Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Остава и да е вярно това, че Боби Михайлов ще работи на Герена.
О, не! Баш Перуци се завръща на бял кон 

- modor
- Контакти:
Предлагам от форума да съберем малко пари за боя. Трябва да очертаем едно парко място за джипа на Перуци пред В сектор 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Дали останаха места в сектор "STRABAG" за бивши и настоящи президенти на Левски 

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

CaMo_CuHuTe написа:alexdb написа:Kotooshu написа:Някога , някоя мисирка ще попита ли Сираков , защо 35% от акциите на клуба не бяха пуснати за закупуване от левскарите ???
А ако ги бяха пуснали за феновете Пълничкото момче как щеше да има блокираща квота?
А ако ги бяха пуснали на феновете какво ще попречи на Пълничкото момче да ги изкупи?
Това с акциите е нож с две остриета...
"дарение" = 35%
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

-
- Контакти:
Kotooshu написа:alexdb написа:Kotooshu написа:Някога , някоя мисирка ще попита ли Сираков , защо 35% от акциите на клуба не бяха пуснати за закупуване от левскарите ???
А ако ги бяха пуснали за феновете Пълничкото момче как щеше да има блокираща квота?
Опитвам се да се сетя за някое журналя с топки ...
Сещам се за една, ама тя е с ябълки

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
modor написа:Предлагам от форума да съберем малко пари за боя. Трябва да очертаем едно парко място за джипа на Перуци пред В сектор
Време е блудният син да се завърне - Ел Баджеката

Левски преговаря със Славиша Стоянович
Връщам се във форума да видя дали има останали трезвомислещи хора...
Виждам,че не само,че нищо не се е променило, ами и хората тук ги тресе странна еуфория и виждат требъли. Странно,аз виждам 25 мил. дългове, неясни планове на Наско, страшна треньорска, организационна и спортно-техническа криза.
Не искам да се връщам назад,но прочетете последния ми пост от декември в този форум. Не искам и като левскар да повтаряме пътя на тирето, а ако стигаме до фалит, да повторим пътя на 1948.
Футбола,който играе първият отбор няма да го коментирам, то е трагедия от 2 години поне. Но ми е по-интересно, КОЙ всъщност стои зад господина, за да се изпъчи толкова ербап и да се заяви като собственик.
Виждам,че не само,че нищо не се е променило, ами и хората тук ги тресе странна еуфория и виждат требъли. Странно,аз виждам 25 мил. дългове, неясни планове на Наско, страшна треньорска, организационна и спортно-техническа криза.
Не искам да се връщам назад,но прочетете последния ми пост от декември в този форум. Не искам и като левскар да повтаряме пътя на тирето, а ако стигаме до фалит, да повторим пътя на 1948.
Футбола,който играе първият отбор няма да го коментирам, то е трагедия от 2 години поне. Но ми е по-интересно, КОЙ всъщност стои зад господина, за да се изпъчи толкова ербап и да се заяви като собственик.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- metodito
- Контакти:
1914.1902 написа:Левски преговаря със Славиша Стоянович
Най-добрия слух от седмици насам.