Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Dust » 10 юни 2020 11:20

Баш Баканина, какво иска да ни каже с: "Тези тестове пари струват"?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 юни 2020 13:40

На колежка на майка ми са предложили пари да пишат баща й починал от познайте какво?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 юни 2020 13:47

pomiqrat написа:На колежка на майка ми са предложили пари да пишат баща й починал от познайте какво?

1500?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2020 13:52

Заразените били виртуални, никой не познавал такива. Искате доказателства. А писаниците за подкуп да се пише ковид какво е ? Имате ли доказателства ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 юни 2020 14:14

ivan56 написа:
pomiqrat написа:На колежка на майка ми са предложили пари да пишат баща й починал от познайте какво?

1500?

Не попитах.

В Италия и Испания учените им обявиха маските за грешка. Вирусът с тях мутира
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 юни 2020 14:43

Знаете ли защо не пишат от заразените колко човека имат симптоми и са реално болни. Защото и малкото останали паникьори ще им се смеят. Преди два дни като съобщиха за над 80 заразени се изпуснаха, че една жена не се чувствала добре и била настанена в болница. ЕДНА !!! От 86, ако не бъркам. Всички останали си седят вкъщи и чоплят семки. И чакат да ги "изпишат".
Нали карантината се въведе уж за да предпази здравната система. Ето колко е "натоварена". Цифрите са смехотворни:
Хоспитализирани са 161 човека, 13 са в интензивно отделение.

160 човека в болница :shock: Това си е Армагедон :)
Като гледаш новините и видиш данните за вируса, ако не си слабоумен или гербав, ти става ясно, че тази карантина е чисто политическа. В момента се оказва СЪЗНАТЕЛЕН ТОРМОЗ, ПОДТИСКАНЕ И ОТНЕМАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО. Да не говорим и за икономическата катастрофа която ни чака или по-точно, вече е в ход.
Остава да чакаме премиер-лъжецът, главния крадец на републиката, кога ще реши да хвърли оставка, за да се свърши с тая дивотия.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юни 2020 17:06

DanailG написа:Огнища още в столична детска градина. Нещата бавно си идват на мястото и това което казах след падането на мерките се сбъдна.

Сериозно ли? Определено доста издишат някой неща.
Видели по снимки, че учителките били в Сърница и какво от това?
Бързите тестове били положителни и паникьорите грабнаха вълната... е оказа се, че учителките са отрицателни и детската градина от утре си продължава да работи в нормален ритъм.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

LuvIII
Контакти:

Мнениеот LuvIII » 10 юни 2020 17:48

Нови огнища , село изгрев и нова Загора, над 100 заболели днес, рекорд за България от началото на пандемията и с изглед на постоянно покачване в следващите дни . И всичко след свалянето на мерките. Dust не ме интересува малоумното ти мнение за паникьори и тн казах вече на който му е смешно да ходи да се заразява доброволно и да си лежи 28 дена в карантина.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 юни 2020 18:24

LuvIII теб някой да те задължава да излизаш от домът ти?

Последните дни много се поразсмърдя около баш баканина и по високите етажи, и като нищо ще намерят утеха в C19 да отклонят вниманието.
Последна промяна от Dust на 11 юни 2020 08:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юни 2020 02:25

LuvIII написа:Dust не ме интересува малоумното ти мнение за паникьори и тн казах вече на който му е смешно да ходи да се заразява доброволно и да си лежи 28 дена в карантина.

То и нас не ни интересуват "малоумните" ви мнения и страхове. Който се страхува, нека си седи цяла година под карантина за да не се заради от този страшен вирус. Доброволно естествено!

Наглеци!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”