Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 12 юни 2020 15:48

realno написа:
alexdb написа:
k20dan4o написа:Има един много голям проблем в БГ футбола, който някак си остава встрани, премълчан, не се коментира много, много от медиите и от клубовете. Практиката е порочна и се наблюдава в почти всички отбори, години след години.
Става въпрос точно за трансферите, свободните агенти, кой ги води, защо ги води, кой ги одобрява и подписва с тях безумни договори с големи заплати и неустойти. Не е ли това една негласна мафия в които участват и едните и другите, тези които ги водят и тези които ги вземат. Не са ли в далаверата и хората от клубовете, които с привличането на някой футболист си докарват по някой друго евро за себе си, пък после не ги интересува.

Прави ми впечатление... влизат в А група Локо Го и на полусезона ги напълниха с маймуни. Защо отбор с претенции най-много да остане в групата ще привлича за толкова кратко време някви незнайни футболисти - Амброуз, Ндонг, Бен Отоман, Кифуети, Курьор, Джоман, Суда, Муса, Фенуш и др.
А помните ли в Монтата - Поплатник, Дости, Якович, Игуманович, Диарасуба, Данило Бала, Контохристос, Фернандо, Шоко, Бонс, Сене, Вилафане, Сар, Иванчевич.

Никой не ги помни тия че са играли тук.

А какво да кажем за Верея, когато даже вече бяха спукали гуми: /цъкнете 2018 г/
https://int.soccerway.com/teams/bulgaria/vereya-stara-zagora/20235/transfers/

А помните ли Етър преди фалита - 2012/13:
https://int.soccerway.com/teams/bulgaria/pfc-etar-veliko-tarnovo/378/transfers/

Защо отбори тъкмо влезли от Б в А група започват да стават едва ли не бежански лагери, като могат да си играят изцяло с български играчи и юноши?
Айде в големите отбори долу горе е оправдано, гонят високи цели, ЕКТ, но и при тях брака е много голям, съответно и далаверите. Помним преди години Сираков ходеше лично да ги пазари и пазарува от Бразилия, имаше и слухове че ги договаря за по-малко пари, а подписват за повече.
При нас също разкараха М. Томанов след някои съмнения и последните несполучливи трансфери.

Това са класическите схеми за пране на пари. Затова и никой не говори по въпроса. Защо мислиш, че зад огромна част от клубовете стоят полукриминални организации?

Продажбата на акции е глупост, защото е временно закърпване на бюджета и разпиляване на собствеността. Най - удачния вариант е членска карта, която дава възможност веднъж в годината да се плаща членски внос в клуба. Това го спомена Сираков. Дано картите са с различни цени, че да могат да се включат повече привърженици, защото не всеки би могъл да плати примерно 100 лв., а да има и такива, които да струват, и по скъпо за по заможните българи. Ще е насърчаващо, ако тези карти осигуряват някои привилегии или право на избор. Това би докарвало ежегодно свеж ресурс в клуба за разлика от продадените акции.

Сметки без кръчмар. Всичко зависи от начина на управление на клуба. В това акциите да са в много собственици има и добри и лоши страни. Добрите са повече. А тази история с картите е пунта-мара. След настаняването на Папазина и още куп подобни в Левски лично аз ще съм много внимателен и с покупката на карта и с артикули, както и с всякакви дарения. Нямам ни най-малко желание да издържам с парите си някакви странни хора които не знаят защо са в клуба. Отделно знаем и защо Сираков беше изгонен преди години. Тъй че с очакванията за карти, билети и т.н. оттук насетне внимателно. Склонен съм да дам за клуба, но не съм склонен да произвеждам някакви си хора в милионери. Все пак футболът е бизнес. За да искат да печелят следва да вложат от себе си, а не с чужда пита помен да се прави. Когато успеят да представят качествен продукт може да търсят пари и печалби. Да играят на просия и сантименти обаче не е нито решение нито полезно. А в момента виждаме точно това.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 юни 2020 15:52

1914.1902 написа:
Хубчев: Всичко освен титла и купа не се брои
9 януари

На 9.01 са му обещали футболисти. Настоящите футболисти са получавали заплати. Чужденците не са били в шок от случващото се с Божков, както каза белият холандец. Такива му неща.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юни 2020 15:52

Кой е последният треньор на Левски изкарал пълен сезон и задържал се поне година в клуба?
Колко време Акрапович работи в Пловдив?

