Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Ее, това дръвце Чаворски го бях забравил че съществува. Най-некадърният "нападател" в историята на Пирин Разлог. И Цачев, с хеттрика срещу Спартак Варна. Класата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Луков не е ли ваш юноша?
Като цяло нивото в школите е покъртително, в последните 10 години само Черно море си вади някакви играчи за първия отбор и си консумира талантите.
Жълтурите и те след Караибрахима почнаха сега да вадят, но още не е ясно дали не са медийни звезди.
Нашата школа, която е една от най-големите люпилни на таланти изобщо в България, в последните 10 години не е извадила даже 1, който не да е на ниво в Локомотив, а да е поне ниво след 10-то място в А група. Само ливанчето Хамуд изглеждаше с възможност да се наложи, ама рано отиде в Англия и май и то ще залезе.
На местата, където все пак има някакви условия и се наливат пари в школата, има някакви кадри. Проблемът е, че нито тактически, нито физически са на ниво за мъжкия футбол, като излязат на 17-18 години и губят 7-8 години, за да стигнат ниво А група. Какво да говорим за нещо средноевропейско.
Като цяло нивото в школите е покъртително, в последните 10 години само Черно море си вади някакви играчи за първия отбор и си консумира талантите.
Жълтурите и те след Караибрахима почнаха сега да вадят, но още не е ясно дали не са медийни звезди.
Нашата школа, която е една от най-големите люпилни на таланти изобщо в България, в последните 10 години не е извадила даже 1, който не да е на ниво в Локомотив, а да е поне ниво след 10-то място в А група. Само ливанчето Хамуд изглеждаше с възможност да се наложи, ама рано отиде в Англия и май и то ще залезе.
На местата, където все пак има някакви условия и се наливат пари в школата, има някакви кадри. Проблемът е, че нито тактически, нито физически са на ниво за мъжкия футбол, като излязат на 17-18 години и губят 7-8 години, за да стигнат ниво А група. Какво да говорим за нещо средноевропейско.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Plovdiv_1926 написа:На местата, където все пак има някакви условия и се наливат пари в школата, има някакви кадри. Проблемът е, че нито тактически, нито физически са на ниво за мъжкия футбол, като излязат на 17-18 години и губят 7-8 години, за да стигнат ниво А група. Какво да говорим за нещо средноевропейско.
То това е най-трагичното. Дори и малкото, които успяваме да пласираме в чужбина, ги учат на А и Б във футбола, толкова са зле тактически. Да не говорим, че трябва да прекарат по година във фитнеса само. Като направим сравнение как изглеждаше Донарума, или как изглежда Хааланд на по 17-18 и как нашите.........че те са като джуджета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rane написа:Със сигурност при добър сезон за шампионат и/или купа посещаемостта ще се вдигне, но повярвай, транспорта, особено когато срещата е късно вечер е от огромно значение. Чакал съм такси близо час, за да се прибера. А ако има метро в близост до стадиона, най-късно за 40 мин. ще съм си у нас!alexdb написа:rane написа:Е как ще се получи 1 млн. тогава само за един отбор, ако отборите от първата шестица взимат 60% от 5,9 млн.? Не излизат сметките нещо...alexdb написа:rane написа:На мен ми се върти доста по-малка сума в главата (ок. 400 000)alexdb написа:
Ми те и нещо такова получават. По спомен без да ровя мисля, че за миналата година беше малко над 1 млн., но тогава и общата сума за права беше с 1 млн. по-малко.
Не е 400 хил. Принципът на разпределението е лятото по 40% на калпак, зимата по 20% на калпак, а след края на първенството останалите 40% се разпределят на база класирането, като отборите от първата шестица прибират над 60% от тези пари. Така че някъде към 1 млн. бяхме. Малко повече, малко по-малко все тая. Първенството ни е евтино просто.
Не помня стъпките. Последните 40% се разпределят на база класирането, като първите три взимат доста повече от следващите в шестицата, а тези извън шестицата взимат символични суми. Както и да е след дни ще излезе отчета за миналата година и ще се види точно колко е сумата.
Но не това е от значение. Стадионът не е празен заради телевизионните излъчвания и заради транспорта.
И може да се напълни след един силен сезон и добро представяне в ЕКТ. Иначе посещаемостта ще продължи да пада.
