Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Warped » 11 юни 2020 17:52

delqnski47 написа:
Martinez1948 написа:...

Кви са тия големи букви,малки букви,удебелени букви... не се чете.
И като корона отгоре сложен клип на Мисирската медия на КОЙ,която бе публично изритана като мръсен долен парцал от Ганчев,когато ни отразяваха във В група.
Тва няма кой да го чете и слуша бе батко :lol:

Демек те е тригърнал вече :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юни 2020 17:56

Warped написа:
delqnski47 написа:

И като корона отгоре сложен клип на Мисирската медия на КОЙ,която бе публично изритана като мръсен долен парцал от Ганчев,когато ни отразяваха във В група.

Съдържанието не ме тригърна,мене Мартинката ми е забавен.Постът му като вид наподобява новина от ПИК. :) :mrgreen:
По скоро ме тригърна като видях Канал 3.Изключително извънредно много мразя мисирките и мисирските медии.Извънредно много.Не не защото са във война с Ганчев,а заради друго.
Като цяло ме дразни фактът,че използват нас като инструмент във войната им срещу Ганчев,където ние нямаме нищо общо.Всички знаем,че Ганчев не е на страната на Пеевски.И заради това Ганчев е редовен ''клиент'' на Канал 3 във времето. :geek:
Последна промяна от delqnski47 на 11 юни 2020 18:02, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 юни 2020 18:02

delqnski47 написа:
Warped написа:
delqnski47 написа:

Съдържанието не ме тригърна,мене Мартинката ми е забавен.Постът му като вид наподобява новина от ПИК. :lol:
По скоро ме тригърна като видях Канал 3.Изключително извънредно много мразя мисирките и мисирските медии.Извънредно много.

Ако лансираха лъжите ви, че не сте ЛИтекс, тогава щяхте да ги обичате с вечна любов. Нямате моралното право да казвате кой какъв е след като погребахте жива вашата любов и се врекохте при живе в любов на маскирания Литекс доведен от ГГ и адвокатите му.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юни 2020 18:06

realno написа:
delqnski47 написа:
Warped написа:
delqnski47 написа:

Съдържанието не ме тригърна,мене Мартинката ми е забавен.Постът му като вид наподобява новина от ПИК. :lol:
По скоро ме тригърна като видях Канал 3.Изключително извънредно много мразя мисирките и мисирските медии.Извънредно много.

Ако говореха лъжите ви, че не сте ЛИтекс, тогава щяхте да ги обичате с вечна любов. Нямате моралното право да казвате кой какъв е след като погребахте жива вашата любов и се врекохте при живе в любов на маскирания Литекс доведен от ГГ и адвокатите му.

Тук не става въпрос за ''Литекс'',нито за вашето мнение, то нас не ни касае , просто нямате капацитет да бъдете фактор за мнение.По скоро сте ми забавни.Проблемът е друг тук , който мене ме дразни.Канал 3 , медията в челния списък на мисирското движение в България, е собственост на вашия собственик Пеевски ,а Ганчев не е в неговия кръг.Принципно в България иаме два основни кръга :!: .Кръгът ''Капитал'' и кръгът,който в момента е властта - ''Пеевски''.Ганчев е от първите и поради тая причина същия е редовен ''клиент'' на Канал 3,който е притежание на вашия човек ''КОЙ'' .Никой не го интересува Литекс тук.Основната причина да ни намесват е ,че използват нас като някакъв инструмент за жълти нападки по ГГ.Войни в които ние не искаме да участваме,защото нас проблемите на ГГ не ни касаят,но това е положението.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 юни 2020 18:49

realno написа:
delqnski47 написа:
Warped написа:
delqnski47 написа:

Ако лансираха лъжите ви, че не сте ЛИтекс, тогава щяхте да ги обичате с вечна любов. Нямате моралното право да казвате кой какъв е след като погребахте жива вашата любов и се врекохте при живе в любов на маскирания Литекс доведен от ГГ и адвокатите му.

