Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 07:34

blue avalanche написа:Тъй като все по-усилено се говори за "оптимизиране"(разбирай орязване) на бюджета, мисля, че е резонно да задам няколко въпроса, свързани с ДЮШ. Понеже там се наливат немалко пари...
И така. Кога, за последно, нашата ДЮШ изкара за мъжкия отбор:
1. Читав център-нападател?
2. Читав десен защитник?
3. Читав ляв защитник?
4. Читав централен защитник?
5. Читав плеймейкър?
И като отговорим на тези въпроси - има ли смисъл от тази школа?

А аз да питам: пускат ли се?
Относно плеймейкър. В момента играем без класически офанзивен халф. Това е виждането на треньора, така се играе. Тук постоянно чета за това момче Начев. Еми да го пуснат.
Бековете са ни от школата.
Найденов съм го виждал ВЕДНЪЖ да играе на позицията си - дефанзивен халф. Абе да ви питам, това дефанзивен халф да се слага за бек някаква световна тенденция ли е? ДХ по принцип не е ли по-бавничък, обикновено?
Централен защитник? Предпочита се Каргас и португалеца.
Мартин Петков при младежите не играе ли в центъра на атаката? Или е на позицията на Стас?
От тези, които си изброил, мисля, че център-нападател не може да изкараме. Плеймейкър... не знам. За тази позиция си трябва опитен футболист.

––––––––––––––––––––––––––
Някой знае ли какво се случва със Здравко? Контузен ли е?
–––––––––––––––––––––––––
Вчера зяпах Славия Прага - Пилзен. Имаше трима чужденци на терена. Почти всички футболисти на терена приличаха на някакви атлети. Скорост, комбинации, движение без топка, удари от място и без подготовка.
При нас не само българите, ми и чужденците ни изглеждат като нефутболисти. Само като погледнеш Мажурек, Насиру, Каргас. Божке... На вчерашния мач на чехите, единствено Робърта би имал място. И може би, Паулиньо. Между другото и от Лудогорец не виждам кой би се класирал в някой измежду Виктория и Славия.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 09:47

boabbb написа:
blue avalanche написа:Тъй като все по-усилено се говори за "оптимизиране"(разбирай орязване) на бюджета, мисля, че е резонно да задам няколко въпроса, свързани с ДЮШ. Понеже там се наливат немалко пари...
2. Читав десен защитник?
3. Читав ляв защитник?
5. Читав плеймейкър?

Ами, що не ги пробват, бе :?: Аз съм сигурен, че няма как да покажеш за 15 минути в два безсмислени мача, че си читав ... Ето ви го Станислав Иванов - може да не е кой знае какво, ама е читав за нашите стандарти играч. Ако докараш някой мангал лятото с 10к евро заплата - гаранция ли ще е по-читав ? Аман е от цигани, във всичките ни водещи отбори :!: От чужденците имате точно трима, които са наистина класа и трудно могат да бъдат заменени с наши играчи - Холмар, Паулиньо и холандеца :!: Другото е талаш - такива български играчи има предостатъчно ...

Не говоря за български играчи. Бе! Въпросите са за кадри от ДЮШ. Бе! На конкретни позиции. Бе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 10:04

metodito написа:
2. Читав десен защитник?
3. Читав ляв защитник?
5. Читав плеймейкър?

Относно плеймейкър. В момента играем без класически офанзивен халф. Това е виждането на треньора, така се играе. Тук постоянно чета за това момче Начев. Еми да го пуснат.
Найденов съм го виждал ВЕДНЪЖ да играе на позицията си - дефанзивен халф. Абе да ви питам, това дефанзивен халф да се слага за бек някаква световна тенденция ли е? ДХ по принцип не е ли по-бавничък, обикновено?
Мартин Петков при младежите не играе ли в центъра на атаката? Или е на позицията на Стас?
От тези, които си изброил, мисля, че център-нападател не може да изкараме. Плеймейкър... не знам. За тази позиция си трябва опитен футболист.

Аз да питам: ти четеш ли написаното? Добре ли си с българския?
1.

