Аз харесвам пък този отбор, колектив, който би могъл да стане. От два мача гледам различно поведение. Както с ЦСКА-, така и сега. И двата мача всъщност можеше да ги спечелим като с Локото... много добър Луков. Как може да извади Слави и Алар от групата. Ако е контузен Костов, може. Ама...
Между другото в този мач ми хареса Каргас, който принципно не харесвам.
Та така. Ако оцелее физически/финансово този клуб и се запази поне едно ядро от 7-8 футбалера от тоя отбор и се вземе качествен тренер, мисля ще имаме много хубави моменти. Но първо да оцелее "Левски" финансово.
КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Michael_Buble
- Контакти:
Re: КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа
ChuckNorris написа:vvessel написа:Късмет, вратар и съдия-амбриаж попречиха да бием днес. Отпадането се дължи изцяло на Хубчев. Тоя боклук ни закопа, като започна от селекцията и завърши с трагично-импотентното състояние на отбора.
Подкрепям с две ръце!
И аз съм съгласен с известни уговорки за съдията. Той сгреши и в двете посоки. Просто си е парашутист/роднина и лешпер. Не е в съдийството по умения.(но кой ли е?!?)
Проспахме първото полувреме тук и целия мач в Пловдив. Иначе второто полувреме ме "запали". Ах този Хубчев....как го защитавах. Посипвам си с пепел главата. Надявах се да се спре с текучеството на треньори и от него да започнем да бъдем нормален клуб в тази посока. Но....залагал съм на грешния кон!
Георги Тодоров е достоен за уважение!
- modor
- Контакти:
Честито класиране на Локото. Дано си защитят купата.
Само Левски!
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Честит финал на Локото - заслужено особено с оглед на първия мач. Пожелавам им да дублират.
А на нас ни остава да гледаме към оставащите 4-5 мача от сезона и да се надяваме момчетата да ги изиграят със същото желание и малко повече качество. Явно същите 4-5 мача ще се ползват и за избистряне на кои от тези ще останат в отбора и ще са основни футболисти и следващия сезон.
А на нас ни остава да гледаме към оставащите 4-5 мача от сезона и да се надяваме момчетата да ги изиграят със същото желание и малко повече качество. Явно същите 4-5 мача ще се ползват и за избистряне на кои от тези ще останат в отбора и ще са основни футболисти и следващия сезон.
veni__85 написа:Michael_Buble написа:Влизаха 3 гола (защото ние положенията си ги имахме) и тогава щяха да се леят оди за синия дух. Момчета, хайде да признаем, Левски направи вдъхновено и достойно второ полувреме. Да, футболът не бе извънземен, на някои това им е абсолютния таван, но отборът игра! Упреците ми са за първото полувреме, но свърши!
Аз лично се просълзих на кадрите на плачещия Живко. Беше много трогващо! Плаках от Одеса заедно със Живко. Отборът игра за него. Достоен капитан, човек и левскар. Благодарим ти Живко, да си жив и здрав!!!!
Аз не съм толкова краен песимист. Второто полувреме и кадрите след края ми вдъхват надежда! А тя умира последна....
Второто полувреме играхме така, защото нямаше какво да се губи. Ако бяхме започнали отначало по този начин щеше да е рисковано. Ако първият мач беше завършил по различно, мача нямаше да е такъв.
И кое щеше да му е рискованото? Точно при такъв пасив излизаш и хвърляш всичко от началото. Ако тръгне супер, ако не тръгне какво? Ще ти вкарат гол-два и приключваш. Ама какво е значението дали ще отпаднеш с две загуби или със загуба и Х?
А ние излязохме да заличаваме пасив от 2 гола без нападател

Жалко, че това е последният мач на Живко. Ако не друго даваше оптимизъм, защото той е преживявал и златни времена на Левски и знае за какво иде реч.
Както и да е. Не си струват нервите за тия посредственици. Толкова си могат толкова играят.
Стига истерия с тези трофеи. ФК Левски тази пролет извади от витрината си своя най-голям с непреходна стойност трофей. Всички го видяха - СИНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ.
Corwin написа:Честит финал на Локото - заслужено особено с оглед на първия мач. Пожелавам им да дублират.
Те общо-взето май и последните 4 мача са ясни, загуба в Ст. Загора, хиксиране със Славия и Лудогорец и се готвим за бараж, който честно казано не виждам как ще вземат с тази игра.
alexdb написа:veni__85 написа:Michael_Buble написа:Влизаха 3 гола (защото ние положенията си ги имахме) и тогава щяха да се леят оди за синия дух. Момчета, хайде да признаем, Левски направи вдъхновено и достойно второ полувреме. Да, футболът не бе извънземен, на някои това им е абсолютния таван, но отборът игра! Упреците ми са за първото полувреме, но свърши!
Аз лично се просълзих на кадрите на плачещия Живко. Беше много трогващо! Плаках от Одеса заедно със Живко. Отборът игра за него. Достоен капитан, човек и левскар. Благодарим ти Живко, да си жив и здрав!!!!
Аз не съм толкова краен песимист. Второто полувреме и кадрите след края ми вдъхват надежда! А тя умира последна....
Второто полувреме играхме така, защото нямаше какво да се губи. Ако бяхме започнали отначало по този начин щеше да е рисковано. Ако първият мач беше завършил по различно, мача нямаше да е такъв.
И кое щеше да му е рискованото? Точно при такъв пасив излизаш и хвърляш всичко от началото. Ако тръгне супер, ако не тръгне какво? Ще ти вкарат гол-два и приключваш. Ама какво е значението дали ще отпаднеш с две загуби или със загуба и Х?
А ние излязохме да заличаваме пасив от 2 гола без нападател![]()
![]()
![]()
Жалко, че това е последният мач на Живко. Ако не друго даваше оптимизъм, защото той е преживявал и златни времена на Левски и знае за какво иде реч.
Както и да е. Не си струват нервите за тия посредственици. Толкова си могат толкова играят.
Всеки има право на мнение. Според мен просто трябваше да вкараме първото полувреме без да допуснем такъв. Не казвам , че аз съм прав или ти.

- Michael_Buble
- Контакти:
veni__85 написа:Michael_Buble написа:Влизаха 3 гола (защото ние положенията си ги имахме) и тогава щяха да се леят оди за синия дух. Момчета, хайде да признаем, Левски направи вдъхновено и достойно второ полувреме. Да, футболът не бе извънземен, на някои това им е абсолютния таван, но отборът игра! Упреците ми са за първото полувреме, но свърши!
Приемам тезата ти. Имаше го хазартния момент, но да не забравяме кой ни бе спуснатия президент до скоро, както и генералния ни спонсор(това в кръга на шегата)

Въпреки всичко смятам, че ако в играта на отбора през сезона присъстваше тазвечершното "проблясване" на върха на бутонките на почти всички(остави качествата), сега Лудогорец още нямаше да е станал шампион и на теория. Както и щяхме да обсъждаме другия финалист на по няколко бирички.
- Michael_Buble
- Контакти:
Имам въпрос?
Купа за ЦСКА-София или Локо праща ли 4-ия на бараж?
Някой би ли обяснил квантовата механика на правилата на нашия сложен шампионат?
Купа за ЦСКА-София или Локо праща ли 4-ия на бараж?
Някой би ли обяснил квантовата механика на правилата на нашия сложен шампионат?