Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

filcolins
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот filcolins » 12 юни 2020 10:57

Педерастян Батков обясни че тези 7 - 8 млн. се дължат на "Черноморски магистрали" за довършването на СекторА, Божков е отложил плащанията за 2023 година и е прехвърлил дълга към НОВЕ, за да не висят счетоводно на клуба. Ама като си се продал на шибаняка ще плещиш глупости. Или си си прост

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 12 юни 2020 11:41

И последно тия 7-8 Милиона, дължими ли са от Левски, или Нове ще ги плаща сега?
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 12 юни 2020 15:12

Tsetsochisloto написа:Има ли авиатори тука или сте само долни припоци ? Жужи и Изгората на Мечев правят селекцията вече по видео ... чули са, че така правят големите отбори....въртят по цел ден клипове как негри грабят магазини в САЩ и си избират новата Каранга....евала, припоциииии ! Чакайте новата си печка......

Бати Цецо...Камбура ще счупи ли рекорда с фланелката на ЦСКА?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2020 15:18

petko.h.markov написа:
Eminem написа:Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

С лека ръка раздаваш квалификации,по късна доба.Не бъркай политиката със спорта.Аз съм фен на онова ЦСКА,което приключи преди години.Аз също също приключих с фенството.Като антикомунист съм се оформил,сигурно преди ти да се родиш.Общо взето глупост си написал,виж си хората от вашата пейка.

Ти цесекар ли си бил ве бастун :P
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2020 15:20

Martinez1948 написа:
Интервюто съм го споделил заради Ради Здравков (който познавам лично)... и знам че наистина милееше за ЦСКА, а в квартала се

Питай го,като го знаеш,що са го наричали ''тихата стъпка'' Да видим кво щи отговори тая новоизлюпена разградска легенда. :) :mrgreen: Инак аз не се дразня нито на тихата стъпка,нито на тебе,нито който и да е.Мене ми е през кура,аз си правя кефя,както си ми харесва.Дразня се за много по важни неща.Една от тях е,че тая мършава мисирска телевизия е купена с наши пари.От сегашния й собственик.И не само тя,но и много телевизии и т.н. Е , на такива работи се дразня . ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

karfiol_petrov
Контакти:

Мнениеот karfiol_petrov » 12 юни 2020 15:33

filcolins написа:Педерастян Батков обясни че тези 7 - 8 млн. се дължат на "Черноморски магистрали" за довършването на СекторА, Божков е отложил плащанията за 2023 година и е прехвърлил дълга към НОВЕ, за да не висят счетоводно на клуба. Ама като си се продал на шибаняка ще плещиш глупости. Или си си прост

Ето за това сме на това дередже. Никаква благодарност към никого. Батков не е светец,правил е много грешки,но освен собствените си пари и здравето си даваше за Левски. Като видя и прецени,че вече не може хариза акциите,хариза сума ти милиони и си вдигна шапката. И въпреки обидата / която не може да не е изпитвал/ продължи да милее и помага .А след него настъпи потопа.....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2020 17:35

Божи86 с предното си слагачество и заявка да гони гаргите около Арена Жоро Телекома :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

VassilBojkov
Контакти:

Мнениеот VassilBojkov » 12 юни 2020 18:20

Здравейте, приятели. Днес е петък. Мислите ли, че нашият любим приятел е бил ощастливен или това пространство е придобило твърде големи размери, за да бъде запълнено? Очаквайте 8.5 млн. лв., ама друг път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2020 18:24

Цветан Василев: Пеевски опитва да открадне ДПС от Доган. БТВ е подложена на рекет от мафията

https://frognews.bg/obshtestvo/undergro ... mpAmCVnWaw

Пеевски поиска 30% от "Петрол", 10% от "Виваком" и по 50% от "Дунарит" и "Авионамс" и да му опростя 500 милиона лева задължения. Той отказа изплащане на всякакви задължения, включително и на тези задължения, свързани с придобиването на различни медии. Той не дойде сам, изпрати неговата дясна ръка Александър Ангелов. Имам записи как е получавал средства от компании на КТБ. Дойде и каза: „Виж какво, трябва да се разделя бизнеса“. Аз казах: "Трябва да си изчистим нещата между нас и всеки по своя път", те казаха: "Може, но вместо да върнем парите, ти ни дай 1 милиард лева", твърди Василев.
Sofia.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 юни 2020 19:13

delqnski47 написа:
petko.h.markov написа:
Eminem написа:Едно от най-забавните неща и в същото време, вид шизофрения е антикомунист, фен на ЦСКА. :lol:

С лека ръка раздаваш квалификации,по късна доба.Не бъркай политиката със спорта.Аз съм фен на онова ЦСКА,което приключи преди години.Аз също също приключих с фенството.Като антикомунист съм се оформил,сигурно преди ти да се родиш.Общо взето глупост си написал,виж си хората от вашата пейка.

Ти цесекар ли си бил ве бастун :P

Аз като ти пиша,че си прост,ти се обиждаш и го триеш!

Върни се в “Левски”