Миланов излезе от школата преди 18(ОСЕМНАДЕСТ) години! И после кво прайм?
Горанов излезе от школата преди 10(ДЕСЕТ) години! И после?
2. Какво ми говориш за Найденов? Да съм питал за деф.халф? Да съм казал, че е десен защитник?
3.

Предпочитат се пред КОГО? Ама ТОЧНО...
Чета, че щели да връщат Асен Георгиев. Леле-малеееее...
Изображение
4.
В момента играем без класически офанзивен халф

В момента... А преди момента? Играем, щото няма!
Плеймейкър... не знам. За тази позиция си трябва опитен футболист.

Дрън-дрън-дрън... Г.Йорданов(Ламята) дойде при нас на 22г. Ти чувал ли си го изобщо?
Тасевски дойде при нас на 23г.
Егати "опитните" футболисти...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 10:17

blue avalanche написа:
metodito написа:
2. Читав десен защитник?
3. Читав ляв защитник?
5. Читав плеймейкър?

Аз да питам: ти четеш ли написаното? Добре ли си с българския?
1.

2. Какво ми говориш за Найденов? Да съм питал за деф.халф? Да съм казал, че е десен защитник?
3.

Предпочитат се пред КОГО? Ама ТОЧНО...
Чета, че щели да връщат Асен Георгиев. Леле-малеееее...
Изображение
4.
В момента играем без класически офанзивен халф

Плеймейкър... не знам. За тази позиция си трябва опитен футболист.

Дрън-дрън-дрън... Г.Йорданов(Ламята) дойде при нас на 22г. Ти чувал ли си го изобщо?
Тасевски дойде при нас на 23г.
Егати "опитните" футболисти...

Живко и Горанов ясно показва, че да, ИМА смисъл от школата ни.

Въпрос: От ДЮШ ли са излезли или не. Ама без: "ама, ама то" - да или не?
Така че да, пак повтарям - школата работи. И когато дойде треньор с топки и акъл, ще го видиш.

Имахме Давиде. Преди Давиде Бедоя. Преди него Дарко.
За да "мейква" "плея" това трябва да е опитен футболист. И след това да има реални минути със съотборниците си. Давиде се превърна в плеймейкър година някъде след идването си. Допреди това беше просто офанзивен халф. Дарко дошъл на 23. А на колко се превърна във фактор?
Защо в момента не бива налаган Мажурек, не знам. Неможач или не, играем без офанзивен халф.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 юни 2020 10:34

blue avalanche написа:
rane написа:но повярвай, транспорта, особено когато срещата е късно вечер е от огромно значение. Чакал съм такси близо час, за да се прибера. А ако има метро в близост до стадиона, най-късно за 40 мин. ще съм си у нас!

Ако мачът е по-рано - що бил рано? Хората нямало да сварят от работа да отидат на стадиона. Ако е по-късно - не можели да се приберат навреме... Последно?

Последно няма. Публиката на Левски , колкото и малко да е , е разнородна. Идва от цяла България (понякога не само) и не е все едно дали си софиянец на работа или си от ......Плевен и трябва да пътуваш още 2-3 часа след края на мача.
Не е случайно , че 90% от мачовете на Левски са в тъй наречения праймтайм и точно затова трябва да настояваме за повече пари. Царско село и Славия са днес (понеделник) просто защото се знае , че няма да съберат и 10% от гледаемостта на който и да е мач на Левски. Защо тогава Славия трябва да вземе колкото Левски ???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 10:49

metodito написа:Живко и Горанов ясно показва, че да, ИМА смисъл от школата ни.

Въпрос: От ДЮШ ли са излезли или не. Ама без: "ама, ама то" - да или не?
Така че да, пак повтарям - школата работи. И когато дойде треньор с топки и акъл, ще го видиш.

За да "мейква" "плея" това трябва да е опитен футболист. И след това да има реални минути със съотборниците си. Давиде се превърна в плеймейкър година някъде след идването си. Допреди това беше просто офанзивен халф. Дарко дошъл на 23. А на колко се превърна във фактор?
Защо в момента не бива налаган Мажурек, не знам. Неможач или не, играем без офанзивен халф.

Живко и Горанов ясно показва, че да, ИМА смисъл от школата ни.

