Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 19 юни 2020 10:38

vlong написа:Таксите по сметка са стотинки,а стойността на материалите и труда за тениската са поне 50%..Тениска -50 лв.-25 в клуба,25 за производителя.50лв дарение-всичко в клуба,плюс 10 ст.такса за банката..
Щях да забравя -тези отлагания на феърплея от Уефа,намазваме ли от тях?

Ти ли ми изкарваш парите, че да ми казваш как да ги харча?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юни 2020 12:17

Jordan1914 написа:Някой поръчвал ли си е от тениските "дари за ЛЕВСКИ", ако да, да каже горе долу за колко време са му пратени?

Идеята на тези тениски е да се съберат едни пари ДНЕС , пък с евентуално някакви пари по-натам да се поръчат и да се разпратят. Затова е и този абсурдно дълъг период за доставка до 42 дни. Честно казано освен ако не е за подарък за някого , не виждам друг смисъл в тази идея.
Много по-добра и практически безплатна идея е да добавят екстра - Избор кой/кои играчи искаш да ти разпишат тениска налична в магазина.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юни 2020 13:44

metodito написа:Любопитно. Идва един изпечен мафиот, престъпник от т.нар. "зора" на т.нар. "преход", който даже и не е искал "Левски" и го показа демонстративно в първите месеци на управлението като изигра сценката "Нема им стъпим на тея" и после го каза в прав текст как клуба му е харизан. Човек, който се опита да използва феновете на "Левски" да му сваляли Борисов, разбираш ли. Във време на дългове и несигурност се харчат едни луди пари, с което се закопава клуба, ама "яко" - всичко е ОК. Къде е емотиконата с пурата?
Идва бай Наско, казва как са нещата, а не като оная БФС секретарка, дето... не ми се говори за него, та идва бай Наско - "ААаа, vsi4ki 6a umrem!!!". Щом Насо Гъза е тука, обезателно сме в lajnata.
Абе, какво му има на българина, бе, да го ева. Не е чипа. Цялото дъно е за смяна, барабар с кутията, монитора, кабелите и захранването! Оня му пикае отгоре, то си мисли, че дъжд вали. Че и се радва даже какъв богат "бизнесмен" е "взел" клуба. Народе????
Божков може да е всякакъв, но единствено той се изправи срещу тумора "София Запад", резна им парите и бизнеса, инак нямаше да се стигне до пребиването на горкият човечец, занимаващ се с маркетинга.
А Бат' Наско идва и вика - Тези ( С.З. ) ще имат представител в новият борд.
Е, ок Черепакис е всякакъв, явно и той ще набута т'ва, което е дал, като дълг, но и преди него всички направиха така.
Даже Батков, който до последно си мелеше за едни 30 милки, дето "бил дал от собственият си джоб" ( :lol: ) ... Но едни хора го посъветваха да се откаже от тях, ако не иска проблеми.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юни 2020 14:38

Щях да си поръчвам фанелка, но 42 дни...След Илинден лятото свршва.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юни 2020 15:37

bilyaletdinov написа:
vlong написа:Таксите по сметка са стотинки,а стойността на материалите и труда за тениската са поне 50%..Тениска -50 лв.-25 в клуба,25 за производителя.50лв дарение-всичко в клуба,плюс 10 ст.такса за банката..
Щях да забравя -тези отлагания на феърплея от Уефа,намазваме ли от тях?

Ти ли ми изкарваш парите, че да ми казваш как да ги харча?

Харчи си ги със здраве.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 юни 2020 15:46

NOMER14 написа:Щях да си поръчвам фанелка, но 42 дни...След Илинден лятото свршва.

Поръчай зимна колекция сега. За Коледа ще си готов :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 юни 2020 17:50

metodito написа:Любопитно. Идва един изпечен мафиот, престъпник от т.нар. "зора" на т.нар. "преход", който даже и не е искал "Левски" и го показа демонстративно в първите месеци на управлението като изигра сценката "Нема им стъпим на тея" и после го каза в прав текст как клуба му е харизан. Човек, който се опита да използва феновете на "Левски" да му сваляли Борисов, разбираш ли. Във време на дългове и несигурност се харчат едни луди пари, с което се закопава клуба, ама "яко" - всичко е ОК. Къде е емотиконата с пурата?
Идва бай Наско, казва как са нещата, а не като оная БФС секретарка, дето... не ми се говори за него, та идва бай Наско - "ААаа, vsi4ki 6a umrem!!!". Щом Насо Гъза е тука, обезателно сме в lajnata.
Абе, какво му има на българина, бе, да го ева. Не е чипа. Цялото дъно е за смяна, барабар с кутията, монитора, кабелите и захранването! Оня му пикае отгоре, то си мисли, че дъжд вали. Че и се радва даже какъв богат "бизнесмен" е "взел" клуба. Народе????

