Негрите не стават за ръководители. Оставете футбола. Вижте нба. Колко успешни негри треньори има?
Скоро говориха за Приятели. Никога е нямало да види бял свят в днешно време. Май искаха да го свалят от интернет. Подигравали се с дебелите, обратните, жените, нема негри...
Протестите срещу полицейското насилие и расизма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протестите срещу полицейското насилие и расизма
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
THE G.A.M.E написа:Преди 2-3 години зад Океана назря скандал именно с въпросният сериал.metodito написа:21 век се оказа голяма повърня. Гледах някакъв епизод на "Приятели"... всъщност в доста епизоди се е6ават с хомосексуалните, пардон, педерастите. Леле, това сега, ако го излъчат в Щатите сигурно ще разрушат някой град. Лошото е, че и при нас дойде.
Една организация ( не се сещам за името към момента ) ... Поиска спирането и НЕизлъчването на сериалът, щото бил расистки.
Що бил расистки ? Щото немало чернокожи сред главните герои ...
Малоумници и лицемери! А преди Приятели, се излъчва сериал на същата тематика и всички герои са чернокожи. Но за него не говорят, че е расистки, защото няма бял.
Ето това е адски дразнещо. Политици и медии, говорят само за расизъм към чернокожите, но нито дума за това, че чернокожите упражняват расизъм към белите. Те дори са по-големи расисти от белите. Но кажеш ли го, ще те съсипят. Егати сбъркания свят. Демокрация? Хахахахахахахаха няма такова нещо.
А в днешно време, един от най-великите сериали за всички времена - "Женени с деца" нямаше да достигне до трета серия заради тези нещастници.
В Европа явно нещата все още не са толкова зле, щом друг велик сериал - "Новите съседи" е толкова успешен и е на екран вече 12 сезона.
Що не са сетили да спрат тая ш****** Приятели

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Що не са сетили да спрат тая ш****** Приятели![]()
Няма как да го изтрият, милиони сме го гледали... Ама могат да дадат на Дисни да направи продължение. Ще има доволно негри, педали, зомбита, талибани... коронавируси, абе всичко актуално.
(...моя малкия вчера гледа последните "Междузвездни войни" и вика: "Повече няма да го гледам това!" "Що, страшен ли ти дойде?" "Не, ама накрая ДВЕ ЖЕНИ се целуваха!"

Лошо е за телевизията, която излъчва тия нещо вместо примерно- Четиримата танкисти и кучето, Фантомас или Авакум Захов
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
Аз съм гледал "Принцът от Бел Еър" ( с Уил Смит ) и имаше още един "черен" сериал, за едно семейство, към момента ми бяга името... Смял съм със сълзи, без да ми пука, че главните роли са само на негри.Eminem написа:Малоумници и лицемери! А преди Приятели, се излъчва сериал на същата тематика и всички герои са чернокожи. Но за него не говорят, че е расистки, защото няма бял.
Ето това е адски дразнещо. Политици и медии, говорят само за расизъм към чернокожите, но нито дума за това, че чернокожите упражняват расизъм към белите. Те дори са по-големи расисти от белите. Но кажеш ли го, ще те съсипят. Егати сбъркания свят. Демокрация? Хахахахахахахаха няма такова нещо.
А в днешно време, един от най-великите сериали за всички времена - "Женени с деца" нямаше да достигне до трета серия заради тези нещастници.
В Европа явно нещата все още не са толкова зле, щом друг велик сериал - "Новите съседи" е толкова успешен и е на екран вече 12 сезона.
Да не говорим за филми, като "Лоши Момчета" и "Блейд'.
Сигурен съм, че поне 90 % черните са гледали с кеф "Приятели", без да им дреме, че главните роли са бели, проблема е, че има една врякаща клика "цветнокожи", които вдигат цялата врява, а това ест. се прави заради пари.
И у нас се научиха нЕкой "ромски" лидери... Що евро-средства усвоиха, с които циганите трябваше да бъдат изучени и обучени, но реално обикновеният мангал не видя нищо, щото 95 % от кинтите остават в лидерите им.
Като цяло шумотевицата с расизма не е идеология, а си е чист бизнес.
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Преди 2-3 години зад Океана назря скандал именно с въпросният сериал.metodito написа:21 век се оказа голяма повърня. Гледах някакъв епизод на "Приятели"... всъщност в доста епизоди се е6ават с хомосексуалните, пардон, педерастите. Леле, това сега, ако го излъчат в Щатите сигурно ще разрушат някой град. Лошото е, че и при нас дойде.
Една организация ( не се сещам за името към момента ) ... Поиска спирането и НЕизлъчването на сериалът, щото бил расистки.
Що бил расистки ? Щото немало чернокожи сред главните герои ...
Ми каквото си посееш... Фактите са всъщност такива, че да, белите извършват геноцид над местното население - индианците, и негрите не са "нейтив" за Северна Америка, а са привнесени като роби. Но като са толкова ербапи тея чернокожи днес да се върнат в Сомалия, ЦАР, Конго и подобни. Що не се връщат. Цинично е, но е факт, че благодарение на това, че пра-пра-дядовците са им ги докарали в окови, те днес живеят сносен живот. Бахти малоумниците.
Без думи......https://www.youtube.com/watch?v=ItopNgR ... TZXak9krdc
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
THE G.A.M.E написа: проблема е, че има една врякаща клика "цветнокожи", които вдигат цялата врява
Не, не! Това не е проблем. Винаги е имало подобни. Проблем се създава само когато почне да им се обръща внимание и да се съобразяваме с това, което кряскат. Ако получаваха ботуш в задника, нямаше да има проблем да си врякат.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
doktora25 написа:
ПП2. Българите няма как да сме расисти, след като от трите морета си избрахме точно Черно.
Това ме уби

Дали са го избрали някога предците ни, или от другите са били изгонени е друга тема.........