Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот sinqkrepost1914 » 20 юни 2020 12:33

Real написа:Не знам народът мършав ли е, ама троловете му са крещящо неуки. Прав беше Генералът - с невиждана ярост ни връхлитат. Семпли, неграмотни и природно "интелигентни".
Връщайте децата в училищата, домашните сутрин, обед и вечер и денонощно им набивайте в канчето, че положението с неграмотността е достатъчно сериозно!

sinqkrepost1914 написа:Пичага, колкото и да драматизираш никой няма как да те вземе насериозно, при положение, че пишеш като второкласник. :lol:
А, и вземи вдигни малко щорите у вас. :lol:

Бъркаш. Синът ми е второкласник - по-грамотни са. Вземи си думите назад! :twisted: :lol:

[offtopic]Извинявам се, не съобразих. Синът на приятелката ми също завърши втори клас тази година. Напълно си прав. :lol:[/offtopic]
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юни 2020 13:51

Заразете се с някакъв лек вирус и го пазете в себе си, за да не ви хваща короната, защото е известно, че два вируса в тялото не виреят. Тез учени как не са ке сетили толкова години и да живеем спокойно :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 юни 2020 19:50

Нека смитито прочете тази тема и по-точно мненията в нея да разбере що "заради някакъв си грип" го били затворили у тях. И защо не е добра идея да се придобие прословутия "стаден имунитет":

https://www.reddit.com/r/Coronavirus/co ... ecognised/

I’m not implying that I’m anywhere near world class athlete, but I’m in my 30s in great shape and workout regularly, no preexisting health issues. I got it in March, and here we are in June and I’m still not right. Inflammation episodes for months, and I wonder if my lungs will ever fully recover.

But back in February, before it was announced as a thing in the USA, my mother and I both got super sick with what we assumed was an awful flu or respiratory illness. We both ended up going to the ER and being discharged with a "we dont see anything on an x-ray and your flu tests are negative, you're fine" even though we both felt like we were suffocating and dying.

It took about a month to go away, and neither of us have been okay since. I've never been this chronically short of breath with physical activity in my life even though I've struggled with an autoimmune disorder for years. I have pericardial catch pain 24/7, some days I sleep 20+ hrs, I'm constantly exhausted, always coughing, constantly taste cigarettes even though I'm not a smoker and havent been near anyone who smokes in years, get vertigo out of nowhere, and I now get random and intense bouts of severe anxiety and depression out of nowhere.

If I did end up catching it that early this year, that would mean I've been dealing with the long term effects for about 4 months now. And holy shit does it suck. Some days I'm okay, but most days I feel like I'm a flight of stairs away from a heart attack.

My father is still suffering shortness of breath, and he was sick almost 4 months ago now. Crazy illness :(

Не че ще му промени мнението, той си е дървен философ и си държи на своите глупости, колкото и нелепи да са.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 20 юни 2020 21:39

Абе вие тотално не сте добре психически. Съвсем сериозно и отговорно го пиша. Тръгнало, разбираш ли да рови хорските лични драми и копи-пейст; копи-пейст... и давай сега СТРАХ, УЖАС, ПАНИКА, СМЪРТ. ЛЕЕЛЕЙЙЙ глей к'во става.
То и аз мога цял ден да изравям драмите на онкоболни и да показвам в каква мъка и агония измират. И да ми треперят гащите от страх заради хорските съдби. Какви хора сте бре? Какъв живот живеете вие? Как смятате, че е възможно един пъзльо да втълпи страх в психически здрав човек?? Не, невъзможно е. Наистина ли не виждате, че нормалните хора си отстояват Свободата, а вие си настоявате за Окови19. (Игра на думи), схващате нали? Ама то схващането е един доста сложен процес за вас. То вашето е неизлечимо. Няма значение! Както и да е :mrgreen:
Овивайте се там с каквото искате и си живейте странния живот (ако може да се нарече „живот“), но избягвайте да си налагате страховете и на други хора. Защото наред с всичките психически проблеми, развивате и силни комплекси за малоценност, неразбиране, налагане на воля и пр.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 20 юни 2020 23:24

