Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 13 юни 2020 10:34

НАСАМ, НАРОДЕ!
Само сега, с грижа за всички специалисти по уговорени мачове, обръщалки, коефициенти за над 3 гола и прочее завери, БФС пуска невероятна лятна промоция!

https://bfunion.bg/corruption-signal
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юни 2020 12:08

Сега очаквам, ако Левски тръгне добре при новото ръководство правителството да се присети, че Сираков и Папазов са членове на международната терористично, мазохистично, садистично, наркотрафикантска и прочие организация, присвоила десетки милиарди виетнамски донги и монголски тугреци във валута, като по този начин пречи на МКС да изпълнява пълноценно работата си в с-ние на безтегловност, което автоматистически ги превръща във врагове номер едно и две на народа, щото увреждат неговия Пиар пред световната общественост и ги принуди да забегнат некъде у Влашко примерно, а Левски да се обедини с Шумкар Чепърлянци, за да остане на командно дишане у А професионална група!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2020 13:00

TristaNNN написа:НАСАМ, НАРОДЕ!
Само сега, с грижа за всички специалисти по уговорени мачове, обръщалки, коефициенти за над 3 гола и прочее завери, БФС пуска невероятна лятна промоция!

https://bfunion.bg/corruption-signal

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 13 юни 2020 13:39

damyanov1963 написа:Сега очаквам, ако Левски тръгне добре при новото ръководство правителството да се присети, че Сираков и Папазов са членове на международната терористично, мазохистично, садистично, наркотрафикантска и прочие организация, присвоила десетки милиарди виетнамски донги и монголски тугреци във валута, като по този начин пречи на МКС да изпълнява пълноценно работата си в с-ние на безтегловност, което автоматистически ги превръща във врагове номер едно и две на народа, щото увреждат неговия Пиар пред световната общественост и ги принуди да забегнат некъде у Влашко примерно, а Левски да се обедини с Шумкар Чепърлянци, за да остане на командно дишане у А професионална група!

Ще тръгне Левски, ама няма ти казвам за накъде с тия неустойки само на тренерите за 720 000 лв. А правителството, с което сте в тесни връзки и Ви докара до тук, в момента и в близко бъдеще едва ли ще му се занимава с Вас и вашите бакии. Междо другото и 5 лева на баба Гицка, не е зле да върнете, а не да се правите на ощипани.Даже си мисля, че НКП , като изнуди Тити тези дни да им даде 35-те % , от нищо не струващите акции/хартийки, съвсем ще тръгне Левски, за там............А мустака, вчера много добре го каза по Нова, за същите задължения към НАП, ЦСКА беше изхвърлен от А група и ЕКТ, което е още един минус, ако не се участва в ЕКТ следващият сезон от Левски. Като прибавим и съвсем скорошните претенции, които ще предявят и поне половината чужденци за неустойки /по примера на Хубчев и другите тренери/, като си тръгнат заради неизплащане на заплатите най-корвентируемите играчи и не вземат и за тях поне 1-2М евра и рекламодателите, помолени от Тиквата, леко ще се замислят дали трябва да рекламират в отбор, който няма да участва в ЕКТ примерно следващият сезон и картинката с тръгването на Левски, придобива плашещи вероятности. Да не забравим и ентусиазма, който ще се доближи към нулата във феновете за дарения, щото , кой е луд да дарява левчета и да къса от залъка си за неустойките на Назиру Мохамед, Алар,Каргас и останалите, които разхождат фланелата на Левски като манекенки по терена. Направо ще тръгне, та ще се понесе...........натам.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юни 2020 14:03

run1973 написа:
damyanov1963 написа:Сега очаквам, ако Левски тръгне добре при новото ръководство правителството да се присети, че Сираков и Папазов са членове на международната терористично, мазохистично, садистично, наркотрафикантска и прочие организация, присвоила десетки милиарди виетнамски донги и монголски тугреци във валута, като по този начин пречи на МКС да изпълнява пълноценно работата си в с-ние на безтегловност, което автоматистически ги превръща във врагове номер едно и две на народа, щото увреждат неговия Пиар пред световната общественост и ги принуди да забегнат некъде у Влашко примерно, а Левски да се обедини с Шумкар Чепърлянци, за да остане на командно дишане у А професионална група!