Извинявай, но ти имал ли си някакви очаквания от последните ни собственици? Какво мога да искам и очаквам от Васил Божков? Кво общо е имал тоя човек с ЛЕВСКИ преди да му го поверят?
Наско Сираков трябва да е живото олицетворение на ЛЕВСКИ! Успехите му в различни роли за клуба са (почти) безспорни. И на първата си пресконференция подарява акции на Титито и гордо заявява, че би пил кафе с всеки, ако ще изкери пари за клуба.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юни 2020 18:47

Sardukar написа:Извинявай, но ти имал ли си някакви очаквания от последните ни собственици? Какво мога да искам и очаквам от Васил Божков? Кво общо е имал тоя човек с ЛЕВСКИ преди да му го поверят?
Наско Сираков трябва да е живото олицетворение на ЛЕВСКИ! Успехите му в различни роли за клуба са (почти) безспорни. И на първата си пресконференция подарява акции на Титито и гордо заявява, че би пил кафе с всеки, ако ще изкери пари за клуба.

Не, не вярвах на Чери и предполагах, че няма да свърши добре тая работа. На Спас да ти кажа, не баш му вярвах, но за няколко месеца се заблуждавах... Наско не го виждам собственик, а човек, който е под собственика. Не знам точно какво става. Май акциите неофициално си се върнаха при Баце. Може ли Баце да е намалил участието си до 35%? Не знам какво се случва. Радвам се, че Наско се върна в "Левски". Това че ПК е все още в "Левски" означава, че нищо не се е променило отпреди Черепа. Чисто спортно съм убеден, че ще тръгнем нагоре. За другото, ами те държат копчето на апарата за изкуствено дишане отдавна. Какво точно се е променило?
Помисли за друго. Представи си, че не бяха опраскали Черепа. Не допускаш ли, че тоя щеше да ни закопае? Аз мисля, че това щеше да се случи. Въпреки обявеното огромните заплати не само на футболисти, но и в администрацията са продължили да се дават. Обслужването на дълговете... Чухме колко са били обслужвани.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юни 2020 18:56

MuFc1878 написа:
NOMER14 написа:Щях да си поръчвам фанелка, но 42 дни...След Илинден лятото свршва.

Поръчай зимна колекция сега. За Коледа ще си готов :lol:

Палто не нося.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 20 юни 2020 00:53

metodito написа:
Sardukar написа:Извинявай, но ти имал ли си някакви очаквания от последните ни собственици? Какво мога да искам и очаквам от Васил Божков? Кво общо е имал тоя човек с ЛЕВСКИ преди да му го поверят?

Не, не вярвах на Чери и предполагах, че няма да свърши добре тая работа. На Спас да ти кажа, не баш му вярвах, но за няколко месеца се заблуждавах... Наско не го виждам собственик, а човек, който е под собственика. Не знам точно какво става. Май акциите неофициално си се върнаха при Баце. Може ли Баце да е намалил участието си до 35%? Не знам какво се случва. Радвам се, че Наско се върна в "Левски". Това че ПК е все още в "Левски" означава, че нищо не се е променило отпреди Черепа. Чисто спортно съм убеден, че ще тръгнем нагоре. За другото, ами те държат копчето на апарата за изкуствено дишане отдавна. Какво точно се е променило?
Помисли за друго. Представи си, че не бяха опраскали Черепа. Не допускаш ли, че тоя щеше да ни закопае? Аз мисля, че това щеше да се случи. Въпреки обявеното огромните заплати не само на футболисти, но и в администрацията са продължили да се дават. Обслужването на дълговете... Чухме колко са били обслужвани.

Ако не бяха опраскали г-н Черепа, щяхме да имаме нов стадион. За разлика от другите парашутисти БоШков поне инвестира в инфраструктурата, школата и спря кранчето на онези боклуци от СЗ.
Изображение

Върни се в “Левски”