Аз като фен на трети отбор (само да подчертая, че съм платен фен) ще ви кажа, че сте "един дол дренки"!
Присмял се хърбел на щърбел!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
eddie написа:А за Автомагистрали-Черно море от Шумен какво да говорим???
Единствените им 2 обекта в Западна България бяха Западната дъга на София и сектора на Герена!!!
Държавата (ние) им плати 120?! млн. лева за 5 км. път, а те никога не си поискаха парите за сектора. Сигурно сте ги изплатили с билети, семки и бонбонки, нали?![]()
![]()
Ей така стават нещата!
Нещо за бизнеса на Инджов и по каква линия е в тирето ? Или това не е удобно ?
Парите за сектора и сега са дължими към фирмите. И си ги искаха, защото бяха подали жалба в съда.
Последна промяна от Eminem на 16 юни 2020 20:02, променено общо 2 пъти.
miro_rz написа:Аз като фен на трети отбор (само да подчертая, че съм платен фен) ще ви кажа, че сте "един дол дренки"!
Присмял се хърбел на щърбел!
Вие също сте политически зависими.
Домусчиев, за да плаща такива големи заплати и да имате тези успехи, прави далавери, ощетяващи държавата и народа.
Само в Бургас дължи стотици милиони.
-
- Контакти:
Eminem написа:eddie написа:А за Автомагистрали-Черно море от Шумен какво да говорим???
Единствените им 2 обекта в Западна България бяха Западната дъга на София и сектора на Герена!!!
Държавата (ние) им плати 120?! млн. лева за 5 км. път, а те никога не си поискаха парите за сектора. Сигурно сте ги изплатили с билети, семки и бонбонки, нали?![]()
![]()
Ей така стават нещата!
Парите за сектора и сега са дължими към фирмите.
Никога не съм писал че Левски е основния фактор в престъпните схеми на определен кръг хора,но Левски винаги е бил част от тези далавери и кражби.Инджов влезе с Манджуков в ЦСКА защото очакваха да строят проекта на Ло и Лупи им взе заем за ЦСКА,но ББ отстрани Томов от проекта и сложи на негово място приятеля си от Банкя на когото Ло подписа че трябва да му плати над 30 млн.евро за консултански услуги и това накара Ло да си бие камшика.Не знам дали ЦСКА е без съдържание,но срама който донесохте на един от най-чистите българи в нашата история е голям,пояснявам,как виждаш от една страна Васил Левски и от друга Шиши и Буда които се бият в гърдите наливат милиони в клуба именуван на Левски и се кълнат в него.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Old_death написа:eddie написа:Eminem написа:eddie написа:Eminem написа:Един сериозен въпрос - какво означава абревиатурата ЦСКА ?
Тва са глупости, кажи докога ще ви издържаме с нашите данъци?
Кое са глупости ? Задавам елементарен въпрос какво означава абревиатурата ви ? Защото те означават нещо.
Дай пример как ни издържате.
Ти не знаеш ли за заемите на Шиши от ПИБ? Същите с които ви плаща заплатите и които никога няма да върне, понеже държавата им купи акциите по 5 лева, при положение, че на фондовата борса струват 2.5 лв.
Или просто се правите на луди?
Цяла футболна България ви се смее как го поемате до макарите на всеки с 5 лева е джоба..![]()
И аз чакам увеличение на пенсията, но ми казаха че ще има такова, когато Левски погаси задълженията си към НАП. Демек когато цъфнат налъмите.
Доколкото знам пенсиите не се изплащат от Нап.Държавата дотира с 4 млрд недостигът в Пенсионното осигуряване.
Мисля,че двама работника засега,скоро ще станат три плащат вноски за да може един пенсионер да получава пенсия.
По твоята логика ,ти плащам 30% от пенсията.Върни ми ги ,ако обичаш.Предпочитам да ги дам на Левскар.
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Eminem написа:eddie написа:А за Автомагистрали-Черно море от Шумен какво да говорим???
![]()
Ей така стават нещата!
Парите за сектора и сега са дължими към фирмите. И си ги искаха, защото бяха подали жалба в съда.
Фирмите както ви осъдиха и си искаха парите изведнъж решиха че не им трябват тези пари и евентуално ако благоволите може да им ги върнете след 5-10 години без лихви,поредната синя приказка за наивници.Къде са тези строителни фирми дето строят къщи ,а си търсят парите след 20 години

W84me ( Блатер) ..
Eminem написа:delqnski47 написа:Eminem написа:Един сериозен въпрос - какво означава абревиатурата ЦСКА ?
Цеца Си Купи Арпаджик
Определено има повече смисъл от старото значение, което вече е невалидно.
Когато на 70 годишния юбилей ти дойдат главнокомандващият, министърът на отбраната, висши офицери, когато специалните части изнасят основните атракции на вечерта, невалидно ли е? Що не дойдат на вашия юбилей?
djd написа:Eminem написа:delqnski47 написа:Eminem написа:Един сериозен въпрос - какво означава абревиатурата ЦСКА ?
Цеца Си Купи Арпаджик
Определено има повече смисъл от старото значение, което вече е невалидно.
Когато на 70 годишния юбилей ти дойдат главнокомандващият, министърът на отбраната, висши офицери, когато специалните части изнасят основните атракции на вечерта, невалидно ли е? Що не дойдат на вашия юбилей?
За тази пародия бях забравил.А после ,кой бил държавен отбор?
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
vlong написа:Имах предвид фенщината на б.б.
Това което прави премиерът на България не е фенщина,а престъпление и след сигнала на Божков до Прокуратурата трябва да бъде разследван за рекет и принуда на частни фирми да дават пари в определено търговско дружество.
W84me ( Блатер) ..