Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 06 юни 2020 13:09

Kotooshu написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=joWAY2dmxKU[/youtube]

Батков си е от старата школа. :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 юни 2020 16:37

LoveAndPeace написа:
rane написа:
alexdb написа:
Виж, понеже предния път не ме разбра обяснявам по-просто. Когато има един театър и в него има актьори авторските или по-точно сродните права принадлежат на театъра, а не на актьорите. Само той може да се разпорежда с тях. Актьорите може и да не ги устройва заплатата която са им отредили и тогава опцията им е просто да напуснат. Няма опция за някой актьор от трупата като не му харесва заплатата да каже аз ще си заделя ей тая част от залата и ще си продавам самосиндикално билетите на моите фенове, щот съм най-готин и те пълнят залата заради мен и каквото си спечеля си е мое. Такъв вариант просто няма.

Много неудачен пример. В театъра актьорът просто си тръгва и си намира работа в друг театър и публиката, която го харесва ще се премести да гледа актьора на новото място. Чисто и просто старият театър ще изгуби публика, а новия ще спечели, заради преместването на актьора. Да не говорим, че актьорът може да седне да преговаря с ръководството и последното да реши да му увеличи заплатата/парите, ако сметне, че е имат интерес от това.
Много би ми се искало да е възможно подобно нещо и във футбола и Левски някак да можеше да се премести, но уви към момента не става. Преди много години е имало 2 софийски лиги, или както там са се наричали, като Левски заедно с ФК-13, ОФК Слава, Жаботински и Победа са се отделили и са играели в едната. Тогава разбира се спорът е бил заради пристрастно съдийство, а не за ТВ права, но е факт, че подобно нещо е станало и е било възможно.
Не виждам обаче какво пречи на ръководството на Левски да си предяви исканията за ТВ права, така че да се разпределят спрямо зрителския интерес и масата от привърженици, която имат клубовете? Замисли се, дали е справедливо клубове с 3-4 цифрена бройка привърженици, които се интересуват от отбора си да получават почти същите пари, като Левски?

Нищо не пречи на ръководството на Левски , освен техният подпис под настоящият договор за този и следващия сезон. А след това най-логичното нещо би било да седнат с Гришата и да се разберат за обща позиция. Разбира се , пе*ерастко ще е това извиване на ръцете спрямо по-малките отбори и ще има голямо мрънкане , но ръководството на Левски и феновете му не трябва да забравяме ОБЩАТА декларация на всички клубове когато имаше някаква вероятност Газпром да идва на Герена.

Доколкото си спомням имаше още една декларация , когато дойде Черепа :?
Има конфликт на интереси на Дормуса с ТВ правата , което е наш плюс . Пълно безумие е да се плашат еднакви пари на бутилкови отборчета - тире,число,тигри,село,Лудогорец с 20 фена и Славия .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2020 16:48

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=joWAY2dmxKU[/youtube]

Ауе тоя точно над Наско, "Нойзи" ли е ? :roll: :?
Ако е той, вече е ясно що паднахме ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 юни 2020 16:50

Какво имаш против Нойзи :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 юни 2020 16:50

THE G.A.M.E написа:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=joWAY2dmxKU[/youtube]

Ауе тоя точно над Наско, "Нойзи" ли е ? :roll: :?
Ако е той, вече е ясно що паднахме ... :lol:

Да, Нойзи е :lol: :mrgreen: Аз нямам проблем. Като е в студиото на Диема и Челси все падат :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2020 16:53

modor написа:Какво имаш против Нойзи :roll:
Карък е, освен левскар е и челсар и както вика Тонката, викнат ли го да анализира Челси, край, победа не чакам. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2020 16:53

MuFc1878 написа:Да, Нойзи е :lol: :mrgreen: Аз нямам проблем. Като е в студиото на Диема и Челси все падат
Каръка си е карък. :lol: :cry:
Дарвин е в грешка !

