Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Warped » 12 юни 2020 09:35

Некой да знае какво работи тоя профан Хиндлян, та се изязявява като собственик последните месеци
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юни 2020 09:37

Хоакин Арчивалдо Гусман Лоера, по-известен като Ел Чапо, е мексикански наркобарон оглавяващ картела Синалоа. Известен е като „Ел Чапо“ заради ниския си ръст. Считан е за един от най-влиятелните наркобосове в света. Превръща се в най-големият наркобос в Мексико след ареста на основния му конкурент Осиел Карденас.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юни 2020 09:39

metodito написа:
Serafim написа:Имам неприятното чувство, че много скоро повечето хора ще са силно отвратени от това в какво състояние ще е и как ще се управлява клуба

Ти конференцията гледа ли? "Левски" виждаш ли? Или ти харесват едни високопарни и благозвучни лъжи?
Абе, Иванков върна ли се на работа?

Кога е имало конференция ?

tochavos написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2020 09:59

Kotooshu написа:
metodito написа:
Serafim написа:Имам неприятното чувство, че много скоро повечето хора ще са силно отвратени от това в какво състояние ще е и как ще се управлява клуба

Ти конференцията гледа ли? "Левски" виждаш ли? Или ти харесват едни високопарни и благозвучни лъжи?
Абе, Иванков върна ли се на работа?

Кога е имало конференция ?

прес-, сори

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 юни 2020 10:03

Какво сте се шашнали от тези 24 милиона. Един африкански футболист от средно ниво струва повече. Сумата не е голяма. Клубовете са бедни.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 юни 2020 10:24

Положението е !

Kotooshu написа:
Васил Колев
24 минути ·
Днес е исторически ден!
За първи път Бойко Борисов се скри от това лично да реши някакъв проблем в държавата от риболова с харпун до атомната енергетика. И най-вече да даде решение, което да бъде посрещнато с одобрение от народа.
Явно е, че Левски има по-голяма тежест от всичко останало в държавата.
Сега вече сериозно.
Оттук насетне друг път пред Левски няма, освен за него да се погрижат привържениците му. На първо място това значи едно. Отговорността за бъдещето му да не ляга върху един, двама или петима човека и да се гледа "кой има топки", а върху истински загрижените. Левски има 1000 акционери и те са първите, които трябва да си разделиМ отговорността за пътя, по който ще тръгнем. След това да намерим още 1000, после още 1000 и така.
Технически това е просто изпълнимо. Свиква се Общо събрание и се избира
Надзорен съвет, защото избрания от доскорошния собственик Божков няма вече морално право да се разпорежда с клуба. Избираме хора, избираме стратегия и тези, които гласуваме "за" съответната Стратегия, носим отговорността пред левскарите за прилагането и резултатите. А не да се крием и да търсим отговорност, най-често от този, който не я носи.
Доколкото разбирам пред Левски е имало два варианта. Акции в Тити или акции в самия клуб. Мисля, че от днес е само един и той е акции в самия клуб. Иначе колкото и да ми е симпатичен Тити заради това, че сме били съмишленици в емоционално дело, но той ще се яви продължение на модела, който доведе до театрото. Или трябва ясно да излезе да се ангажира със стратегия, цифри, срокове и стъпки. Мисля, че при такъв случай ще получи и доверие от акционерите, за които акциите в клуба са ценност и подкрепата им ще е равна на споделяне на отговорност.

Сега и за помощта от Борисов. Декларира, че е левскар под път и над път. Нека поне в свободното си време и поне веднъж да бъде истински левскар. Не зная за какви нарушения се говори, но от прочетеното днес от юристи (напр. Герджиков) виждам, че неговата роля е по-скоро техническа. Може да даде съдбата на клуба в неговите собствени ръце, въпрос е на едно джиро и сигурно някакви съпровождащи документи за конфликт на интереси, но вероятно във всички технически действия, които изискват няколко минути и със сигурност могат да бъдат консултирани с всички водещи юристи на държавата, Борисов със сигурност няма да извърши престъпление или нещо укоримо. Напротив, отговорно ще реши социален проблем.
Целият въпрос е има ли "невидими" сили, които искат да задържат ръцете си върху Левски дори и с цената на това да го унищожат.
Е, сигурен съм, че много хора очакват за него да се погрижи така, както се грижи за много други неща и да се яви "Бащица", ама днес всички Бащицалюбци видяха какво причини този модел на Левски и със сигурност може да се чувстват съучатници в тази гавра.

Брат -Брат предава ... вече и Тити не го искат !

tochavos написа:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юни 2020 10:34

Jordan1914 написа:
scooool написа:Проста математика, преди Божков да дойде се твърдеше че имаме 32-33 милиона задължения,ако не се лъжа. Сега са 24+ едни висящи 7!, и Пак отиваме на 30+.....какво по дяволите са правили този сезон, уж Лотарията наля 24 мил.??????.Защо журналистите не задават такива въпроси!!!, на мен лично цялата история с даренията доста ме надъхваше и смятам да продължа, хареса ми да ни виждам така обединени!, бъдете здрави и не губете кураж...дано не съм заблуден оптимист.....Само Левски

П.с.не искам Ясен за треньор, помня как Гонзо го мачкаше, едвам говореше на интервютата!, ако сте прави за СЗ, не виждам смисъл от треньор българин.

От тези 24 милиона, 3,5 милиона ще си ги плати Спас Русев, 7 милиона от лотарията са с пъдеж до 2023година и 4милиона към строителната фирма Сираков е сключил договор да влязат в сила след 5 години, което реално за момента ни помага! Остават 8 милиона дългове, от които 4,3 милиона са към НАП, а уж ние се заехме с тази издръжка (нали сме велики фенове)! Останалите около 4милиона са комисионни, заплати, всекидневни харчения и подобни! Така, че така раздробени нещата, не изглеждат зле! И аз не съм съгласен със Сираков за 0 година в Европа, защото от отстраняванета на Руженберок взехме около 400хир.евро,което не са малко пари!

Благодаря за разяснението, явно съм се заблудил!, не изглежда толкова зле наистина.Честно казано не ми пука кой ще дава парите в Левски ако ще да е Лилана!!!, все тая,важно е как се харчат и какви са резултатите. Офертата на Ефбет за 8.5 мил ми изглежда супер и аз нямам никакъв проблем с това, че са спонсори на един от бледите тимове. Адмираци за Тях, Славия и Ботев... Играят основно с българи и на мен това ми опонира много! САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2020 10:35

Борба за власт, брате е настала, кървава борба. Всекой иска той да е отгоре и да "води", не да следва. Борба е, брат, за власт, братко, сладка. Я на трапезата да седнем и ний се облажим, как си му е ред.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 12 юни 2020 10:59

Педерастян Батков обясни че тези пари се дължат на "Черноморски магистрали" за довършването на СекторА, Божков е отложил плащанията за 2023 година и е прехвърлил дълга към НОВЕ, за да не висят счетоводно на клуба. Ама като си се продал на шибаняка ще плещиш глупости. Или си си прост

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 юни 2020 11:12

Абе то и други лъжи чухме, бая.
Сега е време всеки от акционери да си влезе в задълженията, и да даде кинтииии.
Наско, тръста да изкрат кинти кати искаха 10%.
Как тити ще даде пари или въобще помогне на клуба, не е ясно. Или поне е по скоро ясно, че няма.
Тия глупости с тва колко е нахален са за пред БТв
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”