Ама Сашо то си е смърт и ужас. Щом 6 месеца след откриването на вируса смъртните случай все растат всеки нормален човек би се замислил. Не виждам кое е смешното да се присмиваш на хорската смърт.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 юни 2020 00:27

Дай да пишем за всички, които умират от болести и вируси.Ако се изкарат тези цифри нещата ще придобият огромни измерения.
За 6 месеца този вирус е заразили точно
8 856 118 души в целия свят.Светът се населява от около над 7,5 млрд души.
За 6 месеца са се заразявали средно по около малко над 1 млн.
Ако този вирус беше толкова опасен трябваше да се заразят поне 750-800 млн. души и да загинат поне 70 млн. за тези 6 месеца.И тогава всички ваши страхове,паники,паранои и МЕРКИ биха имали тежест и смисъл,да си съсипем икономиките и да спасим хората.
В същото темпо да приемем,че се увеличат данните х 2 ,т.е двойно повече за заразени и смъртни,ще достигнем ефектът пандемия през 2052 ??
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 21 юни 2020 01:46

Ама чакай сега тези цифри са до момента. Заразата не свършва днес. Тя тепърва започва. И само да ти вметна ча на икономиката са и нужни живи хора.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2020 01:50

insaneboy1 написа:Нека смитито прочете тази тема и по-точно мненията в нея да разбере що "заради някакъв си грип" го били затворили у тях. И защо не е добра идея да се придобие прословутия "стаден имунитет":

Не че ще му промени мнението, той си е дървен философ и си държи на своите глупости, колкото и нелепи да са.

Още един, който загрява като албански реотан.
На какъв език да кажа, че мен никой не ме е затварял и не съм спазвал нито една от така наречените "заповеди". Не съм слагал маска изобщо, не съм спирал да се събирам с хора, да играя карти по няколко пъти седмично. Дори си намерих два добри ресторанта, които също игнорираха забраните и си работеха през цялото време. Е да, неофициално и със "затворени врати" за да не се появи някой дървен философ като теб, но си работеха под пълна пара. По жени не съм спрял да хода, а даже напротив. Силно увеличих новите си контакти, вероятно и за ад направя обратното на това, което искаше Годжи и компания, но важен е крайния резултат.
Достатъчно ясно ли се изразих, че мен никой не ме е затварял и няма да ме затваря :?:

Без значение е какви статии ще постнеш и какви глупости от някой годжи ще цитираш. Нормалните хора могат да се доверят на очите си и сами да преценят нещата. Достатъчно е да се види, че в така наречения Хадес - Италия, смъртните случаи тази година са по-малко от същия период на миналата година.
Нз изобщо как намирате смелост да излезете на улицата при толкова страшни вируси, адски машини на колелета, падащи предмети и какви ли не други невиждани ужаси.
Жалка работа...

DanailG написа:Ама чакай сега тези цифри са до момента. Заразата не свършва днес. Тя тепърва започва. И само да ти вметна ча на икономиката са и нужни живи хора.

Принципно звучи много грозно, но като цяло таргет групата на този вирус е като цяло в тежест на държавните бюджети, а не двигател на икономиката.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 21 юни 2020 09:02

117 са регистрираните случаи на заразени с коронавирус у нас за последното денононощие. Направени са 1360 проби. София-30. Починалите за изминалото денонощие 6. Отново много неприятни данни. Другата седмица ще минем 200. А до седмица ще увеличим и двойно пичиналите. Безотговорността и слугуването на интереси ще бъде платена със заразени хора и човешки животи. Пазете се и не забравяйте да бъдете отговорни.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 юни 2020 09:27

DanailG написа:Ама чакай сега тези цифри са до момента. Заразата не свършва днес. Тя тепърва започва. И само да ти вметна ча на икономиката са и нужни живи хора.

Дигам ръце, ни моа повече :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Свободна зона”