КАРИМ БЕНЗЕМА: ПЕТИ В РАНГЛИСТАТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ
Карим Бензема вече е на пето място в класацията на голмайсторите на Реал Мадрид с 243 гола.
С двата си гола снощи той се нареди на пета позиция и по голове за Кралете в Ла Лига, изравнявайки постижението на Уго Санчес от 164 попадения.
[Официален сайт]
Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
- LevskiZavinagi
- Контакти:
17 - толкова равенства има Реал Мадрид през първите полувремена на мачовете в Ла Лига през този сезон
Не очаквам Билбао да направят нещо,Селта,Атлетико Мадрид и Вилярал това са мачовете .Очакваната победа на Барселона срещу Билбао може да се гледа и от позитивна гледна точка за нас .Билбао ще са още по-далеко от местата за Европа и няма за какво да играчт срещу нас ,те ще са 10/11 или 12 в класирането и ще чакат и ще се пазят за финала за купата .
.....................
Да много слабо играят през първите полувремена ,на мен ми писна,Зидан се оплакваше няколко пъти от липсата на желание от началто на мачовете и никаква промяна ,чак вторите полувремена тръгват да играят.
.....................
Да много слабо играят през първите полувремена ,на мен ми писна,Зидан се оплакваше няколко пъти от липсата на желание от началто на мачовете и никаква промяна ,чак вторите полувремена тръгват да играят.
-
Raul7Panev
- Контакти:
LevskiZavinagi написа:Очаквам днес баските да спънат Барса
Барса губят с 1-2 днес , утре бием и всичко приключва за тях
- paceto
- Контакти:
Madonna написа:Не очаквам Билбао да направят нещо,Селта,Атлетико Мадрид и Вилярал това са мачовете .Очакваната победа на Барселона срещу Билбао може да се гледа и от позитивна гледна точка за нас .Билбао ще са още по-далеко от местата за Европа и няма за какво да играчт срещу нас ,те ще са 10/11 или 12 в класирането и ще чакат и ще се пазят за финала за купата .
.....................
Не очаквай Атлетико Мадрид да ни помага в момента и по скоро биха рискували мястото си от колкото да подава ръка на нас като се напъва да бие Барселона. По скоро Билбао има шансове да им вземат точки отколкото Атлетико, а и Билбао същото ще стори и на нас и дано не е фатално.
Да видим обаче как ще играят срещу нас и срещу тях.
LevskiZavinagi написа:Очаквам днес баските да спънат Барса
Баските сепаратисти от ЕТА
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LevskiZavinagi
- Контакти:
bubka написа:LevskiZavinagi написа:Очаквам днес баските да спънат Барса
Баските сепаратисти от ЕТА. Ама гледам, че са гости и вероятно няма да могат, може би ще паднат само с гол разлика.
До момента играят добре и надиграват Барса и то с резервите.
П. С. Пореден червен каррпн спестен на Меси.

-
Raul7Panev
- Контакти:
Меси доста тежко стъпва по краката на хората

Дали не беше умишлено това
Дали не беше умишлено това
- LevskiZavinagi
- Контакти:
По принцип като изключим тази ситуация, отборът на Атлетик играят много грозен футбол и не заслужават и 1 точка. Цяло второ полувреме не минаха центъра.