realno написа:delqnski47 написа:Warped написа:delqnski47 написа:Martinez1948 написа:...
Кви са тия големи букви,малки букви,удебелени букви... не се чете.
И като корона отгоре сложен клип на Мисирската медия на КОЙ,която бе публично изритана като мръсен долен парцал от Ганчев,когато ни отразяваха във В група.
Тва няма кой да го чете и слуша бе батко

Демек те е тригърнал вече

Съдържанието не ме тригърна,мене Мартинката ми е забавен.Постът му като вид наподобява новина от ПИК.
По скоро ме тригърна като видях Канал 3.Изключително извънредно много мразя мисирките и мисирските медии.Извънредно много.
Ако говореха лъжите ви, че не сте ЛИтекс, тогава щяхте да ги обичате с вечна любов. Нямате моралното право да казвате кой какъв е след като погребахте жива вашата любов и се врекохте при живе в любов на маскирания Литекс доведен от ГГ и адвокатите му.
Тук не става въпрос за ''Литекс'',нито за вашето мнение, то нас не ни касае , просто нямате капацитет да бъдете фактор за мнение.По скоро сте ми забавни.Проблемът е
друг тук , който мене ме дразни.Канал 3 , медията в челния списък на мисирското движение в България, е собственост на вашия собственик Пеевски ,а Ганчев не е в неговия кръг.Принципно в България иаме два основни кръга

.Кръгът ''Капитал'' и кръгът,който в момента е властта - ''Пеевски''.Ганчев е от първите и поради тая причина същия е редовен ''клиент'' на Канал 3,който е притежание на вашия човек ''КОЙ'' .Никой не го интересува Литекс тук.Основната причина да ни намесват е ,че използват нас като някакъв инструмент за жълти нападки по ГГ.Войни в които ние не искаме да участваме,защото нас проблемите на ГГ не ни касаят,но това е положението.