27/1 кръг /Черно море - Витоша/ 19.06.20 Петък 18.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

27/1 кръг /Черно море - Витоша/ 19.06.20 Петък 18.15ч.

Мнениеот Iceberg » 15 юни 2020 23:44

Ето ги и плейофите. Какво предстои ще видим. Лично аз очаквам повече младост в състава и се надявам на добър футбол, пък каквото се получи. Важното е да обиграваме повече млади, да им се дава шанс, да усъвършенстваме стила, който Ильо налага и с играта си тима ни да радва феновете. С тези мачове нека доизградим отбор за новото първенство, а пък бараж и евентуално евромачове.. каквото дойде ще е бонус. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 27/1 кръг /Черно море - Витоша/ 19.06.20 Петък 18.15ч.

Мнениеот icko65 » 16 юни 2020 09:44

На бараж едва ли ще отидем а и да стане там дежурно падаме.Плейофите са безмислени..Играят се половината мачове.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 юни 2020 13:01

Аз не знам защо си мислиш, че няма да идеме след аванса от 9 точки за 7-мото място и гарантирано домакинско предимство в мачовете до там? Относно самия бараж (хипотетичен) - ако се изправим срещу нашите приятели - баражниците вековни, то даже е време веднъж стомната на 4-тия да се счупи, чисто математически. Относно мача - дано Илиан отново пусне половин отбор юноши. Видяха се доста кандидати за титулярни места. Отличавам 2-ма, които направиха много силен мач с Витоша преди това - Илиан Младши и Пепи Вуцов. :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 16 юни 2020 17:47

Shooter, кефи ме вечния ти оптимизъм, наистина. Поздравления за това.
Но не знам защо превъзнасяш Jr. толкова много. Според мен се старае момчето, но е мнооого далеч от класата на баща си с когото го сравняваш. Нито бързината му, нито пасовете му, а за да отбележи гол му трябват поне три опита на празна врата. Все пак мисля, че има място в отбора, но само като стойностна смяна на Родриго.
За мача, надявам се отново да видим 6-7 наши момчета плюс Родриго, Патрик, Иса и Мат. А за следващия сезон само тези тримата чужденци. Останалото си го имаме. Може би и вратарчето, ако някой го научи как да излиза.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2020 21:15

ShooterMan написа:Аз не знам защо си мислиш, че няма да идеме след аванса от 9 точки за 7-мото място и гарантирано домакинско предимство в мачовете до там? Относно самия бараж (хипотетичен) - ако се изправим срещу нашите приятели - баражниците вековни, то даже е време веднъж стомната на 4-тия да се счупи, чисто математически. Относно мача - дано Илиан отново пусне половин отбор юноши. Видяха се доста кандидати за титулярни места. Отличавам 2-ма, които направиха много силен мач с Витоша преди това - Илиан Младши и Пепи Вуцов. :!:

Аванса от 9 точки си е за нашата група!За 7 място има мач между победителите в групите!Така че не слагай тигана преди рибата. :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 юни 2020 12:58

Да де, за 7 място ще има мач между победителите от групите, а ние имаме 9 точки аванс. Според теб ще може ли Арда да ги стопи, за да се играе този бараж на Арена Арда? Защото ако не ги стопи баража ще е на Тича, мисля, че пропускаш този тънък момент - баража НЯМА реванши, както бе досега, мача ще е един и домакин ще е този с повечето точки (99% - ние, защото не вярвам, че няма да опердашим на Тича Витоша и Етър)....
- Ние 100% печелим група А и сме на бараж за 7-мо място - аванса ни пред Етър е 13 точки и няма как за 3 мача да бъде стопен ако ще и в 3-те да загубим
- В Група Б Арда е на 9 точки зад нас, а Ботев - на 10. Ботев няма как да ни домакинства на Коматево даже и да спечели група Б. Варианта Арда да ни е домакин е - Арда да спечели всички 3 мача, а ние да не вземем даже и 1 точка.
Мача за 7-мото място е 99% на Тича.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 юни 2020 15:50

Лошото,че баража ще е в София в 1 мач и както винаги там се играе числено неравенство на терена 14 срещу 11.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 юни 2020 20:06

Илиан Илиев определи групата за мача с Витоша Бистрица
https://fakti.bg/sport/484822-ilian-ili ... yc1-pcLQqQ

Аут са Миодраг Митрович, Даниел Димов и Петър Вуцов, Стефан Станчев се завръща след наказание
Трeньoрът нa Чeрнo мoрe Илиaн Илиeв oпрeди групaтa зa дoмaкинcтвoтo нa Витoшa. Oт нeя oтпaднa cтрaжът Миoдрaг Митрoвич, a нeгoвoтo мяcтo зae млaдият Ивaн Дичeвcки. Aут ca Дaниeл Димoв и Пeтър Вуцoв, кoитo ca c трaвми. Cлeд нaкaзaниe ce зaвръщa брaнитeлят Cтeфaн Cтaнчeв

"Мoряцитe" приeмaт Витoшa Биcтрицa в пeтък oт 18,15 чaca в първия cи мaч oт Групa "A" нa втoрaтa ocмицa.Цeнaтa нa билeтитe зa двубoя e шecт лeвa и щe ce прoдaвaт нa кacитe oт 14 чaca.

Ръкoвoдcтвoтo нa “мoряцитe” умoлявa привържeницитe дa cпaзвaт мeркитe зa бeзoпacнocт:

- Дa избягвa cтрупвaнeтo нa хoрa прeд и oкoлo cтaдиoнa прeди и cлeд двубoя
- Дa бъдaт рaзпoлoжeни прeз 2 ceдaлки eдин oт друг
- Дa cпaзвaт диcтaнция нa вхoдoвeтe и кacитe прeд cтaдиoнa

Групaтa: Ивaн Дюлгeрoв, Ивaн Дичeвcки, Цвeтoмир Пaнoв, Cтeфaн Cтaнчeв, Виктoр Пoпoв, Мирocлaв Eнчeв, Димитриoc Хaнтaкиac, Вacил Пaнaйoтoв, Пaтрик Aндрaдe, Вeлиcлaв Вacилeв, Жoрдao Кaрдoco, Рoдригo Eнрикe, Илиaн Илиeв, Мeхди Букacи, Мaтиac Курьoр, Мaртин Минчeв, Иcмaил Иca, Дeниcлaв Aнгeлoв.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 юни 2020 06:22

За големия бараж за ЕКТ - чакай да видим. Те и за Бургас бяха сигурни, и срещу Славия Купата беше синя....сещам се как едва биха Верея на един бараж с дузпи, чисто математически е време отбора от горната 6ца да глътне вода...

Върни се в “Черно море”