Литекс при ЦСКА
А ся де!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:delqnski47 написа:Искам Бойко "насилствено" да ми даде обществена поръчка да проектирам следващия мол
Както "насилствено" ви създадоха чрез припознаване на друг отбор през 1948 г или както "насилствено" ви доведоха Литекс от Ловеч. Вие не искахте, заключвахте вратите на армията, дърпахте се за емблемата, плюхте по ГГ, а те ви натресоха Литекс и сега не ходите на стадиона защото не го припознавате?![]()
![]()
damyanov1963 написа:Септември при ЦДНВ![]()
Литекс при ЦСКА![]()
А ся де!!!
favaca8888 написа:Я тема без цензура!![]()
Шнур за едните,шнур и за другите![]()
Двата най-скапани отбора ! Разделили семейства,развалили приятелства,похарчени човешки съдби,кражби, измами.Наглост,лицемерие,егоизъм и липсва на всякакво спортменство и морал! Двата галеника на всички власти,партии,мафии и престъпници и родоотстъпници.Духащи на румънски мангали и италиански фашисти.
Срам и позор сте за цяла България!
Дано никога повече и двата отбора не вдигнете титлата над главите си !
Кур за ПФК Левски и смърт за ЦДНА !!!!!!
damyanov1963 написа:favaca8888 написа:Я тема без цензура!![]()
Двата най-скапани отбора ! Разделили семейства,развалили приятелства,похарчени човешки съдби,кражби, измами.Наглост,лицемерие,егоизъм и липсва на всякакво спортменство и морал! Двата галеника на всички власти,партии,мафии и престъпници и родоотстъпници.Духащи на румънски мангали и италиански фашисти.
Е, ти можеш да бъдеш спокоен. Вас такава участ никога не може да ви сполети. Не за друго, ами щото никой не се интересува от вас. Ни власт, ни публика. Изпаднахте в селските групи, където отдавна ви беше мястото и до там.
delqnski47 написа:damyanov1963 написа:favaca8888 написа:Я тема без цензура!![]()
Е, ти можеш да бъдеш спокоен. Вас такава участ никога не може да ви сполети. Не за друго, ами щото никой не се интересува от вас. Ни власт, ни публика. Изпаднахте в селските групи, където отдавна ви беше мястото и до там.
А тоз къв е![]()
![]()
realno написа:Кога съм разбрал, че ЦСКА - София е Литекс питай вашия с "бананите" и провери назад във форума, а не пак да говориш наизуст. Вероятно си нов в оранжевия форум и си пропуснал. Пропуснал си преселването на ЦСКА-София т.е. Литекс на Армията, какво остава нещо толкова незначително писано от мен в вашия форум. За Пеевски и парите съм си казал мнението тук, но явно и това си проспал.
realno написа:delqnski47 написа:Искам Бойко "насилствено" да ми даде обществена поръчка да проектирам следващия мол
Както "насилствено" ви създадоха чрез припознаване на друг отбор през 1948 г или както "насилствено" ви доведоха Литекс от Ловеч. Вие не искахте, заключвахте вратите на армията, дърпахте се за емблемата, плюхте по ГГ, а те ви натресоха Литекс и сега не ходите на стадиона защото не го припознавате?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: tiamat и 26 госта