Ако Наско до 20 дена не намери спонсор и вие ще си погребете любовта. Не знам за какво се палиш. Ако това не го разбираш, не знам какво да ти кажа. Другия вариант е да бъде опростено всичко. Това футболисти, това мениджъри, това треньори, това НАП вкупом да се окажат с големи сини сърца и да заровят там всичките си претенции.Ама това малко на мафиотски филм бие. Само с "предложение на което не може да се откаже" може да се случи. Капиш?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 18:56

Red_Neck написа:
bilyaletdinov написа:Това арменско ла**о докога ще прави с чужда пита помен? Каква награда взимаш ти, смешнико, като точно такива като нас лаладжиите си дават най-много от заплатите? Ти с какво правиш приемаш награди? С какво допринесе ти, арменски боклук и подлога на Тиквата, за Левски?
Защо не кажеш какво ще стане с парите за охрана, които организацията ръководена от теб взима за охрана? По сведение 30 000 лв. за месец март. Ние даряваме, ама не смучем клуба като кърлеж както правите вие боклуци.
Ще ми говориш ти, смешнико, за дарения.
Лично аз една стотинка няма да дам на този отбор, докато вие сте там с Папазов...

Ако не бяха началниците на арменеца, ПК отдавна да беше обявил фалит, а вашите дарения щяха да стигнат за съдебните такси!
Стига сте се правили на ощипани моми!

Кажи за капарираната купа и как Локото щяха да ни легнат, или е уредено да паднат с 0-3 на реванша и после Ботев да ни полегне, нали ти пишеше за сините конспирации. :) :) :) :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юни 2020 19:52

Ще видим....
Може капарото да е заминало за охрана, кетъринг и лизингова вноска на семейство Раеви,.... знам ли какви са ви вече приоритетите :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2020 19:56

Blue_Blood84 написа:
Red_Neck написа:
bilyaletdinov написа:Това арменско ла**о докога ще прави с чужда пита помен? Каква награда взимаш ти, смешнико, като точно такива като нас лаладжиите си дават най-много от заплатите? Ти с какво правиш приемаш награди? С какво допринесе ти, арменски боклук и подлога на Тиквата, за Левски?
Защо не кажеш какво ще стане с парите за охрана, които организацията ръководена от теб взима за охрана? По сведение 30 000 лв. за месец март. Ние даряваме, ама не смучем клуба като кърлеж както правите вие боклуци.
Ще ми говориш ти, смешнико, за дарения.
Лично аз една стотинка няма да дам на този отбор, докато вие сте там с Папазов...

Ако не бяха началниците на арменеца, ПК отдавна да беше обявил фалит, а вашите дарения щяха да стигнат за съдебните такси!
Стига сте се правили на ощипани моми!

Кажи за капарираната купа и как Локото щяха да ни легнат, или е уредено да паднат с 0-3 на реванша и после Ботев да ни полегне, нали ти пишеше за сините конспирации. :) :) :) :)

Сърди се на Тити,ядоса Крушо и той ви сгази с локомотива,а човекът се изхарчи да купи 106 виртуални билета :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 юни 2020 19:58

Red_Neck написа:Ще видим....
Може капарото да е заминало за охрана, кетъринг и лизингова вноска на семейство Раеви,.... знам ли какви са ви вече приоритетите :)

Е аз знам, че вие чорбарите винаги предварително се презастраховате с това, че ако Левски бие, е уредено, а ако не бие нямате обяснение. Нещо като, ние не искаме сливане с литекс или локо софия, а сега нямате обяснение. :) :) :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2020 20:07

Blue_Blood84 написа:
Red_Neck написа:Ще видим....

Е аз знам, че вие чорбарите винаги предварително се презастраховате с това, че ако Левски бие, е уредено, а ако не бие нямате обяснение. Нещо като, ние не искаме сливане с литекс или локо софия, а сега нямате обяснение. :) :) :)

За какво биене ми говориш като вие от юли 2019 нямате победа на чужд терен,а от началото на декември 2019 въобще не знаете какво е победа,като изключим един мач спечелен след продължение и дузпи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”