Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hydetoshi
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот hydetoshi » 18 юни 2020 00:05

Давидчо не заслужава нито минута повече да играе за Арсенал и нито паунд повече заплата да му бъде платен.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 18 юни 2020 16:09

Арсенал много зле .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 юни 2020 18:03

Пуснете ако искате пак една игрица с прогнози. Нашите резултати и двубои ще са интересни. Според мен ние си играхме с децата още със Сити. Дали Артета не отписа шампионата, за да можем да обиграем отбора на бъдещето. :)

Аз казвам 0:2 победа срещу Брайтън. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 юни 2020 18:08

dreben23 написа:Пуснете ако искате пак една игрица с прогнози. Нашите резултати и двубои ще са интересни. Според мен ние си играхме с децата още със Сити. Дали Артета не отписа шампионата, за да можем да обиграем отбора на бъдещето. :)

Аз казвам 0:2 победа срещу Брайтън. :)

Ще пробиваме през FA Cup. :lol:
Аз да питам. Ако стигнем някак си финал и там ни чакат Сити, които пак ще ни размажат, при положение, че те са в зона ШЛ и най-вече, че се чака потвърждение на наказанието им, тогава класираме ли се за ЕКТ?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 юни 2020 00:51

Не знам, не помня. То това за финалисти в купи не го ли махнаха още преди един два сезона?
Щото пък си спомням, че така взе една промоция някъв чешки отбор един път. Ще питаме. :)
***САМО ЦСКА!***

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 юни 2020 16:08

dreben23 написа:Не знам, не помня. То това за финалисти в купи не го ли махнаха още преди един два сезона?
Щото пък си спомням, че така взе една промоция някъв чешки отбор един път. Ще питаме. :)

Да ама казусът е различен.Хипотетично Купата се печели от отбор, който няма лиценз за ЕКТ и то това се знае предварително. Значи купата се превръща в тенеке, щом никой нищо не печели от финалния мач?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 юни 2020 17:53

Ужас, май и Лено изгоря поне до края на сезона. Може би това е най-трудно заменимият от сегашните ни титуляри. Кошмар... :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юни 2020 18:05

hydetoshi написа:
dreben23 написа:Не знам, не помня. То това за финалисти в купи не го ли махнаха още преди един два сезона?

Да ама казусът е различен.Хипотетично Купата се печели от отбор, който няма лиценз за ЕКТ и то това се знае предварително. Значи купата се превръща в тенеке, щом никой нищо не печели от финалния мач?

То нищо не им пречи да бутнат и седми или осми в Европа. Лошото е, че няма как да стигнат до десетия, ще трябва да гърмят много отбори за финансов феърплей. :mrgreen: :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юни 2020 18:13

Udoji90 написа:Ужас, май и Лено изгоря поне до края на сезона. Може би това е най-трудно заменимият от сегашните ни титуляри. Кошмар... :evil:

Ами то туй е втората вълна от пандемия, макар че може да се счита за пета или шеста дори. Онази в лазарета ни всеки сезон, дали не е и десета? :) То от десетина годинки с едни и същи номера се оправдаваме. Че заради лекарският ни щаб се контузват, а истината е друга, че тези лекари си правеха чудеса, за да ги възстановяват по-рано от предвиденото. Чак си спомням, че Ливърпул ни поиска за трансфер лекаря. Което си бе доста озадачаващо. :lol:

Ама то аз бях предвидил, че заради добрите технически умения, лошите доста ще ни контузват футболисти, но не успях да предвидя и че заради "добрите" технически умения на момчетата много от контузиите ще си ги причинят сами. :lol: 8-)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 юни 2020 18:22

Е, пак тънко се е разминал. 4-6 седмици щял да се възстановява. Пак няма да играе този сезон, ама можеше много повече да отсъства.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Арсенал”