Двама крайни защитници за 20г. осмислят съществуванието на ДЮШ в Левски??? Леле...
Изображение

Някой от тях да е от нашата школа? Пък аз да съм пропуснал?
Дарко дошъл на 23. А на колко се превърна във фактор?

В ПЪРВИЯ си сезон в Левски Тасевски има 32(ТРИДЕСЕТ И ДВА) мача. Като не знаеш, що дрънкаш? И, за твое сведение, Г.Йорданов на 17г. има 30(ТРИДЕСЕТ) мача за Локо Пд. Опитен дрън-дрън... Или го имаш таланта, или не.
Аз го питам за продукт на школата на Левски, той ми дрънка за Бедоя, Мариани, Мазурек и Тасевски...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 16:07

blue avalanche написа:В ПЪРВИЯ си сезон в Левски Тасевски има 32(ТРИДЕСЕТ И ДВА) мача. Като не знаеш, що дрънкаш? И, за твое сведение, Г.Йорданов на 17г. има 30(ТРИДЕСЕТ) мача за Локо Пд. Опитен дрън-дрън... Или го имаш таланта, или не.
Аз го питам за продукт на школата на Левски, той ми дрънка за Бедоя, Мариани, Мазурек и Тасевски...

Явно е, че се правиш. Аз те питам кога Тасевски се превърна във фактор за "Левски" ти ми говориш за мачове. Да. Ако ги нямаше тези мачове, нямаше да има тази роля.
Относно плеймейкър, какво да кажа: че няма да изкараме плеймейкър от школата, това ли? Добре, няма да изкараме. Тактически неграмотен продукт произвеждаме за съжаление и това е. Всички школи у нас създават тактически неграмотни футболисти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2020 17:06

metodito написа:
blue avalanche написа:В ПЪРВИЯ си сезон в Левски Тасевски има 32(ТРИДЕСЕТ И ДВА) мача. Като не знаеш, що дрънкаш? И, за твое сведение, Г.Йорданов на 17г. има 30(ТРИДЕСЕТ) мача за Локо Пд. Опитен дрън-дрън... Или го имаш таланта, или не.

Явно е, че се правиш. Аз те питам кога Тасевски се превърна във фактор за "Левски" ти ми говориш за мачове. Да. Ако ги нямаше тези мачове, нямаше да има тази роля.
Относно плеймейкър, какво да кажа: че няма да изкараме плеймейкър от школата, това ли? Добре, няма да изкараме. Тактически неграмотен продукт произвеждаме за съжаление и това е. Всички школи у нас създават тактически неграмотни футболисти.

Щом някой е изиграл 32 мача за сезона той "фактор" ли е или лукова глава?
Мен другите школи не ме интересуват. Мен ме интересува как школата на Левски си оправдава парите.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 08 юни 2020 17:18

Мрън мрън мрън.
Школата извади в последните години поне двама играчи, които в момента играят плеймейкъри или офанзивни полузащитници в други отбори - Краев и Вутов. Още един идва отдолу (освен ако не направим като Атлетико Мадрид и не си разпуснем школата, че да дадем на Реал Мадрид най-голямата им легенда).
Може много по-добре, вярно е (особено що се отнася до защитата). Но това зависи не само от школовката, а и от качествата и психиката на юношите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2020 17:40

Corwin написа:Мрън мрън мрън.
Школата извади в последните години поне двама играчи, които в момента играят плеймейкъри или офанзивни полузащитници в други отбори - Краев и Вутов. Още един идва отдолу (освен ако не направим като Атлетико Мадрид и не си разпуснем школата, че да дадем на Реал Мадрид най-голямата им легенда).
Може много по-добре, вярно е (особено що се отнася до защитата). Но това зависи не само от школовката, а и от качествата и психиката на юношите.

Ама при нас играха крила. :lol:
Психиката - точно. Забеляза ли какво стана със Стаси, когато медиите го вдигнаха? Допреди това имаше самочувствие на терена, сега му остана такова само извън терена май. Дано Наско му начока канчето, защото в хлапето има хляб, убеден съм.

Върни се в “Левски”