blue avalanche написа:"Седмиците" на Хубчев защо не са заличени?
Седем е добро число, това че скриха седмиците ни провали
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:"Седмиците" на Хубчев защо не са заличени?
emigo73 написа:Eminem написа:Реваншът няма смисъл да се играе. Сираков отсега да мисли за нов треньор.
И по кварталите играят по-добър футбол.
Това на Левски не е футбол, а средство за мъчения и предизвикване на депресия и самоубийство.
Че, това футбол ли беше? Някакъв вид отбиване на номер, по-скоро.
До сега не съм критикувал треньор, ама, той Хубчев няма две чидти с някаква тактика, с някаква подредба, с някакъви варианти при различно развитие на двубоя.
Бездушие, това видях за пореден път!
1914.1902 написа:Да спираме да играем! И без това сме в шестицата, най-добре да не играем в Европа, че пак ще има 0-7.
blue avalanche написа:delqnski47 написа:И как да си натисне парцалите като няма конкуренция![]()
![]()
![]()
"Натискам си парцалите" означава "трая си"("оставам в отбора"). Ти как си с българския? На какъв език "натискам си парцалите" означава "скъсвам се от работа"? Понеже не е на български.
delqnski47 написа:blue avalanche написа:delqnski47 написа:И как да си натисне парцалите като няма конкуренция![]()
![]()
![]()
"Натискам си парцалите" означава "трая си"("оставам в отбора"). Ти как си с българския? На какъв език "натискам си парцалите" означава "скъсвам се от работа"? Понеже не е на български.
Ми ок те както виждаш са си "останали в отбора "Но не разбрах какъв е проблема и що е тоя рев по тях .
koisa написа:Вече 8 мача сме без победа... При друг треньор правили ли сме такава серия? Поне аз нямам спомен!
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, DoSomethingDifferent, noo и 21 госта