Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Dust » 16 юни 2020 14:18

DanailG написа:Vesel dust I tsmirh искам вие един по един да ми отговорите според вас има ли такова нещо ковид19 или няма.

Коронавирус има, а колко ще развият COVID-19 е божа работа. От развилите COVID19, колко ще починат само Господ знае.

До момента от началото на пандемията неоспоримо се доказа, че у нас този вирус няма добра почва, изкарваме го леко и безсимптомно. ОТ развилите COVID19 повечето остават на домашно лечение и много малко от тях влизат в болница.

В началото ако в обикновените хора е имало притеснение от неизвестното, то днес медицината вече знае доста много за този щам на коронавирус и като всеки един вирус неговата сила днес е много по ниска, има достатъчно информираност и т.н.

Нещата не са ще се мре яко за да има, от какво да се притеснявам, че да броя и заразените животни по света.

Факт е, че у нас са го прекарали около 140 000 човека, успели са да хванат едва около 3400 от тях и са починали 176.

Ваше право е да се страхувате, колкото искате, само ме се опитвайте да ни вменявате вашият страх и параноя на нас.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 юни 2020 14:21

Тролче, регистрилал си се в спортен сайт и спамиш само за това. Или си някакъв олигофрен или ти плащат. Не изглеждаш особено интелигентен, едва ли си платен. ЦСКА 78 поне пише за футбол и е от години тук, а не се е регистрал, да спами за ковид.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 14:22

Ми то освен ковид 19 не е известно да има у нас друг коронавирус в момента тъй че кво означава да развият ковид 19 хората се заразяват от него. Важно не да уточним това защото ако според теб такъв вирус няма да спрем комуникацията и да се насочите в друга тема на форума.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2020 14:30

Не разбрали до сега, че ме боли дедовия за този коронавирус?
Заразяване и заболяване са две различни неща.
Интересно ми е, как са се излекували от Ковид при положение, че все още няма лек?
Лекуват придружаващите заболявания, а самият вирус сам си умира, убит от имунната ни система.

Специално теб от този вирус те вълнува, какви дивиденти ще извадиш и нищо повече. Спокойно, яко ще се мре, когато и да е.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 14:30

Соулен ти кой беше че ти дължа отчет в коя тема пиша или не.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 14:33

И какви дивиденти ще извадя я ме открехни. Личи си че не ти пука интелектуалното ти ниво е достатъчно ниско че да те интересуват неща различни от това какво ще ядеш и пиеш следмалко. Не се заяждам с теб не мисли че го правя.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юни 2020 14:37

Дядо Господ решил че сега е момента за края на света покрай коронавируса.
Извикал при себе си Д.Тръмп, Путин и ББ да им съобщи за това.
Когато Д.Тръмп се върнал, отишъл в конгреса и казал: Имам една лоша и една добра новина.
Лошата е че идва края на света а добрата че ние американците ще спасим света.
Путин събрал всички кагебейци и им казал: Имам две лоши новини. Първата е че има Господ.
Втората че идва края на света.
Върнал се ББ и събрал министерски съвет и им казал: Имам две добри новини.
Първата е че ме приеха на най-високо ниво. Втората е че ГЕРБ ще управлява до края на света!

:mrgreen:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2020 14:44

DanailG написа:И какви дивиденти ще извадя я ме открехни. Личи си че не ти пука интелектуалното ти ниво е достатъчно ниско че да те интересуват неща различни от това какво ще ядеш и пиеш следмалко. Не се заяждам с теб не мисли че го правя.

Не знаех, че трябва да ме интересува всичко в света и България. Мен ме интересува това, в което мога да бъда полезен на себе си и за другите.
Хайде сега ненамесвай личният социален живот. Това, че ти си избрал страха си е твое право, но кой беше точни ти да съдиш тези, които са избрали свободата?

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 14:46

Никой не засяга личната ти свобода тя мен въобще не ме интересува но като част от това общество ти си длъжен да се съобразяваш и съдействаш за неговото благо. Не да ми се правите на сърдити и бунтари че някой се опитва да пречи и меси в жалкия ви живот.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2020 14:51

Започваш да прозираш... :lol:
Я сега кажи, аз с какво съм длъжен на обществото относно коронавируса?

Върни се в “Свободна зона”