metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Тактическата грамотност може да се компенсира с годините. И с излизане в чужбина. Примери - дедо Боре,Ванката Цветков, Топузаков, Иванков, Йовов. Помните ли Иванков в началото? От другите отбори се сещам на прима виста за Георги Илиев, който не е израсъл в школата на Байерн. И разбира се постоянство - всичките изброени държаха едно добро ниво постоянно.Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Сериозно???
Челси:
Нкетиа - Арсенал
Рийс Джеймс - Челси
Хъдсън Одой - Челси
Мейсън Маунт - Челси
Лофтъс Чийк - Челси
Тами Абрахам - Челси
Арсенал:
Уилок - Арсенал
Рейс Нелсон - Арсенал
Мейтланд Найлс - Арсенал
Алекс Ийоби - Евертън
Джак Уилшиър - Уест Хям
Байерн:
Матс Хумелс - Борусия Д
Емре Джан - Борусия Д
Шопф - Шалке 04
Гаудино - Йънг Бойс
Бадщубер - Щутгарт
И още мнооого други.
Академиите на Челси и Арсенал не само "произвеждат" футболисти, ами и захранват мъжките отбори.Тактическата грамотност може да се компенсира с годините.
Провери на колко години са изброените играчи на Арсенал и Челси и после пак ела да разтягаш лукуми за "тактическата грамотност".
Ти просто се самоуби. Спри да пишеш за футбол! Честно!
Ама ти изброи само световноизвестни величия, брат. Уилок, Найлс, Ийоби, Шолф. Байерн нямат наложен футболист от школата си от Алаба насам.Провери на колко години са изброените играчи на Арсенал и Челси и после пак ела да разтягаш лукуми за "тактическата грамотност".
Да, да, Арсенал са супер пример.
Да, да, Арсенал са супер пример.
Искаш да кажеш, че изброените играчи от школата на Арсенал са тактически неграмотни???
Не си добре, човек. Прегледай се. Мислех, че коронавирусът удря в дробовете, ама теб, май, те е ударул в главата...
Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси.
Чети, брат, чети! Това са ТВОИТЕ писания. 5 юноши на Челси или Арсенал, които играят в ТОП отбори. Къде си писал "световноизвестни величия"?
Пак ти казвам - академиите на ТЕЗИ отбори захранват СОБСТВЕНИТЕ си отбори! ТОВА е целта на една школа!
И, понеже, си много отворен:
От академията на Арсенал са излезли:
Шчесни, Фабрегас, Бейерин, Гнабри и т.н.
Байерн:
Т.Мюлер, Кроос, Алаба, Джан...
Иначе:
ПСЖ: Кимпембе, Ареола, Дагба, Нкунку, Коман, Рабио...
Ман Ю: Мактомини, Рашфорд, Лингард, Фосу-Менса, Гринууд, Туанзебе...
Мога да те заровя, човече... Цял ден няма да ми стигне!
Сигурен съм, че ако Арсенал-23, Челси-23 или Байерн М II хванат нашия МЪЖКИ отбор ще ни спукат от бой!
За юношите по-добре да не говорим как "тактически неграмотни" ЧЕТВЪРТОДИВИЗИОНЕРИ ги изгермечиха с 4(ЧЕТИРИ) на 0(НУЛА).
Толкоз по въпроса...