Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 17 юни 2020 17:53

mikata написа:Май някой подведе Сираков,че ще има пари :oops:

Дали обаче е подведен? Или просто срещу скромно възнаграждение се е навил да го играе гръмоотвод?

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 17 юни 2020 18:06

Павел Лъжеца казал, че можем да загубим лиценза за Европа за сезон 21-22, а не за следващия.
Сигурно пак е лъжа, като всичко друго, което е казвал.
1914

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 17 юни 2020 18:06

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:Ако трябва да се платят над 500 хилки..:

За класиране за Европа, УЕФА ти дава 260 хиляди евро. Само за класиране. Проста математика, човек. Сложи, ако отстраним един участник. Сложи сега един читав клуб, който ще ни отстрани и парите от билети и тв права.

Хм :roll:
Тук обаче тези евентуални приходи от ЕКТ изглеждат далеч в бъдещето. За да стигнем до тях, първо трябва да платим за лиценз и второ да се класираме по спортен път. Иначе си изтърпяхме двата мача без публика и вече можем да пълним Герена. Само че, за да излезнат твоите сметки трябва да играем поне 2 домакински мача на пълен стадион. Плюс приходи от класиране и ТВ права, приходи за отстранен противник и урни в секторите.. Така сигурно бихме излезли на плюс, но кой ти дава гаранция, че няма да дойте тимче от Молдова или Люксембург в първи кръг и да ни прати за череши ? Още повече след очакваното редуциране на състава и предстоящи мачове със Стаси, Найденов, Папазов и ко, ама х2 ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 юни 2020 18:38

Павката не лъже, няма да се плашите :!:

Павел Колев: Очаквам съвсем скоро да получим лиценз, както за евротурнирите, така и за българското първенство

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2020 18:48

sinqkrepost1914 написа:Хм :roll:
Тук обаче тези евентуални приходи от ЕКТ изглеждат далеч в бъдещето. За да стигнем до тях, първо трябва да платим за лиценз и второ да се класираме по спортен път. Иначе си изтърпяхме двата мача без публика и вече можем да пълним Герена. Само че, за да излезнат твоите сметки трябва да играем поне 2 домакински мача на пълен стадион. Плюс приходи от класиране и ТВ права, приходи за отстранен противник и урни в секторите.. Така сигурно бихме излезли на плюс, но кой ти дава гаранция, че няма да дойте тимче от Молдова или Люксембург в първи кръг и да ни прати за череши ? Още повече след очакваното редуциране на състава и предстоящи мачове със Стаси, Найденов, Папазов и ко, ама х2 ?

Е, тук е тя, колега. Няма гаранции. Ако е Ясен, според мен поне един ще отстрани. Но, както казваш, следва редуциране на качеството, а видяхме без един-единствен Мариани колко падна класата на този отбор, а какво остава без трима-четирима. Със Спиро, Нашименто, Роби, Паулиньо, Стас и добър треньор мисля, че ще отстраним всякое джудже. Без тях - не знам. Но тук не знам защо масово се подценява ролята на треньора, човек. Добър треньор може да направи чудеса с посредствени футболисти и обратното - посредствен треньор да направи от добри футболисти - посредствен отбор. Мисля, че такъв един треньор току-що си замина. :twisted:
Последна промяна от metodito на 17 юни 2020 18:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2020 18:53

[offtopic]
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
Ле-ле колко заблудени хора има. Само да попитам - каква е разликата между това да получиш лиценз за ЕКТ и за нашето първенство? Джокер - никаква. Само сроковете са различни. А поне по информацията която аз имам на база одита на клуба дълговете са доста по-големи. Това си прилича точно на поетапно зомбиране за слагане на тире.
Иначе нещата със собствеността и управлението изглеждат все повече като пълно безхаберие и чесане на егото на някакви екземпляри които тестват колко ли могат да свлекат от феновете.

Тоест?

Изискванията за получаване на лиценз за Европа са почти същите като и за нашата Първа лига. Разликите са по отношение на стадионите, изисквания свързани с школите и от този род. Всичко останало е едно и също. Ако имаш непокрити изискуеми дългове няма как да вземеш лиценз нито за Европа нито за тук. Справка Локо Сф които заради мижави, но изискуеми дългове бяха пратени при аматьорите.

Ок, разбрах. Относно последното, не бъди така черноглед. Мислиш ли, че Наско би дошъл, ако коня е съвсем в реката? Аз не. За това може би има оптимизъм в ситуацията. Просто Наско не е Павел Колев. Сещай се.[/offtopic]
ПС. Сега прочетох това, което казва ПК. Мисля, че е така - наказват те от сезон за следващия, а не веднага, май. Все пак той от друго може да не разбира, но от алинеи и параграфи - разбира. За това му вярвам.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юни 2020 19:06

Представителят на испанската фирма Joma - Валентин Николов, съобщи, че фирмата е подписала 3-годишен договор за екипировка с Левски.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 юни 2020 19:52

Голям зор да се прехвърлят акциите и пак нула лева за Левски. Колко пари трябват, за да вземем лиценз, знае ли някой? Никъде не видях някаква сума, била тя и ориентировъчна. Принципно тия пари ще се избият и предполагам и заем ще свърши работа, докато дойдат евентуалните пари от Европа, или ако не участваме, докато се появи най-после някакъв спонсор. Но ако се откажем предварително тръгваме по пътя на Локо сф, на които им трябваше около милион за лиценз, който щяха да го избият от Евротурнирите, където се бяха вече класирали, но бившия им собственик ги закопа. Сега като че ли и нас ни закопават полека-лека. Гледат да не е отведнъж да няма избори по никое време.
п.п. Аз не виждам къв е проблема на Баце да даде едно чекмедже на отбора, да оправиме временно работата, нали е болен левскар ;) , па да хваща някъде към ЮАР или Дубай, от където няма връщане. Щото тука почва да му пари под Д-то :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юни 2020 20:19

Нали екипите щяха да бъдат Macron :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 юни 2020 20:29

modor написа:Представителят на испанската фирма Joma - Валентин Николов, съобщи, че фирмата е подписала 3-годишен договор за екипировка с Левски.

Пак ли с тия боклуци?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”