Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2020 21:15

Furious_Monk написа:[

Явно още не си запознат с новите правила.

Когато бял мъж влезе в магазин, първо трябва да се извини за цвета на кожата си, а след това, ако има и жени, и за пола си... чак след това може да му се позволи да напазарува нещо.

П.П Вчера, покрай старото класико си припомних какъв луд сезон направи Гаго с екипа на Реал.

В магазини на педал и либерали не влизам : )
Може обаче да си тананикам

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U2lySK7ALQA[/youtube]

И без това другия месец трябваше да ходя на почивка, сега ще видим дали няма да го отложа де. Жалко само, че пацето е на другия край в най-неприятното място и няма да мога да ида да му помърморя малко и на главата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 юни 2020 21:28

Бойко да направи една инспекция на стадиона и да им разпореди да работят по-бързо, за да го пуснат предсрочно! :geek:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 15 юни 2020 23:03

Furious_Monk написа:Чак път травестити, просто са им пуснали по една коса и са ги обезкосмили...

Така де, отравеститили са ги. Само по една рокля с гол гръб им липсва... :lol:
Всички са извратени, Марчела е урод, а Каземировица е направо зловеща... Само Вини го докарва на младата и по-красива Винъс Уйлямс... Абе ужасно е, какви корейски сапунки, Клубът да завежда дело срещу Марка. Незабавно! :twisted:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 юни 2020 23:14

Thsmith написа:
Furious_Monk написа:[

Явно още не си запознат с новите правила.

Когато бял мъж влезе в магазин, първо трябва да се извини за цвета на кожата си, а след това, ако има и жени, и за пола си... чак след това може да му се позволи да напазарува нещо.

П.П Вчера, покрай старото класико си припомних какъв луд сезон направи Гаго с екипа на Реал.

В магазини на педал и либерали не влизам : )
Може обаче да си тананикам

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U2lySK7ALQA[/youtube]

И без това другия месец трябваше да ходя на почивка, сега ще видим дали няма да го отложа де. Жалко само, че пацето е на другия край в най-неприятното място и няма да мога да ида да му помърморя малко и на главата.

Тази ми е малко по-мелодична....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JPVXf0Qk8S0[/youtube]

Real написа:
Furious_Monk написа:Чак път травестити, просто са им пуснали по една коса и са ги обезкосмили...

Така де, отравеститили са ги. Само по една рокля с гол гръб им липсва... :lol:
Всички са извратени, Марчела е урод, а Каземировица е направо зловеща... Само Вини го докарва на младата и по-красива Винъс Уйлямс... Абе ужасно е, какви корейски сапунки, Клубът да завежда дело срещу Марка. Незабавно! :twisted:

Не ходиш на съд, когато знаеш, че няма начин да спечелиш. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2020 02:46

Thsmith написа:И без това другия месец трябваше да ходя на почивка, сега ще видим дали няма да го отложа де. Жалко само, че пацето е на другия край в най-неприятното място и няма да мога да ида да му помърморя малко и на главата.

Какво му е на Калифорния бре? Ти като ходиш във Флорида да не там да е по различно, че дори е пълно с хора, които лично ти не понасяш т.е. с различен цвят на кожата. :lol:

TodorT написа:Бойко да направи една инспекция на стадиона и да им разпореди да работят по-бързо, за да го пуснат предсрочно! :geek:

Те пак бързо работят като се има предвид, че са почнали някъде към април ако не се лъжа. Повечето неща се бавят понеже първо трябва да рошат доста неща по фасадата, но клипчето е много добре направено как е в момента и веднага след това как ще изглежда на всички участъци. Дано накрая да пуснат един time laps да видим цялата картинка със завършен край. Есента би трябвало да играем мачовете си вече там, а строежа ще си продължава между мачовете, а и затова сега разорават всичко по терена, за да сложат новата настилка и всички глупости под нея.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2020 05:11

paceto написа:
Thsmith написа:И без това другия месец трябваше да ходя на почивка, сега ще видим дали няма да го отложа де. Жалко само, че пацето е на другия край в най-неприятното място и няма да мога да ида да му помърморя малко и на главата.

Какво му е на Калифорния бре? Ти като ходиш във Флорида да не там да е по различно, че дори е пълно с хора, които лично ти не понасяш т.е. с различен цвят на кожата. :lol:

Аз не скитам из Флорида, а отивам във ФЛ :) Иначе последния път и на мен ми се видяха доста повече от предишни пъти. И нямам нищо против черните като черни. Много добре знаеш кои ме дразнят и за съжаление те са мнозинство.

[offtopic]Има разлика, нали? Не гледаш дали портмонето ти е на мястото при среща с лицата и от двете снимки? :lol:
Изображение
Изображение[/offtopic]
* Как се сети между другото, че там ще ходя? :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2020 07:13

Ми там си печеш задника почти винаги. :mrgreen: Трудно биха те накарали дори да идеш до Вегас, а какво остава за градове като Н; Йорк, Чикаго, Атланта и т.н.

Вземи пробвай някой от курортите в Мексико, няма да съжаляваш.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2020 08:11

аааа няма нужда, там е пълно с мексиканци :lol: Първо трябва някой да ги "колонизира" :lol:

--
Вегас не е лошо, но да ида да ме духа вятъра в най-престъпния град /щат илинойс/ управляван от демократи 100 години (и ето го резултата) и дал на света един кениец или пък Ню Йорк... без мен! Ню Йорк между другото е най неприятното място на което съм бил в щатите. И да отбележа, че не съм влизал в уж гадните места, прави сметка :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юни 2020 08:47

Бетис има една победа в последните си 9 мача в Ла Лига и познайте срещу кой е. :oops:

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 16 юни 2020 15:13

1914.1902 написа:Бетис има една победа в последните си 9 мача в Ла Лига и познайте срещу кой е. :oops:

мача с Бетис беше покъртителен :oops: но не е само той...Леванте,Майорка загуби от пълни некадърници . Така е без Валверде на терена,няма халфова линия,няма енергия няма нищо....как Зидан го оставя резерва за гостуванията .......това ще ни коства титлата

Върни се в “Реал Мадрид”