Аз за туй в момента съм го пуснал без звук,само го гледамDeyanFCK написа:Коментаторът на срещата с чиста съвест може да се запише на три курса: по български език, по немски език и ускорен курс по история на германския футбол. Скоро не се бях смял толкова. Защо всеки удар към вратите е "изстрел" и какво точно представлява "изстрелът с глава"? Чуйте само как звучи! "Изстрел с глава"
DFB BUNDESLIGA 09/10
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: DFB BUNDESLIGA 09/10
Айдееее,2-1 за Вердер 

- modor
- Контакти:
_RoKi_ написа:Айдееее,2-1 за Вердер
Опаааа точен резултат

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Бижутера
- Контакти:
DeyanFCK написа:Коментаторът на срещата с чиста съвест може да се запише на три курса: по български език, по немски език и ускорен курс по история на германския футбол. Скоро не се бях смял толкова. Защо всеки удар към вратите е "изстрел" и какво точно представлява "изстрелът с глава"? Чуйте само как звучи! "Изстрел с глава"

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Важното е,че след 7 мача без победа това най-накрая се случи 

- unist_gp
- Контакти:
Бижутера написа:DeyanFCK написа:Коментаторът на срещата с чиста съвест може да се запише на три курса: по български език, по немски език и ускорен курс по история на германския футбол. Скоро не се бях смял толкова. Защо всеки удар към вратите е "изстрел" и какво точно представлява "изстрелът с глава"? Чуйте само как звучи! "Изстрел с глава"
![]()
![]()
удар с глава, изстрел с крак...аз така разбирам нещата
аз също бях тероризиран от българския коментар на мача, от време на време не издържах и пусках да слушам голлинията. за съжление в поледните минути на мача чух силното мнение на некадърния коментатир за бъдещето на дортмунд и сериите победи/загуби на отборите в бундеслигата. това беше върхът!

Днес се получиха няколко много интересни резултата
Въпреки,че водеха с 1-2,Хамбургер не успяха да издържат на натиска на Кьолн и направиха само 3-3...Истниски голов трилър :geek
Отбора на Хофе очаквано победи Хановер.
Шалке отново допуснаха да изгубят точки,като не направиха нищо съществено и завършиха 0-0.
Изненадата за мен се получи тук...Байер за първи път от доста време загуби ценни точки,завършвайки 1-1 като гости на Бохум и така направиха един скромен подарък на Байерн
Волфсбург-Байерн се превърна в предрешен мач,след като гостите си решиха мача още до почивката,водейки с 0-2...През втората част се появи Рибери,а двата отбора си вкараха по още 1 гол
В последния мач за днес,Щутгарт измъкна трудна победа срещу Нюрнберг и така взе ценни 3 точки

Въпреки,че водеха с 1-2,Хамбургер не успяха да издържат на натиска на Кьолн и направиха само 3-3...Истниски голов трилър :geek
Отбора на Хофе очаквано победи Хановер.
Шалке отново допуснаха да изгубят точки,като не направиха нищо съществено и завършиха 0-0.
Изненадата за мен се получи тук...Байер за първи път от доста време загуби ценни точки,завършвайки 1-1 като гости на Бохум и така направиха един скромен подарък на Байерн

Волфсбург-Байерн се превърна в предрешен мач,след като гостите си решиха мача още до почивката,водейки с 0-2...През втората част се появи Рибери,а двата отбора си вкараха по още 1 гол

В последния мач за днес,Щутгарт измъкна трудна победа срещу Нюрнберг и така взе ценни 3 точки

- unist_gp
- Контакти:
важното е утре Дортмунд да бие и да посъкратим разликата в точките до Жалке и Вицекузен 

- Бижутера
- Контакти:
unist_gp написа:важното е утре Дортмунд да бие и да посъкратим разликата в точките до Жалке и Вицекузен
кво ше кажеш за днешните изпълнения на Карлос Едуардо и нечуваните и нечовешки пропуски на Ведад Ибишевич?

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- unist_gp
- Контакти:
Льов да не се подиграва с 6 млн. Германци
така Франц Бекенбауер коментира условията на селекционера на Германия, за да подпише нов договор. Късно в четвъртък вечерта президентът на ГФС Цванцигер отказа да продължи контракта, който изтича през лятото. Йоги Льов и мениджърът на националните отбори Бирхоф поискаха една годишна заплата бонус при подписването. Бирхоф настоява и за право на вето за следващия треньор.
"Беше правилно да не се приемат тези условия - отсече пред "Билд" Кайзера. - Футболният съюз не може да се откаже от важни права. Той представлява не само националния отбор, а и 6 млн. немци, негови членове. Никой не е незаменим. Дори Льов."
така Франц Бекенбауер коментира условията на селекционера на Германия, за да подпише нов договор. Късно в четвъртък вечерта президентът на ГФС Цванцигер отказа да продължи контракта, който изтича през лятото. Йоги Льов и мениджърът на националните отбори Бирхоф поискаха една годишна заплата бонус при подписването. Бирхоф настоява и за право на вето за следващия треньор.
"Беше правилно да не се приемат тези условия - отсече пред "Билд" Кайзера. - Футболният съюз не може да се откаже от важни права. Той представлява не само националния отбор, а и 6 млн. немци, негови членове. Никой не е незаменим. Дори Льов."