Ще тръгне Левски, ама няма ти казвам за накъде с тия неустойки само на тренерите за 720 000 лв. А правителството, с което сте в тесни връзки и Ви докара до тук, в момента и в близко бъдеще едва ли ще му се занимава с Вас и вашите бакии. Междо другото и 5 лева на баба Гицка, не е зле да върнете, а не да се правите на ощипани.Даже си мисля, че НКП , като изнуди Тити тези дни да им даде 35-те % , от нищо не струващите акции/хартийки, съвсем ще тръгне Левски, за там............А мустака, вчера много добре го каза по Нова, за същите задължения към НАП, ЦСКА беше изхвърлен от А група и ЕКТ, което е още един минус, ако не се участва в ЕКТ следващият сезон от Левски. Като прибавим и съвсем скорошните претенции, които ще предявят и поне половината чужденци за неустойки /по примера на Хубчев и другите тренери/, като си тръгнат заради неизплащане на заплатите най-корвентируемите играчи и не вземат и за тях поне 1-2М евра и рекламодателите, помолени от Тиквата, леко ще се замислят дали трябва да рекламират в отбор, който няма да участва в ЕКТ примерно следващият сезон и картинката с тръгването на Левски, придобива плашещи вероятности. Да не забравим и ентусиазма, който ще се доближи към нулата във феновете за дарения, щото , кой е луд да дарява левчета и да къса от залъка си за неустойките на Назиру Мохамед, Алар,Каргас и останалите, които разхождат фланелата на Левски като манекенки по терена. Направо ще тръгне, та ще се понесе...........натам.

Твойта мисъл е закон за мен!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 13 юни 2020 14:22

Все ми е тая , кво мислиш ти,както за твоя, така и за моя любим отбор.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юни 2020 14:37

run1973 написа:Все ми е тая , кво мислиш ти,както за твоя, така и за моя любим отбор.

Ами тогава Наздраве, колега ;)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 юни 2020 14:46

delqnski47 написа:
petko.h.markov написа:
delqnski47 написа:
petko.h.markov написа:
Eminem написа:Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

С лека ръка раздаваш квалификации,по късна доба.Не бъркай политиката със спорта.Аз съм фен на онова ЦСКА,което приключи преди години.Аз също също приключих с фенството.Като антикомунист съм се оформил,сигурно преди ти да се родиш.Общо взето глупост си написал,виж си хората от вашата пейка.

Ти цесекар ли си бил ве бастун :P

Аз като ти пиша,че си прост,ти се обиждаш и го триеш!

Кой набор си ве

"Първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юни 2020 14:49

petko.h.markov написа:
delqnski47 написа:
petko.h.markov написа:
delqnski47 написа:
petko.h.markov написа:
Eminem написа:Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

С лека ръка раздаваш квалификации,по късна доба.Не бъркай политиката със спорта.Аз съм фен на онова ЦСКА,което приключи преди години.Аз също също приключих с фенството.Като антикомунист съм се оформил,сигурно преди ти да се родиш.Общо взето глупост си написал,виж си хората от вашата пейка.

Ти цесекар ли си бил ве бастун :P

Аз като ти пиша,че си прост,ти се обиждаш и го триеш!

Кой набор си ве

"Първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам"

Нещо между 70 и 80 :?:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 юни 2020 16:07

[ЦСКА 1948: Изменение на Закона за хазарта заплашва бъдещето на ЦСКА Нали клубът беше на феновете с петдесетолевки и Цецо Числото се явяваше един от стоте спонсора?? Къде е оня убавец да коментира

Върни се в “Левски”