Image Image

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 юни 2020 16:56

LoveAndPeace написа:
rane написа:
alexdb написа:
Виж, понеже предния път не ме разбра обяснявам по-просто. Когато има един театър и в него има актьори авторските или по-точно сродните права принадлежат на театъра, а не на актьорите. Само той може да се разпорежда с тях. Актьорите може и да не ги устройва заплатата която са им отредили и тогава опцията им е просто да напуснат. Няма опция за някой актьор от трупата като не му харесва заплатата да каже аз ще си заделя ей тая част от залата и ще си продавам самосиндикално билетите на моите фенове, щот съм най-готин и те пълнят залата заради мен и каквото си спечеля си е мое. Такъв вариант просто няма.

Много неудачен пример. В театъра актьорът просто си тръгва и си намира работа в друг театър и публиката, която го харесва ще се премести да гледа актьора на новото място. Чисто и просто старият театър ще изгуби публика, а новия ще спечели, заради преместването на актьора. Да не говорим, че актьорът може да седне да преговаря с ръководството и последното да реши да му увеличи заплатата/парите, ако сметне, че е имат интерес от това.
Много би ми се искало да е възможно подобно нещо и във футбола и Левски някак да можеше да се премести, но уви към момента не става. Преди много години е имало 2 софийски лиги, или както там са се наричали, като Левски заедно с ФК-13, ОФК Слава, Жаботински и Победа са се отделили и са играели в едната. Тогава разбира се спорът е бил заради пристрастно съдийство, а не за ТВ права, но е факт, че подобно нещо е станало и е било възможно.
Не виждам обаче какво пречи на ръководството на Левски да си предяви исканията за ТВ права, така че да се разпределят спрямо зрителския интерес и масата от привърженици, която имат клубовете? Замисли се, дали е справедливо клубове с 3-4 цифрена бройка привърженици, които се интересуват от отбора си да получават почти същите пари, като Левски?

Нищо не пречи на ръководството на Левски , освен техният подпис под настоящият договор за този и следващия сезон. А след това най-логичното нещо би било да седнат с Гришата и да се разберат за обща позиция. Разбира се , пе*ерастко ще е това извиване на ръцете спрямо по-малките отбори и ще има голямо мрънкане , но ръководството на Левски и феновете му не трябва да забравяме ОБЩАТА декларация на всички клубове когато имаше някаква вероятност Газпром да идва на Герена.
Именно! Никога не трябва да се забравя тази обща декларация тогава. Хубавото е, че половината от онези клубове фалираха, а един си смени името и местожителството. Съдбата си знае работата!
Левски, като клуба с най-много привърженици трябва да си отстоява правата и да цени себе си и публиката си. А това, че някакви мижави отборчета, дето не се знае докога ще съществуват, щели да мрънкат - това изобщо няма значение. След онази декларация за Газпром по абсолютно никакъв начин не ми пука, кой и колко щял да мрънка, а още по-малко пък на клуба би трябвало да му пука :!:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 юни 2020 18:36

Пичове, някой по-назад в темата някой много правилно изясни, че телевизионните права се държат от ПФЛ/БФС и ние, като участник в състезанията администрирани от този орган, играем по техните правила. Ако не ни е кеф - просто не участваме в първенство и купа, но вариант да се отцепим и да си правим каквото ни се нрави, няма. Впрочем, има, но едва ли други клубове освен правоприемника на Литекс, ще се съгласят на такава промяна.
Веднага си представям каква ще е реакцията на оня с големия търбух - Уаааа, пак помагат само на тия с много публика! Уааа, ние по-малките не сме ли живи! Уааа, сега как ще оцелеем!
Може е би е по-логично и реалистично да се помисли за някаква статистика и преразпределение на парите спрямо гледаемостта. Примерно колко човека са гледали Дунав - Арда, Ботев Пд. - Локо Пд.; Левски - Арда; Локо Пд.-Дунав и т.н. И накрая на сезона, ще се види, че средно 10 000 хиляди човека са гледали Арда, средно 100 000 са гледали Локо Пд. и средно 1 000 000 са гледали Левски и на база на тази извадка се случва преразпределението. Разбира се, сметките ми са съвсем произволни, просто за подкрепа на примера.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2020 19:53

Мето , ако имаш приятели или познати от Благоевград , ги питай Пипо Костов два месеца пред кое кафе е люпил семки по цял ден ... вместо да си подържа формата .
Неговото няма нищо общо с професионализъм .

Да, да, добре, утре. Не ви ли писва понякога, хора?

Върни се в “Левски”