До момента един Холмар е имал 6 треньора в Левски, а Горанов 7. Дали е нормално? Това за 3 години. От много разбиране включително и от такива като мен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юни 2020 15:53

tatusindo написа:Абе айде стига с тия простотии.... Бил в правото си и т.н. .....
На първо място Хубчев УЖ е левскар ...
На второ място вижда в каква ситуация е клуба ...
На трето място на фона резултатите и това, че от половин година нямаме победа в първенство, а победа като гост от септември миналата година, най-малкото беше да каже : Ок, каквото можах засрах ... Дайте ми дължимото и да си ходя ... Той неустойка от 360 хилки искал, понеже Левски е в момента с финансите на Лудогорец нали ,.....
За капак си тръгва без да каже Довиждане на никой ....
Айде мерси от такива пишман левскари ... Хубси е треньор за отбор като ЧМ, Берое и т.н. ( с цялото ми уважение при тях върви футбола с кюскането, блъскането и дефанзивния футбол) ....
Едно голямо Мерси на човека, който реши да го махне прехваления Хуби .....

Хубчев е подписал договор. Следователно има право да си търси неустойките по този договор. Всичко останало са глупости. Ти без пари ли работиш? Да му мислят новите акционери. Това е тяхно задължение.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юни 2020 15:54

bilyaletdinov написа:Кой е последният треньор на Левски изкарал пълен сезон и задържал се поне година в клуба?

До момента един Холмар е имал 6 треньора в Левски, а Горанов 7. Дали е нормално? Това за 3 години. От много разбиране включително и от такива като мен.

Павел Колев да обясни. Той нали нямаше да повтаря грешките на предишните ръководства.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юни 2020 17:25

1914.1902 написа:
bilyaletdinov написа:Кой е последният треньор на Левски изкарал пълен сезон и задържал се поне година в клуба?

Павел Колев да обясни. Той нали нямаше да повтаря грешките на предишните ръководства.

Всичко в тоя клуб е пълна аматьорщина, а заявката на Сираков плюс Папазов е това да продължи до слагане на Тире. Питанката е какво прави ПК от Нова година до сега? Отделно най-важното нещо в настоящия момент ли е да се изгони треньора, щаба му и който там решат от т.н ръководство и да се заменят с нови? Едва ли. Но .....

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 12 юни 2020 17:46

Сираков започва управлението си с яко мазане ...
1914

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2020 19:02

tatusindo написа:Абе айде стига с тия простотии.... Бил в правото си и т.н. .....
На първо място Хубчев УЖ е левскар ...
На второ място вижда в каква ситуация е клуба ...
На трето място на фона резултатите и това, че от половин година нямаме победа в първенство, а победа като гост от септември миналата година, най-малкото беше да каже : Ок, каквото можах засрах ... Дайте ми дължимото и да си ходя ... Той неустойка от 360 хилки искал, понеже Левски е в момента с финансите на Лудогорец нали ,.....

Брат, никой не е длъжен да се откаже от парите си, само защото е левскар. И то тия 360к явно са му дължимото, за още година договор. То е ясно, че не ги заслужава, ама да не са подписвали договор с 30000 лева заплата на месец, заеби. Не знам кой води тия преговори в Левски, ама даваме толкова завишени заплати, че няма накъде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2020 19:08

Тея пари т.нар. "Павка" да ги вади сега.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 юни 2020 19:37

Павката ли е давал пари досега? Айде да го махат и него, че да мирне малко форума.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”