ivan56 написа:Не ме впечатляваш с тия картинки![]()
Е, не целя да те впечатля, а да те предупредя, че идват пълчища туристяги към вашия край

Да довършат подпорната стена по-бързо отговорните лица

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Не ме впечатляваш с тия картинки![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Groucho написа:ivan56 написа:Не ме впечатляваш с тия картинки![]()
Е, не целя да те впечатля, а да те предупредя, че идват пълчища туристяги към вашия край![]()
Да довършат подпорната стена по-бързо отговорните лица
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:https://namoreto.bg/prokuraturata-spira-stroezha-na-alepu/
MuFc1878 написа:Ебахти плажа! Отиваш и гледаш бетон и железа. Е, нема им стъпим![]()
Поне да им келепир и да свия малко винкел за вкъщи
modor написа:MuFc1878 написа:Ебахти плажа! Отиваш и гледаш бетон и железа. Е, нема им стъпим![]()
Поне да им келепир и да свия малко винкел за вкъщи
Искаш да върнеш малко желязо на вторични ли бе? Това ли са модераторите на Гонг? Вижте Кирето докъде ни докара
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
MuFc1878 написа:Поне да им келепир и да свия малко винкел за вкъщи
Groucho написа:MuFc1878 написа:Поне да им келепир и да свия малко винкел за вкъщи
Нема да бараш! Наско може да го вземе цялото за нов Сектор В на Герена
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 4 госта