Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

yagarr

Re: Без цензура!

Мнениеот yagarr » 02 юни 2020 15:52

damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:Дали ще се сетят при фалит да ползват отритнатия Левски на Кучето, който е оригиналният соц клуб :?:

Сега остава да кажеш, че Левски е създаден от Димитър Благоев, щото Левски е само ЕДИН и е създаден много преди социализма, за разлика от вас, които нямате даже и оригинал, понеже сте едно нескопосано копие на ЦСКА Москва.

По документи сте към четири :oops:

Левски е Един, а вие сте два и се карате кой е истнския.

Грешка, ЦСКА е един заради приемствеността от активите ;) Ментето от обеля ползва незаконно името и емблемата в момента тоест втори ЦСКА няма :idea: Дори и да не успеем да ги осъдим за да не използват името и емблемата това ще е заради хунтата..Историята на ЦСКА си е при нас а при тях историята ще започва от 2016 :P

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 02 юни 2020 16:34

Red_Neck написа:
Blue_Blood84 написа:Това с капарираните купи и титли и сини директиви как не ви излезна от главата и как така поне за една не познахте през тия всички години. Как все купата е запазена за нас, а пък удряме греда в 90-тата минута и после падаме с дузпи.......

ПРОКОБА, баце ;) :mrgreen: :mrgreen:
.... па и вие сте такива Евроидиоти, че и уреден мач не може да вземете ;)
Все ще се намери един Везалов да развали купонЯ :)

А, пък викаш вие сте по-малки?
Ботев от миналата КБ сигурно още го сънувате :lol:

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 02 юни 2020 16:45

yagarr написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:Дали ще се сетят при фалит да ползват отритнатия Левски на Кучето, който е оригиналният соц клуб :?:

Сега остава да кажеш, че Левски е създаден от Димитър Благоев, щото Левски е само ЕДИН и е създаден много преди социализма, за разлика от вас, които нямате даже и оригинал, понеже сте едно нескопосано копие на ЦСКА Москва.

Грешка, ЦСКА е един заради приемствеността от активите ;) Ментето от обеля ползва незаконно името и емблемата в момента тоест втори ЦСКА няма :idea: Дори и да не успеем да ги осъдим за да не използват името и емблемата това ще е заради хунтата..Историята на ЦСКА си е при нас а при тях историята ще започва от 2016 :P

Няма приемственост на активи без приемственост на пасиви.
Всичко друго е мокър сън в люлякови нощи... :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 юни 2020 16:57

Цитат от Джуджето :
- За ЦСКА трябва да се говори или добро, или нищо

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI[/youtube]

Спомени от 2009-а, когато Литекс не беше ЦСКА:
- Където Л, там и другото Л. Тъй, че Литекс, ЛЕВСКИ...
- Като малък бях от Петър Жеков, след това ботевист, а сега съм оранжев целият
- Никога няма да напусна Литекс
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юни 2020 17:12

P_Panov написа:
yagarr написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:

Няма приемственост на активи без приемственост на пасиви.
Всичко друго е мокър сън в люлякови нощи... :lol:

Тия мантри може да ги забравите спокойно. Спечеления търг не беше само за активите, а в първоначалната цена влизаха и дълговете към кредиторите, или според твоя речник, пасивите. Сумата, с която беше спечелен търгът, беше разпределена между признатите от синдиката и съда кредитори, чиито искания бяха задоволени с над 30%, което е безпрецедентен случай в световната практика на фалити на фирми. А и честно казано едва ли някой от нас се интересува от полюциите на болните сини мозАци.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юни 2020 17:14

Kotooshu написа:Цитат от Джуджето :

Не знам от кой отбор си и не знам дали знаеш,но Гришата беше някъв спонсор на някой от динамовските отбори.Баскетбол ли беше,волейбол ли,не знам.Колегите тук могат да ти доразяснят,които следят споменатите отбори.За тва е казал,че е малко Динамо.Може би от там си се зачудил .То аз ако дам пари в тая посока сигурно и аз ще говоря така .Парите са си пари :!: :idea: Но Ганчев освен,че си е оранжев,което не е нещо лошо,бая пари изръси в Ловеч,всеки знае че си е цесекар.Даже когато Али Баба беше в ЦСКА,Ганчев искаше да вземе отбора от него,но първия не му го даде.После пробва с Титан и т.н. Тва не е поведение на човек,който не е цесекар по принцип.А и аз лично го знам това,защото познавам хора,които са близки(някои от тях не толкова,а само от бизнес гледна точка,но това е друга тема) до обкръжението му.
В крайна сметка от третия опит успя да вземе ЦСКА и да дойде на ''Армията''.
Последна промяна от delqnski47 на 02 юни 2020 17:21, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2020 17:20

Абе, сега на първото дерби кат седнат един до друг в ложата Насо Раев и ГГ, да няма събличане на полувремето? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юни 2020 17:21

Red_Neck написа:Абе, сега на първото дерби кат седнат един до друг в ложата Насо Раев и ГГ, да няма събличане на полувремето? :)

Изображение
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 02 юни 2020 17:35

Като гледам какво правят в числото май тия от тирето скоро ще хванат пътя към Етрополе.И ще има ново припознаванеее...
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 юни 2020 17:42

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:Цитат от Джуджето :

Не знам от кой отбор си и не знам дали знаеш,но Гришата беше някъв спонсор на някой от динамовските отбори.Баскетбол ли беше,волейбол ли,не знам.Колегите тук могат да ти доразяснят,които следят споменатите отбори.За тва е казал,че е малко Динамо.Може би от там си се зачудил .То аз ако дам пари в тая посока сигурно и аз ще говоря така .Парите са си пари :!: :idea: Но Ганчев освен,че си е оранжев,което не е нещо лошо,бая пари изръси в Ловеч,всеки знае че си е цесекар.Даже когато Али Баба беше в ЦСКА,Ганчев искаше да вземе отбора от него,но първия не му го даде.После пробва с Титан и т.н. Тва не е поведение на човек,който не е цесекар по принцип.А и аз лично го знам това,защото познавам хора,които са близки(някои от тях не толкова,а само от бизнес гледна точка,но това е друга тема) до обкръжението му.
В крайна сметка от третия опит успя да вземе ЦСКА и да дойде на ''Армията''.

Спри тази дрога, момче !

Гответе се скоро за ново припознаване , оранжеви джендъри ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”