.
Но докато мафията си има държава, така ще е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2020 17:24

vvessel написа:
CaMo_CuHuTe написа:....И никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...

Ти сериозно ли? Май не влизаш често във форума. Няколко човека ревем срещу ПК и Хубчев от поне година и ни изкараха най-големите мрънкачи. Да се говори срещу ПК и Хубчев беше едва ли не някакво кощунство и все едно плюем по клуба. Няколко пъти обяснявах че тия двамата не са "Левски", а служители на клуба, но оставам с впечатлението, че който и да сложат шеф на Левски се развива култ към личността. Сега очаквам и със Сираков да стане нещо такова въпреки доста спорните му действия последните години, а и преди това.
Но докато мафията си има държава, така ще е.

Колегата имаше предвид на стадиона, май.
[offtopic]Това за мрънкачите не му обръщай внимание, човек.[/offtopic]
Относно Сирака, виноват, за мен той е култ като ръководител и отсега съм му амбразурчик. :lol:

Ако оцелее "Левски", вярвам, че под негово ръководство ще изплуваме от титлената суша. Но с ПК не знам как ще стане.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 юни 2020 17:49

И какво е виновен Павел Колев за напълно несъстоятелното тренерче с инициали ПХ ? Хубчев беше посрещнат като бей, имаше спортно-техническа власт да изгледа последните 10 мача от миналия сезон, да реши кой иска от отбора, да си набележи новите попълнения, да си изгради отбора, да си разчертае подготовката (лятната) и още и още. Павел Колев е виновен за това, че излъга, че ПХ няма да е треньор, макар вече да са се били разбрали. Потвърждение за пълната спортно-техническа власт на ментето Хубчеф е и това, че нямаше спортен директор. Тоест нямаше кой да му се меси в избора на играчи и визията за отбора. Втората грешка на ПК беше, че назначи ловешката пионка Ивайло Петков, който така и не разбрахме какво изобщо направи и за какво беше в клуба тези повече от 6 месеца. Колев беше човека, чрез който Левски реално функционираше през месеците февруари-май (оперативно), който държеше връзката с феновете, разясняваше всичко около дарителската кампания и даваше отчети за изразходваните пари. Той беше и човека, който началото на февруари излезе и каза какво е положението. Работеше без пари и организираше цялата администрация. Преговаряше с потенциални спонсори и всичко останало. Човека е оратор и според мен владееше положението доколкото е възможно. Вече неговата роля е иззета от Сираков, който обаче откакто е дошъл далеч не е толкова прозрачен. За мен ПК направи всичко каквото трябаше един човек на неговия пост да направи през тези мътни месеци. Другият вариант беше просто да дезертира, да метне кърпата и да каже оправяйте се с кампании, пари, задължение и т.н. И имаше правото да го направи, след като Божков си би камшика, защото той беше назначен от него.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”