damyanov1963 написа:ДС никога не изпускала този клуб от свойте пипала.
Много точно казано. Само че остава да уточниш, че ДС е създадено от вашите създатели.[/quote]
Моят отбор беше клуб на Българската Войска ! Армията винаги ще има връзка с политиката в една държава за добро или зло ! И това важи за монарията, диктатурата, демокрацията и все видове политически системи за управление в цял свят !
Ако не беше 9ти септември, моят любим клуб пак щеше да военият клуб на Българската Армия и щеше да се казва АС-23....
Да имената се сменят, но за мен абревиатурата е най-важна, морала, честта...... ВОЕННАТА ЧЕСТ !!! И да през комунизма са ставали много тъпотии с ОНВ, -Спартак и тн. и тн.
Аз лично не съм станал цесекар заради успехите на армейският отбор... напротив. Когато почнах да гледам БГ футбол "Левски'' беше по-силният отбор с успехи в ЕКТ и във вътрешното първенство, даже не знаех кой е по титулуван или кой е изкарал по-големи футболисти, но както се казва фен се раждаш, а не ставаш ! И винаги когато ЦСКА вкараше гол ми ставаше приятно, а когато на ЦСКА му вкараха гол ми ставаше тъпо...най-меко казано....
Дано си ме разбрал правилно...
#БъдетеЗдрави
#Стехните приходи от 500к на година най-много 2 чифта обувки на Десподов да купя-ГГ(2018)
#След емблемата очаквахме да сме по 10000к на стадион, а пак си останахме същите ла*нари - Иван Велчев 2020