25 кръг/Витоша-ЦСКА/ 06.06.2020 / 21:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 25 кръг/Витоша-ЦСКА/ 06.06.2020 / 21:00 ч.
Крушчич за малко да получи печата на уволнението си още днес, но Евандро го спаси. Аз обаче друго не мога да разбера - защо все още плащаме заплати на хора като Джеси, Юрич и Соу, а изритахме футболисти като Албентоса и Анита по същата причина.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- rasputin_nk
- Контакти:
Шампионска победа
Честно казано не съм очаквал нящо по-различно като игра, но трябваше да решим мача още през първото полувреме и да пестим сили за купата, която е нещо постижимо в момента.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Кери най- добрия за мен в мача. Крушевич направи добри смени
- redhooligan
- Контакти:
j0rka7aa написа:Крушчич за малко да получи печата на уволнението си още днес, но Евандро го спаси. Аз обаче друго не мога да разбера - защо все още плащаме заплати на хора като Джеси, Юрич и Соу, а изритахме футболисти като Албентоса и Анита по същата причина.
За Юрич и Джеси не знам, но СоУ го пазят за да има кой да ходи по студентски при софиянките :D
Все някой трябва да замества Божинката!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Честита победа!
Чудесно е, че 3те месеца пауза изобщо не са се отразили на Алито. Все в същата невероятна форма е.
Чудесно е, че 3те месеца пауза изобщо не са се отразили на Алито. Все в същата невероятна форма е.
-
Serafim
- Контакти:
CSKA_99 написа:За тези 3 месеца можеше преспокойно да се направи правилна физическа подготовка и дори да опитаме нещо ново в играта (Например 3-5-2). Вместо това наблюдавама същото еднообразие и никаква креативност във фаза атака. Разчитаме на някой каранбол, на удар от разстояние или нещо подобно, което да добута топката в противниковата врата. Не бих казал, че се пестят, по-скоро толкова си могат футболистите (или треньорът)
И после що Лудогорец да шампиони. Не че не ги подпират превантивно, ама като им видиш играта, какво разбирателство има на терена между играчите и как комбинират, а после седнеш да гледаш мач на Левски или вашите... Еми мъка, трудно, бой по топлата.юю
Честита победа!
Евандро най-после се отпуши, а баче Али пази маната за купата, не го съдете строго!
Евандро най-после се отпуши, а баче Али пази маната за купата, не го съдете строго!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Най-хубавото от целия мач беше,че не почупиха никой.Тигрите бая се бяха наточили и направиха двойно повече фалове и то доста груби. Както и да е мрежата е суха. 
Отборът от Бистрица игра изключително надъхано и самоотвержено, затрудни в максимална степен нашите.
Според мен Алито демонстрира несериозно отношение към играта, което обяснява слабата му форма. Ръководството се опитва да вземе нек'ви кинти за него и постоянно го поставя сред титулярите. Проблемът е, че при тази слаба форма Алито не може да впечатли с нищо позитивно евентуалните съгледвачи. Затова му е нужна пейка докато се опомни и започне да се старае. На всичкото отгоре отборът като цяло губи, защото на практика започва мачовете с един играч по-малко.
Според мен Алито демонстрира несериозно отношение към играта, което обяснява слабата му форма. Ръководството се опитва да вземе нек'ви кинти за него и постоянно го поставя сред титулярите. Проблемът е, че при тази слаба форма Алито не може да впечатли с нищо позитивно евентуалните съгледвачи. Затова му е нужна пейка докато се опомни и започне да се старае. На всичкото отгоре отборът като цяло губи, защото на практика започва мачовете с един играч по-малко.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!