Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Eminem » 10 юни 2020 15:38

k_oleto написа:Яко, Славилизацията в Левски е факт!

До сега: 10г. без купа и титла, а от началото на 2020г. и без победа в официален мач, а за напред ще е още по-яко. Насо каза, че и ЕКТ не ви трябва.

Таман се зарадвах, че Витоша отпадат, пък то се задава нова Витоша.

Така е, много кофти. Докато ние се славизираме, вие не спирате да печелите титли и купи. Дори имате реален шанс за финал в ШЛ.
Ние може да изпаднем в процес на славизация, защото сме оригиналният, истинският Левски. Вие не може да изпаднете в такъв процес, защото изначално сте средняшкият Литекс!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 юни 2020 16:21

До сега: 10г. без купа и титла, а от началото на 2020г. и без победа в официален мач, а за напред ще е още по-яко. Насо каза, че и ЕКТ не ви трябва.

Не е срамно славизацията, а предателството и припознаването. От едното можеш да се освободиш, но от другото, никога. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юни 2020 16:31

Eminem написа:

Така е, много кофти. Докато ние се славизираме, вие не спирате да печелите титли и купи. Дори имате реален шанс за финал в ШЛ.
Ние може да изпаднем в процес на славизация, защото сме оригиналният, истинският Левски. Вие не може да изпаднете в такъв процес, защото изначално сте средняшкият Литекс!

Много интересени сте оригиналните :) Човек, когато започне да коментира неща във вашия клуб и никога няма отговор или коментар в тая връзка. Отговорът е, че сме били средняшки Литекс или там, както искате да ни наричате.

Ако искаш да си пишем за Литекс, за Ловеч или за Сърница (че сега е актуално), заповядай. Ще намеря време да драсна два реда. Аз обаче искам да си пишем за друго. Не чух на пресконференцията как Насо ще финансира клуба. Излиза ми оная мисъл на бай Тошо: Какви решения може да взима Насо, като няма пари ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 юни 2020 16:40

k_oleto написа:
Eminem написа:

Много интересени сте оригиналните :) Човек, когато започне да коментира неща във вашия клуб и никога няма отговор или коментар в тая връзка. Отговорът е, че сме били средняшки Литекс или там, както искате да ни наричате.

Ако искаш да си пишем за Литекс, за Ловеч или за Сърница (че сега е актуално), заповядай. Ще намеря време да драсна два реда. Аз обаче искам да си пишем за друго. Не чух на пресконференцията как Насо ще финансира клуба. Излиза ми оная мисъл на бай Тошо: Какви решения може да взима Насо, като няма пари ?

Не си слушал внимателно. Ще се моли на Тулупа и преговарял с рекламодатели. Но още нямало нищо конкретно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 10 юни 2020 16:43

k_oleto написа:Аз обаче искам да си пишем за друго. Не чух на пресконференцията как Насо ще финансира клуба. Излиза ми оная мисъл на бай Тошо: Какви решения може да взима Насо, като няма пари ?

Мерцедеса му струва колкото годишната заплата на футболистите в Левски :lol:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юни 2020 16:45

realno написа:
k_oleto написа:
Eminem написа:

Не си слушал внимателно. Ще се моли на Тулупа и преговарял с рекламодатели. Но още нямало нищо конкретно.

Да, де. Това е. Новият собственик на Левски няма никакви с'тотинки, щото миналата година таман е оправил борча си към Гриша Ганчев. Сега, заедно с краля Слънце (така Насо нарече Тити Папазов) ще съкращават разходите, а за приходи ще го ударят на молби до г-н Борисов.....
Бах мамаму и каша

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юни 2020 16:46

PFCB написа:
k_oleto написа:Аз обаче искам да си пишем за друго. Не чух на пресконференцията как Насо ще финансира клуба. Излиза ми оная мисъл на бай Тошо: Какви решения може да взима Насо, като няма пари ?

Мерцедеса му струва колкото годишната заплата на футболистите в Левски :lol:

Да, той нали е приятел с г-н Борисов, който помоли по време на криза да си продаваме колите :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2020 16:51

Каза каква ще е стратегията на финансиране.
Намиране на спонсори, махане на футболистите с големи заплати, разчитане повече на юноши и по-добра трансферна политика. Няма да се взимат чужденци с големи заплати, а да играят едно голямо нищо. Феновете ако пълнят стадиона, също ще са добро средство за финансиране.
Бащица няма да има скоро.
Остава да видим кои ще бъдат конкретните спонсори.
Много фенове не искат бащица, но искат успехи в ЕКТ. Това не виждам как може да стане за български отбор. Трябва да извадим егати талантите от школата.
Друг вариант е да имахме реална икономика и да се привлекат големи компании тук, но и това не може да стане, защото нямаме икономика.
Така че, ще го караме скромно, без претенции за титли, купи и ЕКТ. С такива амбиции не ти трябват много пари.
В нкп са гений до гений, нека те да кажат как става без бащица и с успехи в ЕКТ.
Нито сме Реал Мадрид, нито сме в Испания, нито в Германия.
И в Италия и в Англия има бащици, но им се получава. Но тук моделът бил грешен. Грешен е, защото нямаме икономика, а бащиците са престъпници, които са в клубовете за далаверата. Така че, не моделът е сбъркан, а държавата ни е сбъркана.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 юни 2020 16:56

След казаното днес от лицето Сираков ,се очертава ясен фалит при колегите от Герена. Следва припознаване под някаква захаросана форма за да не се вгорчава живота на редовите фенове. Тити Папазов има челен опит при фалита на БК Славия и Левски така че шоуто предстои

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юни 2020 16:57

Eminem написа:

Каза каква ще е стратегията на финансиране.
Намиране на спонсори, махане на футболистите с големи заплати, разчитане повече на юноши и по-добра трансферна политика. Няма да се взимат чужденци с големи заплати, а да играят едно голямо нищо. Феновете ако пълнят стадиона, също ще са добро средство за финансиране.
Бащица няма да има скоро.
Остава да видим кои ще бъдат конкретните спонсори.
Много фенове не искат бащица, но искат успехи в ЕКТ. Това не виждам как може да стане за български отбор. Трябва да извадим егати талантите от школата.
Друг вариант е да имахме реална икономика и да се привлекат големи компании тук, но и това не може да стане, защото нямаме икономика.
Така че, ще го караме скромно, без претенции за титли, купи и ЕКТ. С такива амбиции не ти трябват много пари.
В нкп са гений до гений, нека те да кажат как става без бащица и с успехи в ЕКТ.
Нито сме Реал Мадрид, нито сме в Испания, нито в Германия.
И в Италия и в Англия има бащици, но им се получава. Но тук моделът бил грешен. Грешен е, защото нямаме икономика, а бащиците са престъпници, които са в клубовете за далаверата. Така не моделът е сбъркан, а държавата ни е сбъркана.

Всички казват, че Наско Сираков е перфе за длъжност спортен директор. Сигурно са прави. Ето, затова и ще маха Ивайло Петков, ама Сираков с финансите няма да се оправи. Това пиша. В България сме царе на това да искаме да управляваме без да вложим наши пари.
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/57487

Това, което го пиша, ще го разберете по-късно

Върни се в “Левски”