Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот CSKA 78 » 15 юни 2020 23:57

Веселке, къде ме намеси при тая подпорна стена, ма?! Никога не съм давал мнение за нея и не ме интересува! Не живея в крайморски град! Не харесвам политиката на "бащицата"! Не харесвам и отварянето твърде рано на дискотеки ,барове и други подобни! В Германия например ще отворят подобни заведения най-рано в края на Август!

ПП Чувалите с трупове не са напълнени, но винаги може да стане при втората вълна, която е почти сигурна вече! Дори и в момента обаче умират хора на възраст между 30 и 40 години от вируса, при това без съпътстващи заболявания! Може да са единици, но ги има! Изглежда и ти си се застраховал при Господ! Но за такива хора като теб не съм се и съмнявал! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юни 2020 00:12

На този може ли да се вярва? https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... irusa.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юни 2020 12:10

Виждам, че се водят някакви сметки, колко били заразени, колко с имунитет и т.н. , та да припомня, че вируса беше открит и в папая :) Така че, така наречените официални данни са за постигане на определена цел, която вече почти е факт. Но това е друга тема. Ако се облегнем на статистиката, която е тиражират, според направения брой тестове заразените са между 3 и 4 процента в България. Сметнете това колко хиляди души са и да приключим със спекулациите за смъртност и други дивотии. Тези които ги е страх направо да скачат от някъде по-високо и те да приключат с мъките си, а тези които вземат пари на пост да продължават да обясняват колко е страшно и как идвали нови вълни.
За мен темата е изчерпана и е за ключ.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 16 юни 2020 12:30

CSKA 78 написа:М...да, явно си мислиш, че си хванал Господ за шлифера!? Точно от това се опасявах! :lol: :lol:

Самият ти нямаш никаква идея за собствените си опасения. А що се отнася до клишето, което си използвал, знаеш ли въобще при кои случаи се употребява? Очевидно не! Аз не се опитвам да манипулирам и променям Божият замисъл. Ти си този, който казва какво трябва да правят другите и как да си живеят живота. Има разлика нали? Ти си тотално неосъзнат човек и на мен ми е все тая. Но имай предвид, че неосъзнатите хора са най лесни за дресиране. Ти самият вярваш в свободата си и правото си на избор. Но не ги притежаваш. Вярата ти е илюзорна, точно толкова, колкото е тя и във Висшия разум.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 юни 2020 12:47

Веселке, ти самата си за ключ, ма! Колкото до папаята и коронавирусите - научи разликата между РНК на вируси и на растения! Научи как работят тестовете за Ковид -19, и тогава се обаждай! Недей да оставаш некадърна и неграмотна! :lol: :lol:

ПП Какво ли се е случило с лицето отговорник, което е провело тестовете на папаята!? Да не би да е било уволнено?! :shock: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 юни 2020 12:52

За последните няколко дни Китай отново отбелязват ръст от новозаразени, а бяха толкова близо до приключване на епидемията!

Шанхай ще поставя под 14-дневна карантина всички, които пристигат в страната от райони със среден до висок риск от COVID-19 в Китай, съобщи представител на градските власти на фона на опасения от нов взрив на болестта заради огнище в Пекин, предаде агенция "Ройтерс", цитирана от БТА.

Китай съобщи днес за 27 нови случая на зараза с коронавируса в Пекин, където беше затворен още един пазар, както и седем жилищни района около него, посочва агенция "Франс прес".

В последните пет дни в китайската столица са регистрирани общо 106 нови случая.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юни 2020 13:10

CSKA 78 написа:Веселке, ти самата си за ключ, ма! Колкото до папаята и коронавирусите - научи разликата между РНК на вируси и на растения! Научи как работят тестовете за Ковид -19, и тогава се обаждай! Недей да оставаш некадърна и неграмотна! :lol: :lol:

ПП Какво ли се е случило с лицето отговорник, което е провело тестовете на папаята!? Да не би да е било уволнено?! :shock: :lol:

Ковид 78, не ме интересуват хомофантазиите ти в които си представяш, че мъже са жени :) Затова съм ти скрил малоумните публикации и обикновено не ги чета. Но сега бях сигурен, че си се разпознал в поста ми по горе и гледаш да заработи някой лев, затова отворих поста ти да се посмея :lol: Явно не си запознат със случая "папая" а и няколко други неща, които дават положителен резултат за вируса, а и съм сигурен че не те интересува. Ти си имаш опорки, които следваш, а фактите са за хора, които могат да разсъждават. Неслучайно те сравних с ония дето викат на хотела на плажа подпорна стена. Сега ще поясня какво имам предвид, защото има вероятност да не го разбереш. Общото между вас е ,че те не говорят каквото виждат, а повтарят каквото са им казали да говорят. Практически вие сте едни радиоточки. Ако и това не знаеш какво е, попитай някой, защото намиране и интерпретиране на информация видимо не ти се отдава :idea:

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 13:55

От 6 месеца света е завладян от вирусна вълна но тука разни селски бекове се опитват от самото начало да ни убедят че нямало такова нещо и сме повтаряли едно и също като радиоточки. Ебаси ограничените хора бате. Е заради такива идиоти страдат невинните това е най жалкото в случая.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 13:57

Vesel dust I tsmirh искам вие един по един да ми отговорите според вас има ли такова нещо ковид19 или няма.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 юни 2020 13:58

Забравих и онази квачка Сашо.

Върни се в “Свободна зона”