Върна ме в миналото. Какви таксита? Когато навремето ходихме на мачове с приятели след мача млатехме по 15-20 километра с по няколко взаимни изпращания с добро настроение и много бира под въздействие на емоциите. На никой не му се прибираше. Тогава всеки мач беше празник. Седмица в уговорки и планове, после се тръгваше по график през всеки докато се съберем да пием по бира за настроение, после стадиона, а след това пак по някоя бира. И не, че футболът ни тогава е бил чак пък толкова по-качествен, ама я имаше магията

И аз съм се прибирал пеша, ама сега одъртях.alexdb написа:rane написа:Със сигурност при добър сезон за шампионат и/или купа посещаемостта ще се вдигне, но повярвай, транспорта, особено когато срещата е късно вечер е от огромно значение. Чакал съм такси близо час, за да се прибера. А ако има метро в близост до стадиона, най-късно за 40 мин. ще съм си у нас!alexdb написа:rane написа:Е как ще се получи 1 млн. тогава само за един отбор, ако отборите от първата шестица взимат 60% от 5,9 млн.? Не излизат сметките нещо...alexdb написа:rane написа:На мен ми се върти доста по-малка сума в главата (ок. 400 000)
Не е 400 хил. Принципът на разпределението е лятото по 40% на калпак, зимата по 20% на калпак, а след края на първенството останалите 40% се разпределят на база класирането, като отборите от първата шестица прибират над 60% от тези пари. Така че някъде към 1 млн. бяхме. Малко повече, малко по-малко все тая. Първенството ни е евтино просто.
Не помня стъпките. Последните 40% се разпределят на база класирането, като първите три взимат доста повече от следващите в шестицата, а тези извън шестицата взимат символични суми. Както и да е след дни ще излезе отчета за миналата година и ще се види точно колко е сумата.
Но не това е от значение. Стадионът не е празен заради телевизионните излъчвания и заради транспорта.
И може да се напълни след един силен сезон и добро представяне в ЕКТ. Иначе посещаемостта ще продължи да пада.
Върна ме в миналото. Какви таксита? Когато навремето ходихме на мачове с приятели след мача млатехме по 15-20 километра с по няколко взаимни изпращания с добро настроение и много бира под въздействие на емоциите. На никой не му се прибираше. Тогава всеки мач беше празник. Седмица в уговорки и планове, после се тръгваше по график през всеки докато се съберем да пием по бира за настроение, после стадиона, а след това пак по някоя бира. И не, че футболът ни тогава е бил чак пък толкова по-качествен, ама я имаше магията
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Ми не е вярно. Фидановци или каквито и да са, играят в най-горното ниво на българския футбол, блу. Не са се отказали от футбола или да ритат за здраве в долните групи. Това с татковците е чума, която не може да бъде избегната.
Фиданин - Ботев Вр
Мунин - Банско
Хубчев - Етър
Садула - Витоша
Мисяк - Янтра
Генев - без отбор
Ас.Георгиев - без отбор
и т.н.
Най-горно ниво, ама друг път.
В други отбори нема, убеден си? Мисяк стигнал до Габрово?
Пък един вкара на Порто, зна'ш ли? Че и на Спортинг.
Във "висшия ешалон"(Л-ц, Локо Пд, Тире) няма нито един "кадър". В Левски ги знаем. Оттам нататък няма да правя каталог на всеки Сульо и Пульо, дето е джиткал в ДЮШ на ПФК Левски, а сега търчи по разни ливадки и моравки... Който има нервии време - да заповяда... Или много държиш да знаеш къде разхождат фанелката разни Табаковци, Цачевци, Кировци, Матерацита... Или супермегазвездата Жак Коен, дето се разходи до Лондон...
Впрочем, Г.Шейтанов също се помисли за голямата работа и къде е сега??? Стивън Петков знаеш ли къде джитка? Ама и той голям го вадеше...
Супермегазвездата Т.Чаворски - Хебър
Както казах - пълен талаш! Това "произвежда" нашата школа!
Аз му разправям вкарал гол на Порто, он си знае своето. Ех, блу, блу...
Сега, тая кретения глобалната като стегне шапката на клубовете, ще видим.
Истината е, че в "Левски" се работи по един крайно неустойчив модел години наред и няма да се промени.
Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Тактическата грамотност може да се компенсира с годините. И с излизане в чужбина. Примери - дедо Боре,Ванката Цветков, Топузаков, Иванков, Йовов. Помните ли Иванков в началото? От другите отбори се сещам на прима виста за Георги Илиев, който не е израсъл в школата на Байерн. И разбира се постоянство - всичките изброени държаха едно добро ниво постоянно.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Тактическата грамотност може да се компенсира с годините. И с излизане в чужбина. Примери - дедо Боре,Ванката Цветков, Топузаков, Иванков, Йовов. Помните ли Иванков в началото? От другите отбори се сещам на прима виста за Георги Илиев, който не е израсъл в школата на Байерн. И разбира се постоянство - всичките изброени държаха едно добро ниво постоянно.
Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Сериозно???
