Дружеството на кучето е ново, няма общо с оригиналното.
И какво като сте спечелили на търг пасивите и активите на старото дружество ? Това означава, че Литекс става спортен правоприемник на ЦСКА. Пак не сте оригиналният клуб.
Да, знам, че и фалиралото дружество не е оригиналното. Значи, че сте припознавачи от по-дълго време. Честито.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Eminem написа:Дружеството на кучето е ново, няма общо с оригиналното.
И какво като сте спечелили на търг пасивите и активите на старото дружество ? Това означава, че Литекс става спортен правоприемник на ЦСКА. Пак не сте оригиналният клуб.
Да, знам, че и фалиралото дружество не е оригиналното. Значи, че сте припознавачи от по-дълго време. Честито.
Добре, ама айде да си пишем за футбол, щото "припознавачи на фирми" е глупава тема.

k_oleto написа:Eminem написа:Дружеството на кучето е ново, няма общо с оригиналното.
Добре, ама айде да си пишем за футбол, щото "припознавачи на фирми" е глупава тема.![]()
![]()
![]()
Тази тема е повече, за да се дразним.

Иначе Левски не играе футбол. За играта му трябва друго определение.
-
- Контакти:
Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Martinez1948 написа:Вярно ли феновете на маркетинговия трик по известен като голямата лайнарщина със стадион кенеф са казали, ако го няма ГГ ще го има Цецо, примерно !
Брех това нагаждачество....... ебаси лайнарите !
Вярно е. А Роско вече е готов да забие ножа в гърба на ГГ ....каза, че ако е имал пари, няма да пусне Гришата не на Армията, ами в София да припари. ГГ като е чул записите сигурно е дръпнал 3 допълнителни линии.
Никога при никакви обстоятелства не бих станал фен на числото. Предполагам така е с повечето фенове на ЦСКА.
Хахахахахахах. Не се заричай, че така ми се заричахте, че няма да припознавате Литекс.
Вие щяхте да съберете 100 000 фена, но сте само сто и нещо четири години след създаването на клуба. Реално без Цецочислото все още щяхте да мецате в Окръжна група, в най-добрият случай във В група. Вече сте в Първа лига, да видим дали ще станете поне 300-400.
Ако не е Цецо, ще е Гриша ... нали така, припок?
- delqnski47
- Контакти:
Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Martinez1948 написа:Вярно ли феновете на маркетинговия трик по известен като голямата лайнарщина със стадион кенеф са казали, ако го няма ГГ ще го има Цецо, примерно !
Брех това нагаждачество....... ебаси лайнарите !
Вярно е. А Роско вече е готов да забие ножа в гърба на ГГ ....каза, че ако е имал пари, няма да пусне Гришата не на Армията, ами в София да припари. ГГ като е чул записите сигурно е дръпнал 3 допълнителни линии.
Никога при никакви обстоятелства не бих станал фен на числото. Предполагам така е с повечето фенове на ЦСКА.
Хахахахахахах. Не се заричай, че така ми се заричахте, че няма да припознавате Литекс.
Вие щяхте да съберете 100 000 фена, но сте само сто и нещо четири години след създаването на клуба. Реално без Цецочислото все още щяхте да мецате в Окръжна група, в най-добрият случай във В група. Вече сте в Първа лига, да видим дали ще станете поне 300-400.
Искам да те клецам
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- анто маина
delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:
Искам да те клецам
Петък ша чакаш

- delqnski47
- Контакти:
анто маина написа:delqnski47 написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:Tsetsochisloto написа:Mitata написа:
Искам да те клецам
Петък ша чакаш

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Чичо Венци пак е сипал с големият черпак.
Вика Левски да рекламира печки, ютии и четки за зъби, след като били "най-големият рекламодател"
Също така казва Наско и Гришата да се вземат и да си правят "ми-ми"
Строг но справедлив
------
Инспектор Крюшо спокойно вдига купата, цяло чудо ще е ако изтърват купата.
Тия в Коматево спукаха топката.
Вика Левски да рекламира печки, ютии и четки за зъби, след като били "най-големият рекламодател"
Също така казва Наско и Гришата да се вземат и да си правят "ми-ми"
Строг но справедлив

------
Инспектор Крюшо спокойно вдига купата, цяло чудо ще е ако изтърват купата.
Тия в Коматево спукаха топката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Ще рекламираме хапчета за отслабване, пък дано да мотивираме тая свиня да ги взима.
Мораториум без лихви и то за пет години! Как звучи само , страшна работа бил тоз Насо бе ? Обаче нямало кешовица за текущи разходи.Лошо и феновете нещо спряха парата.Не им се плащат заплати и осигуровки на черните перли . Да идват спонсорите бързо ,че леля Дора точи брадвето.