Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Е те ЦСКА тренираха по време на карантината, та не е чудно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Колко треньора трябва да се изредят за да имаме що годе добра физическа подготовка
На първо време, може да се спрат да ги сменят.
metodito написа:mikata написа:Колко треньора трябва да се изредят за да имаме що годе добра физическа подготовка
Трябваше да оставят Хубчев за треньор по физическата подготовка. То за друго май - не става.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
realno написа:metodito написа:mikata написа:Колко треньора трябва да се изредят за да имаме що годе добра физическа подготовка
Трябваше да оставят Хубчев за треньор по физическата подготовка. То за друго май - не става.
Аз не знам има ли такава практика, но би било хубаво да с има нещо като постоянен треньор за това.
-
Играч на ЦСКА-СОФИЯ бил с "ковид19"... Потвърдено ли е ? 

- modor
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Играч на ЦСКА-СОФИЯ бил с "ковид19"... Потвърдено ли е ?
Още не са излезли вторите резултати.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Срещу Локомотив едва ли имаме шансове да ги бием с 3 чисти гола и си мисля, че ако мача тръгне зле, трябва да го изиграем по-лежерно предвид следващите доста важни мачове. Ако успеем да бием Берое и Славия сме си осигурили третото място на 90%. Загубим ли ги, май ни чака пето място.
- metodito
- Контакти:
Малко размисли (без страсти) за вчерашният мач.
Левски игра с 9 (в това число и влезлите като резерви) българи в състава. Това май не се е случвало от времето на Мъри. Пет от тях са продукт или минали през ДЮШ, а Славчев (доказано), Костов (доказано) и Райнов (по негови думи) са левскари. Може да не блестяха с отигравания, но изораха терена. Не е ли това, за което мечтаем и постоянно говорим - отбор от играчи, които осъзнават значението на това, да носят свещената фланелка и до последно да играят с хъс, воля и непримиримост за победа? Станислав Иванов не ви ли се струва като прероден при Георги Тодоров, при положение, че преди прекъсването бе в слаба форма? Все още не са вземали заплати, но играят много по - освободено и с настроение и спортна злоба.
Копирано от Фейсбук. Цялото мнение на този пич, тук:
https://www.facebook.com/groups/Levski. ... 449997842/
metodito написа:realno написа:metodito написа:mikata написа:Колко треньора трябва да се изредят за да имаме що годе добра физическа подготовка
Аз не знам има ли такава практика, но би било хубаво да с има нещо като постоянен треньор за това.
[offtopic]
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
[offtopic]Пеев. Не го бях чувал. Че как ПК не го е махнал да си сложи някой от "хората"?
Значи имаме. Браво.[/offtopic]
[/offtopic]mikata написа:....
[offtopic]Пеев. Не го бях чувал. Че как ПК не го е махнал да си сложи някой от "хората"?

Значи имаме. Браво.[/offtopic]