Челси:
Нкетиа - Арсенал
Рийс Джеймс - Челси
Хъдсън Одой - Челси
Мейсън Маунт - Челси
Лофтъс Чийк - Челси
Тами Абрахам - Челси
Арсенал:
Уилок - Арсенал
Рейс Нелсон - Арсенал
Мейтланд Найлс - Арсенал
Алекс Ийоби - Евертън
Джак Уилшиър - Уест Хям
Байерн:
Матс Хумелс - Борусия Д
Емре Джан - Борусия Д
Шопф - Шалке 04
Гаудино - Йънг Бойс
Бадщубер - Щутгарт
И още мнооого други.
Академиите на Челси и Арсенал не само "произвеждат" футболисти, ами и захранват мъжките отбори.
Тактическата грамотност може да се компенсира с годините.
Провери на колко години са изброените играчи на Арсенал и Челси и после пак ела да разтягаш лукуми за "тактическата грамотност".
Ти просто се самоуби. Спри да пишеш за футбол! Честно!
metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Ми не е вярно. Фидановци или каквито и да са, играят в най-горното ниво на българския футбол, блу. Не са се отказали от футбола или да ритат за здраве в долните групи. Това с татковците е чума, която не може да бъде избегната.
Фиданин - Ботев Вр
Мунин - Банско
Хубчев - Етър
Садула - Витоша
Мисяк - Янтра
Генев - без отбор
Ас.Георгиев - без отбор
и т.н.
Най-горно ниво, ама друг път.
В други отбори нема, убеден си? Мисяк стигнал до Габрово?
Пък един вкара на Порто, зна'ш ли? Че и на Спортинг.
Във "висшия ешалон"(Л-ц, Локо Пд, Тире) няма нито един "кадър". В Левски ги знаем. Оттам нататък няма да правя каталог на всеки Сульо и Пульо, дето е джиткал в ДЮШ на ПФК Левски, а сега търчи по разни ливадки и моравки... Който има нервии време - да заповяда... Или много държиш да знаеш къде разхождат фанелката разни Табаковци, Цачевци, Кировци, Матерацита... Или супермегазвездата Жак Коен, дето се разходи до Лондон...
Впрочем, Г.Шейтанов също се помисли за голямата работа и къде е сега??? Стивън Петков знаеш ли къде джитка? Ама и той голям го вадеше...
Супермегазвездата Т.Чаворски - Хебър
Както казах - пълен талаш! Това "произвежда" нашата школа!
Аз му разправям вкарал гол на Порто, он си знае своето. Ех, блу, блу...
Сега, тая кретения глобалната като стегне шапката на клубовете, ще видим.
Истината е, че в "Левски" се работи по един крайно неустойчив модел години наред и няма да се промени.
Че какво му имаше на дедо Боре преди да излезе?
Изпуснахме Камбура. 

- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:metodito написа:Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Тактическата грамотност може да се компенсира с годините. И с излизане в чужбина. Примери - дедо Боре,Ванката Цветков, Топузаков, Иванков, Йовов. Помните ли Иванков в началото? От другите отбори се сещам на прима виста за Георги Илиев, който не е израсъл в школата на Байерн. И разбира се постоянство - всичките изброени държаха едно добро ниво постоянно.Изброй ми от първа ръка пет юноши на Байерн Мюнхен, които играят в Топ отбори в момента, пет юноши на Арсенал или такива на Челси. Едва ли ще успееш. И? Бахти неграмотните школи.
Сериозно???
Челси:
Нкетиа - Арсенал
Рийс Джеймс - Челси
Хъдсън Одой - Челси
Мейсън Маунт - Челси
Лофтъс Чийк - Челси
Тами Абрахам - Челси
Арсенал:
Уилок - Арсенал
Рейс Нелсон - Арсенал
Мейтланд Найлс - Арсенал
Алекс Ийоби - Евертън
Джак Уилшиър - Уест Хям
Байерн:
Матс Хумелс - Борусия Д
Емре Джан - Борусия Д
Шопф - Шалке 04
Гаудино - Йънг Бойс
Бадщубер - Щутгарт
И още мнооого други.
Академиите на Челси и Арсенал не само "произвеждат" футболисти, ами и захранват мъжките отбори.Тактическата грамотност може да се компенсира с годините.
Провери на колко години са изброените играчи на Арсенал и Челси и после пак ела да разтягаш лукуми за "тактическата грамотност".
Ти просто се самоуби. Спри да пишеш за футбол! Честно!
Ама ти изброи само световноизвестни величия, брат. Уилок, Найлс, Ийоби, Шолф. Байерн нямат наложен футболист от школата си от Алаба насам.
Да, да, Арсенал са супер пример.