modor написа:Представителят на испанската фирма Joma - Валентин Николов, съобщи, че фирмата е подписала 3-годишен договор за екипировка с Левски.
Да пускат новите тениски и да ги изкупим.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Представителят на испанската фирма Joma - Валентин Николов, съобщи, че фирмата е подписала 3-годишен договор за екипировка с Левски.
vvessel написа:п.п. Аз не виждам къв е проблема на Баце да даде едно чекмедже на отбора, да оправиме временно работата, нали е болен левскар, па да хваща някъде към ЮАР или Дубай, от където няма връщане. Щото тука почва да му пари под Д-то
Е тук е заровено кучето.metodito написа:Е, тук е тя, колега. Няма гаранции. Ако е Ясен, според мен поне един ще отстрани. Но, както казваш, следва редуциране на качеството, а видяхме без един-единствен Мариани колко падна класата на този отбор .................
THE G.A.M.E написа:Е тук е заровено кучето.metodito написа:Е, тук е тя, колега. Няма гаранции. Ако е Ясен, според мен поне един ще отстрани. Но, както казваш, следва редуциране на качеството, а видяхме без един-единствен Мариани колко падна класата на този отбор .................
Яската имаше Гарра, Дарко и Жо, па и един Гаджев, в най-добрите си години.
Сега няма на какво да се опре за футбола, който изповядва.
Този тим на Левски към момента е конструиран за "позиционен" футбол.
Нямаме типичен плеймейкър, нито крила, нито "BOX TO BOX", нито дори типичен тежък център.
А халф-бековете ни са хвани единият-удари другият.
Просто футболът и разбиранията на Ясен немат шанс с наличният потенциал.
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, noo, obi4am_pirin и 49 госта